Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1328
12.8.12 11:18

Vájo já to nemyslela zle :( já myslela, že chození se bere jako až dítě fakt všude samo cupitá, ale je fakt, že než spadne, tak chodí…takže…už chodíme :mrgreen: :hug: U mě se mudr. divil, že po UM tak přibírá, ale znáš to - co doktor, to jiný názor :nevim:
Holky manžel mě dneska tam nasral, že to neni možný, včera šel ve 21hod. na pivo, v 1 mu píšu kde je, tak mi napsal že za půl hodiny je doma a takhle to šlo až do rána, přišel v 7 a ožralej jak kráva :pocitac: :cert: Mě řek, že bych v hospodě a pěkný hov,,, byl na fesťáku a spal ožralej u ovčína :cert: Takže máme tichou domácnost, ani nevařim. Stávkuju :P :P Adélka se vyspí a pofrčim s ní na pouť, tatínkovi nic neřeknem, on má svůj program přes noc, já přes den :roll: Smutný je to, že mě ani nenapadne lítat po nocích když mám Adélku.

• načítám...
25688
12.8.12 11:46

@ykai Já vím, že si to nemyslela zle… :) Jen jsem nevěděla, jestli nezačínám předčasně plašit. ;) Podle mě, když už se pouští samy, tak chodí… ale možná to má každý jinak, nevím. :nevim:
No prosím tě… to je taky dobrý toto… ať byl na fesťáku nebo v hospodě, tak je to přeci jedno, ale tak jako měl přijít, jak řekl… :think:
Já Páju poslala na třídenní fesťák (Brutall assault) a dneska se vrací, to taky bude asi vypadat. Kvůli tomu, že se někde ožral, jak ten dobytek - to jsme se kolikrát taky pohádali, resp. jsem s ním nemluvila.

• načítám...
17715
12.8.12 11:52

Můj naštěstí nepije a je věčně doma, sem tam se jde v noci vloupat do nějakýho starýho opuštěnýho baráku, toť vše :mrgreen:

• načítám...
25688
12.8.12 14:21
@viky23 píše:
Můj naštěstí nepije a je věčně doma, sem tam se jde v noci vloupat do nějakýho starýho opuštěnýho baráku, toť vše :mrgreen:
8o :mrgreen:
  • načítám...
1810
12.8.12 16:34

U nás je s chlastem konec, vyvrcholilo to, tím, když řekl, že přijde za 20min a přišel za čtyři dny :cert: :cert:,teď už nepije, max. jedno ovocné, nebo pito, ale byly doby, kdy chlastal dost. Jsem ráda, že s tím sekl, neříkám, že jsem zapřísáhlý abstinent, taky si dám, ale s rozumem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1810
12.8.12 16:35

Viky, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
25688
12.8.12 18:43

@Evinka164 U nás si pavel dá občas pivko v práci, vyjímečně jde na nějakou oslavu nebo na pivo, takže taky nic hrozného.
Ale tu „příhodu“ - „příjdu za 20 minut…“ a došel za 4 dny mě zajímá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1810
13.8.12 09:14

Vájo, je to jednoduché, potkal nějakého kamaráda, tak se zapovídali, až utekli 4 dny, přišel domu smradlavej a ožralej, jen co otevřel dveře, tak takovou chytil, že jsem až koukala, kde se to ve mě vzalo :mrgreen: :mrgreen:. Nejvíc mě naštvalo, že nebyl schopný vzít tel. a říct, že jen tak nepříjde, protože než jsem zjistila která bije, tak jsem o něj měla strach. jen kdybych se takhle někde „zapovídala“ já, to by se po…
Vájo, krásná profilovka :palec:

• načítám...
1328
13.8.12 19:33

Mě ani nenaštvalo, že se opil jako to, že mi 6 hodin psal že za půl hodiny je doma :pocitac: Taky ji pak dostal když přišel domu :mrgreen: člověk když je nasr… tak má pěknou sílu :lol: Druhej den byl nepoužitelnej, ani jsem mu nedala najíst a přála jsem mu, ať mu je fakt blbě :oops: měl 5 piv a 13 vodek s Redbulem, debil :evil: Ať si jde na pivo, ale s rozumem, jeho máma byla alkoholička, tak nechci aby dopadl stejně, na ožrali mám alergii a hlavně nechci, aby Adélka koukala na ožralýho tatínka :evil:

• načítám...
1810
13.8.12 19:54

Ykai, proto taky s tím ten můj musel seknout a věř, že to pro něj bylo hooodně težké, ale já se s ním nemazala, řekla jsem mu, že malou nikdy neuvidí, že nechci, aby musela poslouchat od mala, že má tátu ožralu. Já mu vždychci po chlastání udělala ovesnou kaši, ať mu je ještě hůř, měl ze mě lufta, takže toho vždycky snědl plný talíř a ještě jsem mu to hojně zalila máslem a zasypala cukrem, dlaždičky bych tím přilepila :mrgreen: :mrgreen:. Nejlepší jsou kecy, jako, že se potřebuje odreagovat apod.,tak jsem mu řekla, že si taky najdu nějaké odregování :oops:. No nedal si už rok a půl a doufám, že mu to i vydrží.
Jen ho pořádně vydus a zkus tu ovesnou kaši, ta mu fakt pomůže :mrgreen: :mrgreen: Úplně se mi vybavila hláška ze slunce sena „tatínku, byla tě někdy tvoje maminka? Ne jen ta tvoje“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
25688
14.8.12 11:04

@ykai @Evinka164 Já myslím, že není nic na tom, když si občas pivko dají, ale s rozumem! A kdo neumí chlastat, ať nechlastá. :cert:

• načítám...
25688
14.8.12 11:05
@Evinka164 píše:
Vájo, je to jednoduché, potkal nějakého kamaráda, tak se zapovídali, až utekli 4 dny, přišel domu smradlavej a ožralej, jen co otevřel dveře, tak takovou chytil, že jsem až koukala, kde se to ve mě vzalo :mrgreen: :mrgreen:. Nejvíc mě naštvalo, že nebyl schopný vzít tel. a říct, že jen tak nepříjde, protože než jsem zjistila která bije, tak jsem o něj měla strach. jen kdybych se takhle někde „zapovídala“ já, to by se po…
Vájo, krásná profilovka :palec:
:mrgreen: To snad ani nemůže být pravda. :mrgreen:
Profilovka se náhodně povedla! ;)
  • načítám...
1224
14.8.12 14:58

Ykai to já mám doma každej víkend :| a ještě horší… je někdy i 3 dny v lihu a nechodí kvůli tomu do práce!!! aspon jedno pondělí v měsíci nejde kvuli chlastu!!

• načítám...
17715
14.8.12 18:44

@Miska219 tak to bych ho hnala :cert:

• načítám...
1810
14.8.12 20:09

Miško, to je skoro na antabus :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat