Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Co je to antabus?
ja nastesti tyto starosti nemam. yvan nikam nechodi a dokonce jsem ho za ty 4 roky, co se zname, nikdy nevidela opileho
Antabus je lék který pomáhá při odvykání chlastání, měla by vymizet chuť na chlast a když se na to napije tak se
a bude mu hooodně zle. Bral to známej a pomohlo mu to. Já teda nejsem nějaký odpůrce alkoholu, ale když to dělá někomu problém jít do práce, tak je podle mého alkoholik. A vydržet chlastat tři dny ![]()
Asi je alkoholik.. kolikrát sem se zbalila k našim a on mě vždycky přemluvil a nasliboval at se vrátíme, že toho lítání nechá atd.. už to není tak hrozný jak předtím asi se snaží přestat, tedka 3 týdny seká latinu i když mi v nědělu řekl že přijde hned po fotbale a přišel o pul noci!!! radši to tady rozepisovat nebudu chce se miz toho brečet!! nikdy to nedělal a začal od té doby co jsem otěhotněla!! on byl totiž hrozně žárlivej a když jsem ještě těhotná nebyla tak mě hlídal když sme někam spolu šli tak jsme šli i spolu dom.. ale co jsem otěhotněla katasttrofa!! jako kdyby si mě pojistil a věděl že nikam jít nemůžu tak nemá důvod žárlit a může lítat!!! nikdo to nechápe jak se mohl tak změnit!!
Miško tak to máš taky veselo
tak mi občas přijde, že berou jako samozřejmost, že my musíme s dětma sedět doma a oni lítat - nasrat, nedělal to před Adélkou, tak nebude ani teď! mě by bylo trapný nechat ho doma a jít se bavit, ale chlapi to mají asi hozený jinak, nebo já fakt nevim
Z rok byl ožralej dvakrát, což neni moc, ale moje dítě nebude koukat na tatínkovu kocovinu.
Jinak Adélka už sama přejde místnost
a lezou nám horní trojky, tak proto se asi v noci budí
Už se i zvedne z poddřepu a jde, má z toho hroznou srandu ![]()
Ykai, gratulace k chození
. Evička zatím udělá max. dva krůčky bez držení, jinak lítá za chodítkem a s autem, je to sakra rychlost, jak vidí otevřené dveře, tak zdrhá, říkám jí Kájínku ![]()
Vájo, opožděně Agátce vše nej k narozeninám, ať vám dělá nadále jen samou radost
.
@Evinka164 píše:
Vájo, opožděně Agátce vše nej k narozeninám, ať vám dělá nadále jen samou radost.
Holky ty vedra mě zabíjej
Adélka zjistila, že chodí, tak nevydrží sedět a pořád jsme v pohybu ![]()
To jo, ty vedra stojí za prd, chodíme k babi do bazénu a ta malá kachna by tam byla pořád a když dostane hlad, tak se napase
![]()
Tady je dnes zatím zataženo, tak uvidíme jestli se smočíme, byla jsem na tetování, a jinak malé lezou minimálně 3 zuby naráz, slintá jak bernardýn a je hotová, no umíte si to představit, vnoci pořád pobrekává ![]()
Viky, tetování
.U nás v noci úplně to samé, je tak pětkrát vzhůru a fňuká a to slintání taky, kolikrát to má jak opratě
.
@ykai Aspoň se nenudíš. ![]()
@viky23 @Evinka164 My taky teda hrozně slintáme. Doma nosíme neustále bryndák nebo bych ju mohla převlíkat tak 10 x denně.
Ahoj holky, tak u nás taky proběhly chlastací erupce, tak jsme se sebraly a odstěhovaly, sice jen o patro výš, ale máme tady samostatný byt se svým vchodem. Teď dolejzá, ale má smolíka
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat