Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@viky23 Tak jsem teď specielně kvůli tobě vyfotila.
Ví to jen pár lidí, veřejně jako tak jsme to ještě neřekli, čekám na kontrolu příští středu, pak to prásknem. Jinak reakce těch, co to ví byly… byly… bylo to pro mě překvápko, vůbec to tak brzo nečekali. Ale co si budeme povídat, to my taky ne. ![]()
No Vájo je to tam
tohle už je jasnačka těhu bříško
lidi jsou rýpalové, tak proto se hlavně ptám ![]()
vajo tohle uz je tehotensky bruch
![]()
ja jsem taky vedela, ze verka uz ma 2 vetsi deti, myslim, ze sem i pred casem davala fotku
@Vája píše:
@Věrkaveverka No nevím, vůbec mě nenapadlo, že by si mohla mít tak velké děti. Když jsme se tady všichni snažili o mimi, tak mi prostě přišlo, že chcete první… buď ses o tom nezmínila nebo jsem to přehlídla. A všechny máš se stejným tatínkem?
Vájo spíš si to přehlédla už jsm to tu kdýsi psala. Stejného tatínka mají jen ty dva první… Jejich tatínek byl můj životní omil moc mi ublížil…
@viky23 píše:
A to já věděla, že Věrka má už i větší děti, to jsi Vájo asi fakt přehlídla
@lucipajda píše:
vajo tohle uz je tehotensky bruch![]()
ja jsem taky vedela, ze verka uz ma 2 vetsi deti, myslim, ze sem i pred casem davala fotku
ano to jsem foto dávala ![]()
@viky23 Ať si rýpe, kdo chce.
Jako žádná negativní reakce nebyla, i když je pravda, že to ví jen hrstka lidí. A s čím by mohli rýpat?
Že su jak cigaňa a rodím jedno dítě za druhým? ![]()
@lucipajda Ráno to tak nejde vidět, ale večer je teda už velký dost… si za chvilu zas neuvidím na pipku.
![]()
@Věrkaveverka Viděla jsem fotečku z minulého týdne, proto jsem čučela, že máš tak velké děti…
Já jsem dlouho nechodila, tak jsem byla mimo dění… a v době, kdy jsme se my všechny snažily, jsem tuto informaci nějak nechytla. No tak hlavně, že už to vím.
Tak si z toho omylu (tatínek) vem to dobré - máš ty krásné děti. ![]()
Vájo bříško super
tak hlavně ať je vše v pořádku, Už teď se těším až nám řekneš co to bude ![]()
Vkládám Vám fotku Adélky na nočníku ![]()
@ykai Adélka je šikovná
já jsem malou zkusila párkrát posadit, ale nechce na něm sedět ![]()
@ykai To tě asi zklamu, ale budeš si muset zřejmě počkat až do února. ![]()
Jinak super výraz Adélky!
My se taky pokoušíme na nočník… většinou se vyčurkáme a když se zadaří, hodíme i bobka. Včera toho bylo půlka nočníku. ![]()
Nechate si vajo prekvapko, to chvalim, my ho taky meli ![]()
na nocnik taky davam, nekdy posedi, jindy ne. vetsinou se rano po probuzeni vycural i vykakal, ted ma obdobi, ze nam to nevychazi. jak ma UM a jeste v jinou dobu nez pred tim prso, tak si to nejak posunul.
@lucipajda Pokud to vydržím, tak bude překvápko.
A tušila si během těhu, co to bude?
Já ráno nedávám, někdy dám na nočník po poledním spaní a někdy až po obědě. Nějak to nepřeháním, pač jde vidět, že z toho Agi ještě nemá rozum, jsou to spíš náhody, že se jí zrovna chce.
Mela jsem vnitrni tuseni, ze to bude kluk. a tak nejak si myslim, ze budu mit kluky dva. nevim proc, ale pripada mi to tak. ja jsem vzdycky chtela 2 holcicky
je to krasny prekvapko, takovych v zivote moc neni.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat