Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ykai to je tedy fakt obrik
janik je o 2 mesice starsi a jeste ted nosi hodne veci ve velikosti 68
![]()
Vájo,
,Agi je šikulka. U nás se zatím běhá okolo nábytku a prohání chodítko
Ykai, luxusní míry, čím ji krmíš? My budem rádi za 8kg a tak 75cm
Holky, já mám babičku kousek od sebe, Evička ji miluje. Neumím si představit, že bych žádné hlídání neměla. Luci, jsi dobrá, že to zvládáš a ještě v cizí zemi.
Vájo, máš teda dobrou tchýni, to snad raději nic, než tohle ![]()
@Evinka164 My chodítko vůbec nemáme.
No já se držela, abych jí něco neřekla… strašně mě vytočila!
Tak mě jen utvrdila v tom, že žádné hlídání nebude!
Mám stejně pocit, že o to ani nestojí. Moja mama je pravý opak, Agátku zbožňuje a když je třeba, vždy hlídá.
@lucipajda Akorát přemýšlím, jestli už se to dá počítat za chození. Sama se pouští a vydá se na „cestu“. Udělá několik kroků, tipuju tak 6, 7… Buď mi pak padne do náruče a nebo žuchne na zem. Ale myslím, že už se to dá brát za chození??? ![]()
Gratuluji k chození
Agátka je šikulka
Viky měla v 9 měsících 74 cm zhruba, většinu ale nosí 74-80 ta 74 už jí je skoro malá… ![]()
Vájo gratuluji a jestli je to opravdu chození, tak my chodíme už 14 dní
také se vydává na cesty a po 5 krokach končí na zemi, nebo se rychle něčeho chytne.
No holky já kojila jen 14 dní, pak jsme byly na UM a mudr. se taky divil, že po UM takhle roste. Není prý tlustá, ale má váhu přiměřenou ke své výšce
no ikdyž, stehýnka máme pěkný, co si budeme povídat
dneska jsme byli v zoo, tak si s námi dala oběd v restaraci, tedy jen polívku a kuřecí maso.
Mě je holky tak špatně, z těch atb
přemýšlím jestli nehodm šavli před spaním a to mě čeká ještě 14 dní ![]()
@Evinka164 Tak dva kroky jsme poprvé udělaly před cca daceti dny.
No je to prča, to ti povím.
@ykai
Si mě trochu znejistěla… a kdy by si to začala brát za chození, když né teď??? Když se samy rozhodnou, pustí se a dojdou třeba k jinému nábytku? ![]()
Jinak já měla za to, m že právě po Um děti přibírají víc…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat