Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1810
19.6.12 11:00

Luci, Janniček je krásnej a ty kukadla, určitě na ně bude lovit baby

• načítám...
1810
19.6.12 11:04

Vájo, dobrej pankáček :palec:. No nevíme po kom to má, já teda měla nějaké vlasy, ale tohle ne.

• načítám...
25688
19.6.12 11:09

@Evinka164 No to fakt nemá chybu!!! :pankac: To se můžeš pěkně vyřádit ve sponečkách, copánkách a culíčkách. :twisted:

Naše zvědavka naprosto miluje pračku!!!

• načítám...
1810
19.6.12 14:47

Vájo, kouká, jestli jsi tam něco nezapoměla a jestli nemáte vodní kámen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sponečky a další hrátky s vlásky u nás nehrozí, musela bych ji k něčemu přivázat, zmůžu se tak maximálně na palmičku

• načítám...
25688
19.6.12 17:46

@Evinka164 Nebo hledá ztracené ponožky, které záhadně mizí. :mrgreen:
Palmičku - to si mě pobavila!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1328
21.6.12 13:27

Ahoj holky, teda Evi vy máte háro jak blázen :mrgreen:
Adélka má 70cm a 10,5kg, prý je dobře živená, což je i vidět na nožičkách :oops: Za pár dní nám bude 11 měsců, přijde mi to jako nedávno kdy jsme se snažili otěhotnět. Hrozně to letí, to abych se už koukla po maturitních šatech :mrgreen:
Jak vaše ratolesti snášej ty vedra? Adélka kupodivu usne po 5 min. v kočáru, doma se jí spát nechce, ale je pak celá mokrá chudinka.

• načítám...
17715
21.6.12 13:30

Malá spí jenom doma, my se koupeme, tak nevidím, že by jí vedro nějak bavilo, dneska teda dost řvala, ale teď spinká, doufám, že to enbude další zub :roll:

• načítám...
1328
21.6.12 13:31
:srdce:
  • načítám...
1328
21.6.12 13:31

Nám vylezl už osmý tesáček :lol:

• načítám...
10222
21.6.12 13:46

U nas moc horko neni, tedy je teplo, ale da se to jeste. nastesti.
a rekla jsem si, ze uz mam dost vecneho nocniho kojeni a od vcerejsiho vecera jsem janika odstavila, no musim to vydrzet. kupodivu si i UM da, ne nijak moc, ale tak na prvni pokusy to neni spatny. je mi to lito, i jsem to obrecela, ale myslim, ze v nasem pripade asi nic jineho nepomuze. takze k nemu vstava yvan a jde to, prekvapilo me, ze se necha pomerne snadno ukecat a zase usne. ale ja ho uspavat nemuzu, to rve jak silenej. horsi je to ted bez prsa pres den na uspani. v kocaru uz nespi, takze zatim jedine uhoupat na mici, jesteze je tak lehouckej

• načítám...
25688
21.6.12 18:05

@ykai Dnešní vedro jsme teda snášely dost blbě, celý den jsme protivné… Jinak krásné míry!!! :potlesk: A výýýborná fotka řidičky. :mrgreen:

@lucipajda Já s odstavováním neměla žádnej problém, Agátku jsem dokrmovala UM, tak na flašku pak už byla zvyklá, takže nebyly žádné protesty. Jen já měla prsa jako dva šutry, au!

• načítám...
17715
21.6.12 19:07

Holky proč jste odstavovaly? já teda ještě kojím i s těma AD ona mi Um nechtěla, ale odstavila bych právě jen že jsem musela začít brát ty AD jinak mi to přišlo brzo…proč dobrovolně odstavovat když je kojení nejpohodlnější :think: :nevim:

• načítám...
10222
21.6.12 19:25

Viky tak uz je mu 13 mesicu, to neni tak spatny. ale on proste nespi a vyzaduje v noci prso po 2 hodinach, nekdy i po hodine. pak je unavenej i pres den, ja taky. ma me jako dudlika. potom pres den neji, protoze ma cast kaloricke davky v noci, je to zacarovany kruh. pohodlnejsi to samozrejme je, u malinkeho mimca, rekla bych tak do toho roku jeste. kdyz se koji fakt casto. jenze kdyz jsou pak uz jen 1 davka rano a 1 vecer, tak uz je i to UM snadny. jenze popravde za ten rok uz jsem strasne nevyspala, to se proste po 2 hodinach neda, kdyby spal lip, tak bych jeste kojila. zkousela jsem kojit min a nedat pri kazdem buzeni, ale nefunguje to, nechape, ze jednou je a pak ne. ale prekvpailo me, ze se po prsech nesape, vypada, ze mu to nechybi. mne ten kontakt chybet bude :oops: ale ve veku jako ma viktorka bych si nedokazala predstavit uz nekojit, to bumbal jeste hodne i ve dne.

• načítám...
17715
21.6.12 19:30

Luci: u tebě to chápu, ale myslela jsem zrovna Váju, a myslím, že Evča taky odstavovala :think: já budu muset kojit tak do tří :mrgreen: když mi um nechce…kdyby mě jedla aspoň kaši navečer, fakt nevím co jí před kouúpáním dát, odpoledne má přesnídávku apak nic až po koupání kojím před spaním…to jí mám dát druhou přesnídávku nebo jogurt nebo co? :think:

• načítám...
10222
21.6.12 20:18

Viky a ji uz chlebik? na veceri muzes dat i to, treba s lucinou nebo necim podobnym. ja ted davam treba i zbytek od obeda. nebo jsem delala ryzovou kasi, ta mu chutnala rozvarila jsem ryzi ve vode, nastrouhala do toho jabko a banan a malinko skorice. muzes dat i trosku UM na zjemneni. kase vecer neni povinna. janik na kase taky moc neni. UM odmital, ted vypije tak 60-80. jasne, je to malo, ale jak jsem tak cetla, tak by se to melo casem navysit. koupila jsem mu s vanilkovou prichuti. kdyz nesi flasku, tak se po ni natahuje a pije hned, tak predpokladam, ze se mu to nehnusi. ale jeste pred 2 tydny UM ani nahodou do pusinky nestrcil. hodne si maminky chvali bananovy sunar, ten zlomil pry uz mnohe odpurce UM. ale ten ja tu nesezenu.
jako jeste to neni ani 24 hodin, co naposledy pil a prsa me boli strasne. a to jsem si myslela, ze mlika moc nemam :think: ale ani ted vecer se po mne nesapal. normalne v naruci vzal flasku a po prsu nekoukal. mozna jsme zrovna natrefili na nejake lepsi obdobi pro odstaveni :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+