Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25688
27.7.12 10:35

@lucipajda Moje kolegyně z práce měla taky „vnitřní tušení“, proto se ptám… ale spolehnout se na to asi nedá. :mrgreen: Zatím tušení nemám, tak snad to příjde.
Já chtěla první holčičku, teď už to neřeším. Ale dva kluky bych asi nezvládla. :twisted:
To je mazec, příští týden už se jít registrovat k porodu. :zed:

• načítám...
10222
27.7.12 11:03

Hele vajo kolikrat mit 2 holky muze byt i horsi, i holky muzou byt divoky, problemovy, je to „kus od kusu“ :mrgreen:
janik sice chvili neposedi, furt jen lita a kramuje, fakt si skoro za cely den nesedne a nehraje si v klidu, aspon 2 minuty. ale jsou i chlapecci, co jsou klidasove. vidim to v cervantkach, neda se rict, ze jsou kluci divocejsi. jsou tam i holcicky, co jsou pekna kvitka :pankac:
no jsem zvedava, co budeme mit jako druhe ditko az na to prijde.

• načítám...
10222
27.7.12 11:04

Jo holky, napadlo me, nechtel byste se presunout spis do uzavrene skupiny? obcas se mi nechce neco psat jen, ze je to verejne a pak ty nerada takhle davam fotky. ale je to jen navrh, ono nas tu uz moc nezbylo :nevim:

• načítám...
1810
27.7.12 11:35

Ahoj holky, tak jsem se vrátila z utz, je tam dutinka a vedle ní docela velká krevní sraženina, moc se to mudrovi nelíbilo. Tak jsme se dohodli interupci, musela bych už teď jen ležet a možná ani nedýchat. Je to nejtežší rozhodnutí v životě, jsem asi srab, ale nedám to…

• načítám...
10222
27.7.12 11:44

evi to me moc mrzi :hug: :hug: :hug: drz se, rozhodla ses podle sveho svedomi, s radou doktora, tak je to tak urcite spravne :hug: :hug:

• načítám...
25688
27.7.12 12:34

@lucipajda Jo, to určitě… mám to doma. Agi taky chvilu neposedí, furt kramuje a zbuzá… ;) Je dost divoká, ale nějak nemám s čím srovnávat. Nevím, ale aspoň jednu holčičku jsem prostě chtěla. :mrgreen:
Jsem pro uzavřenou skupinu. :pankac: Stejně už „naše“ skupina není „aktuální“ a asi už se nikdo nepřidá. :twisted:

• načítám...
25688
27.7.12 12:36

@Evinka164 Nevadí, mimi bude, určitě - až se to bude „více hodit“. Nebuď smutná! :hug: Nejsi srab, jen si uvědomuješ, co by to mohlo znamenat.

• načítám...
17715
27.7.12 16:20

Napište někdo adminům, oni můžou z diskuze uzavřenou skupinu udělat mám dojem :think:
Evi: já teda pro potrat nejsem, ale pokud je to tvé rozhodnutí, tak bude správné, musíš sama vědět, jak se cítíš, jak by jsi to zvládala apod, drž se :hug:

• načítám...
1810
31.7.12 15:06

Ahoj holky, tak to mám za sebou, celé jsem to probrečela, nebyla jsem schopná mluvit ani s doktorem. Včera jsem se přesvědčila, že dělám správně, uspávala jsem malou u sebe v posteli a na mžik jsem ani nevím jak usnula a Evička mi málem spadla s potele, probrala jsem se, když už natahovala jednu ručičku z postele. Lekla jsem se tak, že jsem celou noc nespala. Holky, třeba mě odsuďte, ale já vím, že to teď bylo jedinné možné řešení

• načítám...
25688
31.7.12 17:27

@Evinka164 :hug: Nikdo tě neodsuzuje! Sama víš nejlíp, jestli se na to cítíš… nehledě na možné zdravotní komplikace. Snad toho nebudeš litovat. Třeba příjde doba, kdy se na to budeš cítit a pořídíte si mimi. :kytka:

• načítám...
17715
31.7.12 17:38

To mě mrzí Evi, ale bylo to jen a jen tvoje rozhodnutí a manžela, nikdo tě namá právo z nás soudit, jak říká Vája…pokud jsi se na to necítila…tak tě každý chápe :hug:

• načítám...
1328
1.8.12 10:58

Evi, chápu že je to těžké, ale sama víš, že ležet bys nemohla. Nikdo tě neodsuzuje :hug:
Holky délka má už 4 dny žlutou řidkou stolici, nevím čím to je, mudr. mi doporučil laktobacily, ale nějak to nepomáhá :nevim: Zoubky jí nelezou, teplotu nemá, směje se, prostě vše ok. :think: Nejdřív to měla i 4× za den, teď poslední dva dny ráno a večer, nevíte? Mě to přijde, jako by kakala po UM :roll: nechtělo by to změnu?

• načítám...
17715
1.8.12 11:09

:nevim: ZKUSIT TO MŮŽEŠ, JESTLI TI JINÉ UM VEZME :think:
Holky mě malá kakala včera i dnes do nočníku, šikulka, včera jsem to chytla, ženeměla plínu, a prdla si, tak mě napadlo ji tam posadit, předtím mi tam řvala a sedět naněm nechtěla, hned se předkláněla a vystupovala z něj…no ale včera se vyčůralal i vykakala a dnes tak, pak jsem ji tam posadila ještě jednou a zkoušela zatlačit, ale už měla načůráno v plínečce tak se jí nic nepovedlo, ale evidentně ví co se na nočníku dělá :potlesk: mám z ní velikou radost :dance:

• načítám...
1328
1.8.12 11:21

Nám se to už taky podařilo 3× vychytat, jednou než jsem donesla nočník, tak to schytal koberec :mrgreen:

• načítám...
1810
1.8.12 11:38

Holky, já ještě nočník nezkoušela, ten můj rarášek chvilku neposedí. Ale dostane ho k narozeninám.
Ykai, Viky, máte šikovné holčičky :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí