Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ykai, dám mu to sežrat, budu odstěhovaná i když budou hosté, snad tady nebude chtít někdo nocovat, to by mi udělali čáru přes rozpočet, i když všichni vědí, že chlastal. Pokaždé když mu zvonil tel, tak jsem ho zvedla a rovnou řekla, že je ožralej
,jsem to mrcha
,ale přece ho ještě nebudu omlouvat, nebo si vymýšlet kde je ![]()
Tak mě včera nůj drahý řekl, že jde ke kámošovi koukat na video, tp mi přišlo divný. Jenže z okna vidím, že kámoš má v celém baráku tmu a manžel si to sere do hospody. Tak mu píšu ať mi pošle MMS jak koukaj na video, on mi napsal, že to není ono když na té fotce nebude vidět, já mu na to napsala, že to nevadí, jen ať posílá. A odpověď : nojo, já dopiju a jedu domu. Takže jsme to už dopracivali tam, že mi lže
![]()
Dneska jsme spolu šli ke kiosku na pivo, pak jsle šli domu vykoupat Adélku a co myslíte? za hodinu tam šel zas zpátky
Řekla jsem mu, že mu nevěřim když lže a on, že prý mě taky ne…dobrý ne? On si asi myslí, že si berz Adélku na záda a rozdávam si to s jinýma nebo co ![]()
No tak máme zase tichou domácnost ![]()
Ykai, to jsou snad nějaký erupce ne?
Nemá nějaké starosti, nebo se chudáček bojí, aby mu mládí neuteklo. Ještě si možná stěžuje, že jsi an něj ošklivá, ne? S tím rozdáváním je to u nás stejně, to by jsme si mohly poradit nějaké polohy, ono je to s mimčem dost náročné
.
Evi je to tak - cítí se ublíženě, že nemám pochopení když chce jít na pivo. včera se mu zabil kamarád, takže na pietu do hospody šel, pak celá hospoda šla zapálit svíčku na místo nehody - tak to chápu, to jsem ani necekla. Uvidíme jak to bude dál, pro začátek jsem sundala snubák, jsem zvědavá kdy si toho všimne
![]()
Ykai, já nevím, co ty chlapi blbnou, nevím, jak by se tvářili na to, kdyby jsme jim vrazily mimča, vymetaly hospody až do rána, nezvedaly tel.,lhaly jsme jim, atd..Když tohle doma navrhnu, tak je mi odpovězeno, že jsem matka a že musím být s dítětem, no a pak následuje výměna názorů
![]()
Mě občas manžel „neříká pravdu“, pač se bojí mojí negativní reakce. Takže se tomu snaží předcházet, a proto mi čas od času raději neřekne nic nebo si realitu trochu pozmění. ![]()
@Evinka164 píše:
Ahoj holky, chodíme![]()
![]()
My už taky lítáme!!! Po celým bytě! I venku v botkách už si troufá. ![]()
Vájo díky, koupím tedy plné boty, švára má dětskou obuv, tak tam snad něco vyberu ![]()
Evi janik mel prvni boticky kozene kotnickove, taky od fare, ale mne pripadaji hodne tvrde, dost nepoddajne. hodne se mi libily superfitty, ale ty jsou dost drahy. no a v lete nosil sandalky s plnou spickou, aby se neokopal a taky kotnickove, v tech vedrech by se to nedalo
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat