Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25688
24.8.12 07:46

@Evinka164 No to se u vás pěkně vyhrotilo teda… 8o Jak dlouho to vydržíš? ;)

• načítám...
1810
24.8.12 07:57

Vájo do té doby, než sem přijedou hosté, my vršek pronajímáme, máme to jako penzion, většinou sem jezdí už několik let ti samí, takže to jsou už známí. No musím ho potrestat, já ho všude vychvaluju, jak přestal pít a on se ožere jak to prase. Evičce se tady v tom bytě strašně líbí, už ani nechce dolů :mrgreen:

• načítám...
25688
24.8.12 09:18

@Evinka164 Což o to, kdyby se zbořil jednou za čas, ale jak má někdo ty chlastací šňůry, to je pak něco! :cert:
Tak ono taky záleží, jestli ho tím vytrestáš, s někým to ani nehne, ale pokud dolízá, tak to sna bude mít ten správný účinek. ;)

• načítám...
1810
24.8.12 09:28

Vájo, chlastal 4dny v kuse :cert:,ve dne v noci, no humus. Jestli ho to vytrestá nevím, snad jo. Já taky nejsem proti, aby si jednou za čas dal, ale jen třeba v pátek a ne, že začne v neděli a skončí ve středu. Nikdy nedopustím, aby se na tohle muselo moje dítě koukat :cert:

• načítám...
17715
24.8.12 09:39

@Evinka164 teda jeden den budiž ale 4 8o a co že to?? jen tak? sám? doma nebo kde byl?? to říkám furt, ještě že ten můj nepije vůbec :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
25688
24.8.12 09:43

@Evinka164 Čtyři dny je fakt mazec. A to nechodí do práce? :think: Já bych teda úplného abstinenta asi nechtěla… ale čeho je moc, toho je příliš. Chlast prostě s rozumem. To ti snad ani nemá jak vysvětlit. :nevim:

• načítám...
10222
24.8.12 10:38

Jesteze mas kam jit evi jako 4 dny to je mazec, to bych asi neodpustila, ja byla na ex nastvana uz kdyz pritahnul v patek ve 4 rano a nedal vedet :cert: :cert: a on o sobe vedet dal? dobre jsi udelala, ze jsi sla nahoru.

• načítám...
1810
24.8.12 12:22

Holky, on chlastal doma a chodil tady do kempu. Do práce nechodí, má nějaké majetky a o ty se stará a když chlastá, tak na všechno kašle. Řekla jsem, že tohle nikdy neodpustím. Opravdu jsem měla štěstí, že jsem měla kde být, jinak bych šla k mamce, nebo někam do penzionu, tady bych určitě nebyla. Teď máme v neděli oslavu narozenin a on je vybobkovanej, že co na naše oddělené bydlení řeknou kamarádi, tak jsem mu řekla, ať jim řekne pravdu, nebo ať jejich pozvání zruší. Jinak jeho vysvětlení bylo to, že je blbej. Jsem na něj tvrdá, ale já tohle fakt nenávidím :cert: :cert:

• načítám...
Pavluše89
24.8.12 12:26

Tak se přidávám

Ahoj holky snažilky :)

Tak jsem si říkala, že by bylo fajn Vám sem napsat, a přidat se mezi nespočet dalších co se snaží o to maličké :) Snažíme se 5 měsíců s manželem a možná se zadařilo, ale nebudeme nic zakřikávat dokavaď neuvidím pověstné dvě čárky :) A jak jste na tom Vy, nemám tady nějakou spřízněnou dušičku z KLadna? :) :kytka:

• Upravit
25688
24.8.12 13:26

@Evinka164 Je to nezodpovědné! :pocitac: Kéž by se „ponaučil“, ale toť otázka. Jak často mívá tyto stavy? :think: Se ti nedivím, že ses „odstěhovala“, ale předpokládám, že mu odpustíš a budeš doufat, že už se to stávat nebude, ale myslíš, že je napravitelný? Co když to prostě bude dělat takhle jednou za čas? :nevim: Mluvíš s ním?

• načítám...
25688
24.8.12 13:27

Pavluše89: Myslím, že tady už žádná aktivní snažilka není, jsi v místnosti 2010 a tady myslím už všichni mají svoje prcky. ;)

• načítám...
1810
24.8.12 13:44

Dříve to bývalo často, teď byl rok a půl klid, nejspíš mu odpustím, ale bavím se s ním jen o nejnutnějším. Samozřejmě se snažím, aby malá nic nepoznala, takže mu nebráním, aby s ní byl, před ní nenadávám. Pokud by se toto mělo opakovat, tak se seberu a najdu si nějaký byt, přece nedopustím, aby Evička viděla, jak je tatínek ožralej, nechci aby si to nesla s sebou životem. Snažím se ji udělat co nejkrásnější dětství, zlého si užije v dospělosti až až

• načítám...
25688
24.8.12 13:51

@Evinka164 Tak ale rok a půl je hodně dlouhá doba… :think: To má fakt jen úlety a když to není časté… Tím nechcu říct, že je to v pořádku, jen že má asi potřebu občas všechno vypustit a o nic se nestarat. :nevim:

• načítám...
1328
24.8.12 20:26

:zed: Evi jen mu to koukej dát sežrat a do poslední chvíle než přijdou hosté buď odstěhovaná, jen ať mu klepe prdelka :cert: Já bych taky nedopustila, aby moje dítě koukalo na ožralého tatínka nebo později by to vyprávěla ve školce :roll:
Holky Adélka nemá ještě pořádně vylezlé trojky a už máme venku půl stoličky, je to normální? :think: Proto byla v noci vzhůru a plakala :hug:
Jinak v neděli nám přijede na jeden den tchýně, jsem z toho na palici :pocitac: Dva roky je už v takovém penzionu - málem se uchlastala a utekla hrobníkovi z lopaty :|

• načítám...
10222
24.8.12 21:13

@ykai hodne detem rostou napred stolicky a pak az spicaky ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+