Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vájo: ale tady ještě nemáš bříško, pak hoď i nějakou pupíkovou
sluší vám to holky:-)
@viky23 To je 3 týdny stará fotka.
S břuchem asi nemám, budu to muset napravit. ![]()
Holky, nezamkneme tuto diskuzi, přece jen sem píšeme někdy dost osobní věci.
Já už jsem psala zamknout
musí někdo napsat adminovi, já nevím jak ![]()
@viky23 Jasně, su pro! Ale taky nevím jak.
Kdo se toho ujme a napíše adminovi? ![]()
Ja uz to taky navrhovala, ale myslim, ze dikuze jde zamknout, ze uz se do ni nebude dat prispivat, ale to, co jsme napsaly doted zustane verejny. ale nejsem si tim jista. my dnes odjizdime na 2 tydny do CR, tak akorat dobaluju a nestiham ![]()
vsem vam to holky moc na fotkach slusi ![]()
Holky, tak se musí založit nová uzavřená diskuze a tu naši tam zkopírujou a původní uzamknou, ale myslím, že přístupná bude stále, jen do ní nepůjde přispívat. Založím tedy novou diskuzi, napíšu admince. Pak vám odešlu pozvánky, doufám, že s tím souhlasíte
Založila jsem novou skupinu, jmenuje se stejně jako tato, aby se nám to nepletlo. Čekám na schválení
Evi dobře jsi udělala
Miško tak jsem zkusila taky ten Zumail, tak uvidíme, tobě už nějaké peníze fakt přišly?
Ykai, za registraci máš 150 kč a denně mi dojde 1-2 zumaily.. mám zatím 200kč.. až dosáhneš 1000kč tak budeš ve druhém levelu a dostáváš více peněz.. nic to nestojí a podvod to není, tak proč to nezkusit ![]()
Já vim, ale jen se bojim toho, že až su budu chtít peníze poslat na svůj účet, tak aby se mi na něj někdo nenaboural, nebo tak něco
no zkusim to
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat