Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25688
25.7.12 20:03

@viky23 Tak jsem teď specielně kvůli tobě vyfotila. :mrgreen: Ví to jen pár lidí, veřejně jako tak jsme to ještě neřekli, čekám na kontrolu příští středu, pak to prásknem. Jinak reakce těch, co to ví byly… byly… bylo to pro mě překvápko, vůbec to tak brzo nečekali. Ale co si budeme povídat, to my taky ne. :mrgreen:

• načítám...
17715
25.7.12 20:12

No Vájo je to tam :potlesk: tohle už je jasnačka těhu bříško :mrgreen: lidi jsou rýpalové, tak proto se hlavně ptám :roll:

• načítám...
10222
25.7.12 21:43

vajo tohle uz je tehotensky bruch :pankac: :pankac:
ja jsem taky vedela, ze verka uz ma 2 vetsi deti, myslim, ze sem i pred casem davala fotku

• načítám...
1617
25.7.12 22:47
@Vája píše:
@Věrkaveverka No nevím, vůbec mě nenapadlo, že by si mohla mít tak velké děti. Když jsme se tady všichni snažili o mimi, tak mi prostě přišlo, že chcete první… buď ses o tom nezmínila nebo jsem to přehlídla. A všechny máš se stejným tatínkem? ;)

Vájo spíš si to přehlédla už jsm to tu kdýsi psala. Stejného tatínka mají jen ty dva první… Jejich tatínek byl můj životní omil moc mi ublížil…

• načítám...
1617
25.7.12 22:48
@viky23 píše:
A to já věděla, že Věrka má už i větší děti, to jsi Vájo asi fakt přehlídla ;)
:palec:
  • načítám...
1617
25.7.12 22:53
@lucipajda píše:
vajo tohle uz je tehotensky bruch :pankac: :pankac:
ja jsem taky vedela, ze verka uz ma 2 vetsi deti, myslim, ze sem i pred casem davala fotku

ano to jsem foto dávala :D

• načítám...
25688
26.7.12 07:44

@viky23 Ať si rýpe, kdo chce. ;) Jako žádná negativní reakce nebyla, i když je pravda, že to ví jen hrstka lidí. A s čím by mohli rýpat? :think: Že su jak cigaňa a rodím jedno dítě za druhým? :mrgreen:

• načítám...
25688
26.7.12 07:45

@lucipajda Ráno to tak nejde vidět, ale večer je teda už velký dost… si za chvilu zas neuvidím na pipku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
25688
26.7.12 07:48

@Věrkaveverka Viděla jsem fotečku z minulého týdne, proto jsem čučela, že máš tak velké děti… ;) Já jsem dlouho nechodila, tak jsem byla mimo dění… a v době, kdy jsme se my všechny snažily, jsem tuto informaci nějak nechytla. No tak hlavně, že už to vím. :P Tak si z toho omylu (tatínek) vem to dobré - máš ty krásné děti. :palec:

• načítám...
1328
26.7.12 19:48

Vájo bříško super :palec: tak hlavně ať je vše v pořádku, Už teď se těším až nám řekneš co to bude :lol:
Vkládám Vám fotku Adélky na nočníku :mrgreen:

• načítám...
17715
26.7.12 20:11

@ykai Adélka je šikovná :potlesk: já jsem malou zkusila párkrát posadit, ale nechce na něm sedět :mrgreen:

• načítám...
25688
26.7.12 20:18

@ykai To tě asi zklamu, ale budeš si muset zřejmě počkat až do února. :mrgreen:
Jinak super výraz Adélky! :potlesk: My se taky pokoušíme na nočník… většinou se vyčurkáme a když se zadaří, hodíme i bobka. Včera toho bylo půlka nočníku. ;)

• načítám...
10222
26.7.12 20:34

Nechate si vajo prekvapko, to chvalim, my ho taky meli :pankac:
na nocnik taky davam, nekdy posedi, jindy ne. vetsinou se rano po probuzeni vycural i vykakal, ted ma obdobi, ze nam to nevychazi. jak ma UM a jeste v jinou dobu nez pred tim prso, tak si to nejak posunul.

• načítám...
25688
27.7.12 08:09

@lucipajda Pokud to vydržím, tak bude překvápko. :palec: A tušila si během těhu, co to bude?
Já ráno nedávám, někdy dám na nočník po poledním spaní a někdy až po obědě. Nějak to nepřeháním, pač jde vidět, že z toho Agi ještě nemá rozum, jsou to spíš náhody, že se jí zrovna chce.

• načítám...
10222
27.7.12 10:07

Mela jsem vnitrni tuseni, ze to bude kluk. a tak nejak si myslim, ze budu mit kluky dva. nevim proc, ale pripada mi to tak. ja jsem vzdycky chtela 2 holcicky :mrgreen: :mrgreen: je to krasny prekvapko, takovych v zivote moc neni.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+