Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Evinka164 Já sandálky nekupovala, ty bychom neunosily. Určitě kup kožené a kotníčkové - to je základ.
Ma máme tyto. Fare jsou taky dost drahé, ale sehnala jsem za super cenu: http://www.baby-buddy.cz/detail.php?…
Někdo si hraje na „žirafky“ (certifikovaná obuv), ale nevím, jak moc je to důležité. ![]()
Fare certifikat maji myslim, je to kvalitni ceska obuv ![]()
janik sandalky unosil hodne, ale on uz chodi od kvetna, tak to je jine, v tech vedrech pres 30 by se v kozenych botech uvaril
@lucipajda Já myslím obecně, jestli je ten certifikát tak důležitý? ![]()
No to je jasný, to by se ti v kotníčkových botkách upekl. My začaly chodit nedávno a už stejně bude asi chladněji. Máme vel. 19, pak snad výjdou rovnou zimní.
Ahojky devcata.tak jsem tu pekne dlouho uz nebila. a koukam jak vsichni resite ty sve prcky. o u me zadne zmnena. porad nam to nejde. v pondeli si jdu na gyndu pro papiry do pronatalu do teplic.snad nam tam pomuzou uz to cekani je hrozny.
Prcku, určitě vám tam pomohou a ty tady budeš řešit prcky s námi. Přeji hodně štěstí ![]()
Ahoj holky, zapoměla jsem vám napsat jak jsme dopadly na roční prohlídce. Evička má 75cm a 8150g, několikrát ji doktorka přeměřovala a převažovala, zdálo se ji to málo, závěrečná zpráva je, že je Evička drobná, ale velmi živá, trochu ji tam přerovnala ordinaci
.
@Evinka164 Pokud vy jste drobnější, není se čemu divit. Agi měla na roční prohlídce 77 cm a 10,4 kg.
Ale ona je teda při chuti furt.
Vájo, oba máme s partnerem téměř 180cm, takže žádní drobečkové
. Evička teď taky začíná jíst, dnes ráno snědla 180ml nutrilonu a to je zázrak, normálně nevypije ani 120ml, snad se ji ten apetit zvýší. Ale zas je fakt, že je pořád v akci
@Evinka164
Aha! Žadní trpaslíci teda nejste.
Agi vypije každé ráno a každý večer 230 ml mlíka.
A to většinou pobrekává, že by chtěla ještě.
Hodně živá je teda taky.
Vájo,230ml??to jsem do ní nenacpala kolikrát ani za celý den
. Koukám, že asi přitvrdím
![]()
@Evinka164 JJ, dávám 210 ml vody a 7 odměrek Sunaru.
Ráno a večer. Dala by asi i víc, ale nechcu ju přecpávat. To sní klidně mezi snídaní a svačinou celý banán… člověk, aby se před ní s jídlem schovával. ![]()
Janik mel v roce 73 cm a 8340g, takze drobek, ale my jsme s manzelem oba maly a oba mame z casti v rodine stihle geny (ja ale moc ne, ale tatka a segra jsou hubenouri). ale janik taky strasne malo ji a je porad v pohybu, stava se vzacne, ze by se posadil a chvili si hral, on porad jen lita. vcera jsme byli na prochazce a on v pohode 45 minut tapal s nami a vubec potom vecer nebyl unaveny. nevim, z ceho to dite zije. mlika vypije najednou tak 120, tak mu ho davam na 3×, ma ho pred odpolednim spanim jeste, odmita jogurty, tak ma UM, aby mel mlecne davky, a le na tech 500 se nejspis nedostaneme
on by ochutnal vsechno, ale celou porci nesni no. snad se to casem zlepsi
Luci, máme obě nejedlíky, můžu ti říct, že jsem z toho jejího nejezení občas trochu na nervy. Sedět u jídla vydrží tak 3 minuty, pak ji s lžičkou honím po obýváku
@Evinka164 Já se snažím krmit zásadně ve stolečce, myslím ta hlavní jídla. Takže snídaně, svačina, oběd, svačina, večeřa. Jinak co s ní během dne, to tu taky lítá s banánem v ruce. Je prostě při chuti!
Nejhorší je, když ty jíš něco, co by neměla a ona řve, že chce! To ju musím ošidit piškotem nebo něčím.
@lucipajda Dát Agi 120 ml mlíka, tak mě asi ukamenuje.
U nás nikdo vyloženě hubený není, spíš normální nebo mírně oplácaný. Tak mě tak napadá, že vůbec nevím, jak vypadáte, holky, co nějaká fotečka třeba s dětma? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat