Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Viky u nás se taky dospává, taky vstáváme v pět. Ale mě to nevadí, taky jsem ranní ptáče a aspoň něco udělám. To šponování je fakt divné, zkoušela jsi ty laktobacily?
evi ja si myslim, ze lepek ji muzes klidne davat dal, i kdyz se delaji testy na lepek, tak se nedoporucuje ho pred tim vysadit, aby to nezkreslilo vysledek. jinak janik mel prujmy skoro tyden - davala jsem ryzovou kasi s bananem a nastrouhanym jablicek, ryzi s mrkvi, zeleninovy vyvar s pismenky, aby mel trochu tekutin. a vyloucit veskere mlecne vyrobky a dokonce doporucuji nedavat ani UM, da se nahradit sinlacem bez laktozy, ale to vetsinou deti pit nechteji. ono obcas trva dyl nez je to prejde.
janik taky nechce pit, ted jak byla ta horka, tak do nej dostane max 3 loky za odpoledne, nechce zadny caj, stavu, vodu, sladke, nesladke, zkousela jsem v lahvi, ruznyma pitkama, lzickou, brckem, strikackou. proste to do nej nedostanu. pije jen UM, tu ma 3× denne vetsinou. navic ted nechce ani jist.
Mě malá taky moc nepije, jen z normální pet flašky chce a pak je celá politá, ale aspoň se napije
@lucipajda Na Agátku jsme čekali 20 měsíců a podařila se až 3. IUI. Teď to Pája poprvé „nevychytal“ a je z toho už třícentimetrový brouček. ![]()
Chtěli jsme až v cca dvou letech Agátky a bude to o půl roku dříve. Mám z toho docela obavy. ![]()
@viky23 No vím to asi tři týdny, byla jsem teprve na jedné kontrole, tak jsem to nechtěla tak brzy šířit. Byl to pro mě strašnej šok, absolutně nečekané.
Nevím, jak to budu zvládat, asi blbě. ![]()
@Evinka164 píše:
Vájo, gratuluji![]()
Evi: abych pravdu řekla, je to možná trapný, ale já nevím co to laktobacily jsou
furt to někde čtu ale nevím co to je.
Viky, laktobacily jsou probiotika, upravují střevní mikrofloru a celkové zažívání. Sypu je malé ráno do mlíčka, ale můžeš je dát o do vody myslím. Určitě ji tím neublížíš v lékárně řekneš, jak staré máš mimčo a oni ti poradí
Vájo, to dáš
,aspoň bude mít Agátka parťáka. Já se taky nijak nijak nechráním, takže se mi to může stát taky, kor když to občas drahý nevychytá ![]()
@Evinka164 Mám z toho dost obavy.
Jsem cholerik a občas absolutně nezvládám situaci. A když si představím, že Agík a ještě mimi…
Pája věčně v práci…
Já žádnou antikoncepci nebrala, ale dávali jsme si „pozor“.
No a jak je vidno, dávali jsme si pozor málo.
A vy by jste se duhému teď nebránili? U nás to byla fakt totálně nečekaná haluz.
Já taky nic neberu, navíc sex jednou do měsíce
, takže já nemám obavy
![]()
@viky23 píše:
Já taky nic neberu, navíc sex jednou do měsíce, takže já nemám obavy
![]()
I s frekvencí 1 x měsíčně do toho můžeš vlítnout!!!
My taky „neskotačili“ co druhý den. ![]()
Ahoj holky potřebuji poradit v roce 2010jsem byla na přerušení ve 3měsíci byla jsem hloupá bylo mi 17let lituji toho ale už to nevrátim teď už je to 2roky co nemůžu otěhotnět myslíte že je to tím že jsem byla na přerušení a miminko mít nikdy asi nemůžu ani uměle děkuji
Vájo gratuluju, jak to, že jsi se nepochlubila?
Adélka měla dva dny teplotu 38,5 a teď má 3× za den průjem, tak asi další zuby ![]()
@ykai Jak jsem psala holkám, byla jsem jen na jedné „kontrole“, tak jsem nechtěla předbíhat…
Jdu v pondělí, tak snad bude vše O. K. Děkuju.
Musím zaklepat, my naštěstí problémy u zubů nemáme, ale každé dítko to snáší jinak. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat