Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lucipajda Moje kolegyně z práce měla taky „vnitřní tušení“, proto se ptám… ale spolehnout se na to asi nedá.
Zatím tušení nemám, tak snad to příjde.
Já chtěla první holčičku, teď už to neřeším. Ale dva kluky bych asi nezvládla. ![]()
To je mazec, příští týden už se jít registrovat k porodu. ![]()
Hele vajo kolikrat mit 2 holky muze byt i horsi, i holky muzou byt divoky, problemovy, je to „kus od kusu“ ![]()
janik sice chvili neposedi, furt jen lita a kramuje, fakt si skoro za cely den nesedne a nehraje si v klidu, aspon 2 minuty. ale jsou i chlapecci, co jsou klidasove. vidim to v cervantkach, neda se rict, ze jsou kluci divocejsi. jsou tam i holcicky, co jsou pekna kvitka ![]()
no jsem zvedava, co budeme mit jako druhe ditko az na to prijde.
Jo holky, napadlo me, nechtel byste se presunout spis do uzavrene skupiny? obcas se mi nechce neco psat jen, ze je to verejne a pak ty nerada takhle davam fotky. ale je to jen navrh, ono nas tu uz moc nezbylo ![]()
Ahoj holky, tak jsem se vrátila z utz, je tam dutinka a vedle ní docela velká krevní sraženina, moc se to mudrovi nelíbilo. Tak jsme se dohodli interupci, musela bych už teď jen ležet a možná ani nedýchat. Je to nejtežší rozhodnutí v životě, jsem asi srab, ale nedám to…
evi to me moc mrzi
drz se, rozhodla ses podle sveho svedomi, s radou doktora, tak je to tak urcite spravne
![]()
@lucipajda Jo, to určitě… mám to doma. Agi taky chvilu neposedí, furt kramuje a zbuzá…
Je dost divoká, ale nějak nemám s čím srovnávat. Nevím, ale aspoň jednu holčičku jsem prostě chtěla. ![]()
Jsem pro uzavřenou skupinu.
Stejně už „naše“ skupina není „aktuální“ a asi už se nikdo nepřidá. ![]()
@Evinka164 Nevadí, mimi bude, určitě - až se to bude „více hodit“. Nebuď smutná!
Nejsi srab, jen si uvědomuješ, co by to mohlo znamenat.
Napište někdo adminům, oni můžou z diskuze uzavřenou skupinu udělat mám dojem ![]()
Evi: já teda pro potrat nejsem, ale pokud je to tvé rozhodnutí, tak bude správné, musíš sama vědět, jak se cítíš, jak by jsi to zvládala apod, drž se ![]()
Ahoj holky, tak to mám za sebou, celé jsem to probrečela, nebyla jsem schopná mluvit ani s doktorem. Včera jsem se přesvědčila, že dělám správně, uspávala jsem malou u sebe v posteli a na mžik jsem ani nevím jak usnula a Evička mi málem spadla s potele, probrala jsem se, když už natahovala jednu ručičku z postele. Lekla jsem se tak, že jsem celou noc nespala. Holky, třeba mě odsuďte, ale já vím, že to teď bylo jedinné možné řešení
@Evinka164
Nikdo tě neodsuzuje! Sama víš nejlíp, jestli se na to cítíš… nehledě na možné zdravotní komplikace. Snad toho nebudeš litovat. Třeba příjde doba, kdy se na to budeš cítit a pořídíte si mimi. ![]()
To mě mrzí Evi, ale bylo to jen a jen tvoje rozhodnutí a manžela, nikdo tě namá právo z nás soudit, jak říká Vája…pokud jsi se na to necítila…tak tě každý chápe ![]()
Evi, chápu že je to těžké, ale sama víš, že ležet bys nemohla. Nikdo tě neodsuzuje ![]()
Holky délka má už 4 dny žlutou řidkou stolici, nevím čím to je, mudr. mi doporučil laktobacily, ale nějak to nepomáhá
Zoubky jí nelezou, teplotu nemá, směje se, prostě vše ok.
Nejdřív to měla i 4× za den, teď poslední dva dny ráno a večer, nevíte? Mě to přijde, jako by kakala po UM
nechtělo by to změnu?
ZKUSIT TO MŮŽEŠ, JESTLI TI JINÉ UM VEZME ![]()
Holky mě malá kakala včera i dnes do nočníku, šikulka, včera jsem to chytla, ženeměla plínu, a prdla si, tak mě napadlo ji tam posadit, předtím mi tam řvala a sedět naněm nechtěla, hned se předkláněla a vystupovala z něj…no ale včera se vyčůralal i vykakala a dnes tak, pak jsem ji tam posadila ještě jednou a zkoušela zatlačit, ale už měla načůráno v plínečce tak se jí nic nepovedlo, ale evidentně ví co se na nočníku dělá
mám z ní velikou radost ![]()
Nám se to už taky podařilo 3× vychytat, jednou než jsem donesla nočník, tak to schytal koberec ![]()
Holky, já ještě nočník nezkoušela, ten můj rarášek chvilku neposedí. Ale dostane ho k narozeninám.
Ykai, Viky, máte šikovné holčičky
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat