Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10222
14.6.12 15:31

Evi tedy to ti spinka krasne, janik je nespavec od mala. pres den spi 2× 30-60 minut a musim ho uhoupat, nekdy se postesti ho i prendat, aby spal sam. vecer spi od 8, pak pije kolem 11, 3, 5 a tak v pul sedmy vstava. ted se tedy budi casteji a tak 3× do mesice se vzbudi v noci jen 2×.

• načítám...
25688
14.6.12 15:34

:mavam: Ahoj, holky. Tak my snídáme UM (250 ml), ke sváči sníme půl jogurtu s banánem, jabkem, meruňkama, mangem apod. nebo jen ovoce a nebo přesnidávku. K obědu mix zeleninky většinou s masem, s tím je občas problém, tak dělám zoologickou zahradu, zvuky zvířat a když se zadaří, tak mi někdo asistuje. Tancuje, hraje melodie… Ke sváči pak půl krajíčku s Lučinou, Gervais nebo kvalitní šunku a zapijeme 100 ml mlíka. A večer zblajzneme kaši ze 150 ml vody a 100 ml mlíka. :mrgreen:

• načítám...
25688
14.6.12 15:38

@Evinka164 My večír usínáme mezi 20. a 22. (!!! to není překlep :mrgreen: ) hodinou (podle toho, kdy usneme odpoledne) a budíme se mezi 6. a 7. hodinou.
Dopo spáváme po sváčí cca 1,5 hod. a odpoledne jak kdy, ale pokud usneme až třeba v pět a spíme do 18.30 hod., tak logicky nejdeme spát v osum, jak mám v plánu, že??? V noci se vzbudíme většinou 1 - 2× jen na dudlík, občas vůbec.

• načítám...
1810
14.6.12 15:38

Luci, řekni Janničkovi, ať tě nechá taky trochu vyspat. Už si neumím představit, že bych vstávala třikrát za noc. Já ji teda nehoupu, jak vidím, že už ji nic nebyví a začne kňourat, tak maže do postýlky, většinou si chvilku pohraje a usne, občas teda řve jak siréna, ale já ji nechám, po chvilce se unaví a usne,(ale pššš, ať nejsem za krkavčí matku :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
10222
14.6.12 15:56

Evi, on s tim usinanim ma problem od malicka, i kdyz je unavenej, tak ma 1000 jionych veci na praci, mne pripada, ze je spani pro nej ztrata casu. snazila jsem se od malicka, aby usinal v postylce, ale neslo to a novorozence tam preci nemuzu nechat rvat samotnyho. vyrvavaci metodu jsme vyzkouseli, ale nejde to. on rve silene hystericky, klidne pres 2 hodiny (a to bylo vecer, kdy byl fakt unavenej). nikdy se mi nestalo, ze by usnul treba v lehatku, nebo v ohradce na dece. je to hroznej zivel. jako jidlo a spani jsou u nas boje. porad jsem si rikala, ze se to v roce zlepsi, ale bohuzel.

• načítám...
17715
14.6.12 17:07

Malá chodí spát v sedm a vstává v pět v šest :roll:
léky asi trochu zabrali, jen se mi kolikrát nic nechce dělat ale to je asi lenora, kojím pořád, v noci malá řvala a nechtěla prso večer taky moc ne, tak mě napadlo, jestli se sama neodstavuje a prd, dneska už pila, ale míň, přidám nějakého papání třeba se odstaví sama :nevim: zuby máme 3 spodní jedničky a spodní dvojku :mrgreen:

• načítám...
1810
15.6.12 07:06

Luci, mě právě usne jen v postýlce, občas teda i v autě, ale to musí být totálně hotová. Vyřvávací metoda nefunguje na všechny děti, já to teda taky vždycky nevydržím a vyndám ji, dám ji napít, chvilku pomuchluju a pak maže zpátky do pelíšku. Večer ji teda uspávám, po šesté vykoupem, uděláme kaši a zalezem si spolu do pelíšku, tam děláme lupárny, mazlíme se a kolem osmé usne. Všichni okolo mě nad tím kroutí hlavou, jako proč to dělám, ale nám to tak vyhovuje

• načítám...
1810
15.6.12 07:09

Viky, já žádné prášky nezobu a lenoru mám taky :mrgreen: :mrgreen:. Třeba se ti malá skutečně odstavuje, uvidíš jak to bude v dalších dnech. :think:

• načítám...
17715
15.6.12 10:39

Evi: tak dnes už pije normálně, pro změnu nechtěla polívku, nebídnu jí po spánku :mrgreen:

• načítám...
1224
15.6.12 16:07

Jinak chodíme spávat kolem 9 a vstáváme kolem 9 :)

• načítám...
1810
15.6.12 16:20

Vájo, my máme doma taky zoologickou zahradu, tancujeme, zpíváme, občas se připojí i taťka, to sní tak o tři lžičky víc než normálně. Jinak namazaný chléb mě nenapadl, díky za tip :palec:. Jo a mlíčka mi sní po devíti hodinách spánku max 120ml, spíš jen 90ml, za tři hoďky si dá pár lžiček přesnídávky k obědu cca 90g masozeleniny, pak se ji snažím dokrmit mlékem cca 60ml, ke sváče má tři velké lžíce bílého jogurtu s banánem, jiné ovoce nechce a k večeři 150ml kaše, ale musí být řidčí, hustá ji navaluje. No jsem zvědavá na pondělní váhu :think:.
Teda usínat až ve 22hod. to by se mi moc nelíbilo :roll:

• načítám...
1810
15.6.12 16:21

Miško, to je provokace :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1224
15.6.12 17:20

Néé to néé :mrgreen: malá my spí od narození pěkně ;)

• načítám...
25688
15.6.12 17:55

@Evinka164 U nás, když je doma taťka, taky se zapojí… a to většinou máme v sobě oběd dřív. Chlebík zkus, nám teda jede s Lučinou, ale nepohrdneme ani Gervais a šunčičkou. :oops:
To ti toho mlíka teda moc nevypije… :think: Já se snažím do Agi dostat cca 500 ml mlíka, jak jsem četla.
Jinak masozeleniny jíme 200 g!!! - to jsem zapomněla napsat. Někdy to sní všechno sama a někdy musíme dělat ty blbiny. Přesnidávku sníme vždy celou a máme mááálo!!! Jako musím uznat, že teda porce my máme kvalitní… nejsme žádní troškaři. :oops:
To pozdní spaní je způsobeno tím, že nespí odpoledne, ale až kvečer - třeba jako dnes. Uslav 17.30, vzbudí se až cca za hodinu - hodinu a půl - no a to mi za hodinu neusne, chápeš. :roll: Tak většinou kolem 21. hod. jí dám spát, ale poslední dny jsou zase scény, máme nějaké období… :nevim:
Jinak my byly na kontrole dneska, máme 9,5 kg a 73 cm.

• načítám...
1810
15.6.12 18:09

Vájo, myslela jsem si, že až se začne víc pohybovat, tak bude mít hlad a ono nic. Vím, že pije málo mléka, ale jak ho do ní nacpat, když prostě nechce. máte krásnou váhu i výšku, jestli mi budeme mít víc jak 8kg, tak bouchnu šáňo :mrgreen: :mrgreen:,spíš to vidím, že mě doktorka spucuje, že ji snad týrám hlady

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+