Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Evi a kolik je tobě? zrovna mě moje „kolegině“ se kterýma jsem byla na diskuzi snqžení 2011 více než rok, tak včera jsme se tam dohádaly, prý jsem si našla staráho chlapa, rakušáka, a rychle udělala dítě, pak že v sedmdesáti si vrzneme jen s viagrou
jako copak můžu za to že mu je skoro 50 a ne 20? já bych ho brala takjako tak, tady o věk nebo prachy vůbec nešlo, dala bych nevím co za to kdyby byl stejně starej, aby jsme mohli být co nejdýl spolu, i když mě někdy sere, ale to jsou „kamarádky“ co? okamžitě jsme je smazala, odešla ze skupiny, vymazala z fb, když se tam jedna pelešila s jiným tak jí nikdo neřekl, že je to děvka, doma v jejich posteli, když děti spali a mezi ještě kojila malýho
hold někdo mohl říct názor jaký chtěl a někdo musel držet hubu a krok apak to dopadlo tak jak to dopadlo
viky to je od nich pekne hnusny
dobre jsi udelala, nic jim do toho neni. my jsme spolu s manzelem o 17 let, taky me nekdy samozrejme napadne, jak to bude v budoucnu, ale to, ze bch mela nekoho mladsiho neznamena, ze by mi to zarucilo spokojeny a dlouhy zivot aa trvaly vztah
Mě by bylo fakt milejší kdyby měl míň ale nemá no, a když jsem s ním začla tak nebylo první na co jsem se ptala věk, vypadal na 35, tak jsem to neřešila
prý jsem s ním skrz to že si vynahrazuji otce
je to smutný když jsme tam spolu byly takovou dobu a ještě takové od kterých bych to nečekala ![]()
Holky děkujeme za gratulace
Evi rozhodnutí je na tobě, ale pokud nejsi rozhodnutá, NIKOMU neříkej že jsi těhu, kdyby sis to na konec nechala vzít, našli by se taí, co by tě odsoudili
Já ti úplně rozumím a pokud by ses rozhodla pro interupci, tak ode mě „neuslyšíš“ nic co by tě odsuzovalo.
Můj manžel má z předchozího vztahu 6ti letou Karolínku, 4 roky jí neviděl, jsou si cizí. Před týdnem volala sociálka aby se do druhého dne rozodl jestli jí chce, že ji odebrali matce feťačce. Manžel byl úpln hotovej, má už novou rodinu, Káju nezná, ona nezná jeho. Tak si jí vzal do péče kluk, se kterým to její matka 3 roky táhla, Kája je na něj zvyklá, má tam brášku. Ten kluk je schodou náhod manželův kamarád, takže se navštěvujem, Káju vídáme, až se trochu víc potkáme, tak jí vezmem na vílet, třeba u nás bude na víkend, ale nebudem to lámat přes koleno. Ona říká táto tomu manželovo kamarádovi, je spokojená, tak uvidíme jak to bude dál.
ykai taky preju vsechno nejlepsi adelce ![]()
viky my kdyz se seznamili, tak jsem taky nevedela, kolik mu je, jak rikas ty, tipla jsem to na neco pres 30 no a ono mu bylo bez mesice 40
ale kdyz se do sebe 2 lidi zamiluji, tak se to proste stane, bez ohledu na vek, vzdalenost nebo treba nabozenstvi. tak to je a my s tim pak musime nalozit. hele aspon jsi poznala, jake ty holky jsou a ze nestoji za to se s nimi bavit
@Věrkaveverka píše:
mojéééééé:)
@Evinka164 Mojemu tatovi je taky 55.
Nééé, promiň, blbá sranda. Pořádně to zvažte… k čemu se přiklání muž?
Asi to teď doma furt řešíte, viď? Ti to teda nezávidím, taky nevím, jak bych se zachovala. Snad by to nějak šlo zvládnout i s Evičkou… ![]()
@viky23 No prosím tě, co jsou to za kecy? Jaké mají právo tě „soudit“?
Ať si každý žije s partnerem, jakej mu vyhovuje, co je jim po tom, kolik mu je a jestli je to Rakušák nebo Japonec? No to nechápu toto… ![]()
Holky, mě je 32,takže rozdíl 23let, od začátku poslouchám, jaká jsem vypočitavá mrcha, on že mě má jen na hraní, že je pedofil, taky jak jsem to na něj sehrála s Evičkou, že určitě není jeho a podobné kecy a to jsme spolu už 10let. Dřív jsem se tím trápila, ale teď už jsem nad věcí i když to občas pěkně zabolí.
Viky, jsou tady na emimi krávy, jak píše Vája je jedno jaké je národnosti, často se nestačím divit, kolik je mezi lidmi zloby, závisti…
Vájo, pro pobavení
,moje mamka je o téměř dva roky mladší, než partner
![]()
Ykai, díky za povzbuzení, moc mě to potěšilo
. Taky to nemáš lehké, ale jdeš na to dobře, nevím, jak bych zkousla. Takže ty budeš mít děti dvě, ježiš to musí být těžké. Kdyby jste se aspoň dřív vídaly, ale tohle
.
@Evinka164 Mě fascinuje, jak všichni lidi okolo ví, proč ten a ten s tím druhým je. Určitě zejména kvůli penězům!
Co na to říct, prostě se jim vysmát. ![]()
Jj, to je vtipné, mojí mamě je 52, takže podobně jako tvojí.
Pokud si lidi rozumí, nechápu proč by spolem nemohli být. Ach jo, ti lidi mají asi málo svých starostí, když furt řeší ostatní. Ať si každý zamete před svým prahem. ![]()
Evi nemáš zač, my ještě nevíme, jestli si ji vezmeme k sobě, manžel si hlavně nechá udělat testy DNA, protože její matka občas tvrdila, že není jeho
Adélka je hrozně žárlivá, nesmí na mě sáhnout žádný dítě, ona je pro mě na prvním místě ![]()
Holky a vy se vykašlete na kecy druhých, ať si každý koukne do svý prd…Když manžel začal podnikat a vydělávat víc, koupili jsme si oba nový auto, předělali byt a lidi hned vymysleli, že prodáváme drogy a obchodujeme s kradenýma autama
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat