Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Viky, ty jsi talent od přírody, nádhera
,já bych na to neměla nervy. Evička taky nejí, nejraději by se cpala jen rohlíkama, pití do ní tlačím každou chvilku a ona prostě nechce ![]()
Viky jsi šikovná, čepičky jsou super! Malá je taky princezna
my máme 8 zubů ![]()
Evi: tak to je jak u nás, mám špenát ze zahrádky od mamky tak ho bude mít s bramborem, do toho jí natrhám kousky masa hovězího co tu mám na polívku, udělám si kotel vývaru, to já miluju…a neosolený asi oddělám viky na zítra polívku…
měla jsme tu květák, ten se musí taky sníst, máma mi udělala změnu v plánu, tak snad bde zítra ještě ok, je tam už nějaký flek na něm, to odříznu a zítra udělám nákyp nebo tak něco, protože se mi s tím nechce obalovat ![]()
Ahojky holky je tady nekdo z ostravy? uz pres dva roky se snazime a furt nic ted zkousime jindeho dr.
Viky, taky jsme dostali květák, brambory a mrkev ze zahrádky k tomu jsme ji zavraždili kuřátko, aby to měla co nejlepší a ona si to klidně nejí a takhle to je se vším. Jinak taky jsem dělala z květáku nákyp, nebaví mě to obalovat
. Vlastně co ji z masa tak tochu chutná, tak to je uvařenej hovězí jazyk, ale tím ji nemůžu cpát pořád. Zkoušela jsem jí už ze zoufalství, dávat oběd do flašky, dva dny mlaskala a pak zas nic. Teď dva dny začala bojkotovat i přesnídávku, tak nevím, co bude jíst
.
Tak to malá co může tak to je vařené maso, normálně jí dávám kousky do pusy to může, ráno mi papá jogurt, ale od hippu ten drahej, ale dnes jsem jí mixla bílej s broskví a jedla to, včera večer přesnídávku a pů
takže váznou jenty obědy…ale pár lžiček sní
že by se blýskalo na lepší časy
ale v noci nechtěla prso a řvala, ale to bych se nezlobila, kdyby nechtěla v noci pít ![]()
Viky, Evička jí bílý jogurt, ale jen s banánem a musím ji to dát do flašky, jinak mi na to prdí. No jsme zvědavá kolik bude v pondělí vážit. Jsou ty naše holky pěkně mlsné
V neděli jsem ji dala kousek kynutého jahodového knedlíku, to si mlaskala. Viky, takže ještě kojíš? Zabraly ti ty léky?
Ahoj holky, my máme zatím 2 zuby! umí pápá, stojí na čtyřech ale zetím neleze, jen se plazí… říká od 6 měsíců: máma táta bába dede a ted začla říkat mňam mňam… jinak se po mě pořád opičí
když zakašlu tak ona taky, začnu mlaskat tak taky
jinak taky obědy moc nechceme.. včera měla rajskou s těstovinama a to jí docela chutnalo
jinak pořád kojíme ![]()
Ykai adélka je moc šikovná ![]()
O jidle mi holky ani nemluvte, bojujeme s tim porad. navic uz ma tyden prujem, nepije (to on ale ani normalne), takze kojim opet i pres den. jestli to tak pujde dal, tak se odstavi az v puberte…
obcas mel obdobi, ze jedl lip, ale nikdy vsechno, bud mu chutnaly jogurty, ale to zase nejedl obedy. tak zase jedl obed, ale ani nahodou jogurt nebo kasi…
ted ji jen banana a mrkev, po tydnu diety uz mi ryzi nepozre… porad se to nijak nelepsi, rikam si, jestli to nema k zubum
zatim jich ma 6, ale posledni vylezl pred 4 mesici uz, tak cekam, co bude dal.
jinak uz chodi krasne sam po byte a i venku s botickama, je to srandovni ![]()
Miško, máš šikulku ukecanou, je sranda jak napodobujou, zvuky a gesta ![]()
Luci, já myslela, že už ta nechuť k jídlu Jannička přešla
.Teda to kojení ti nezávidím, ale alespoň teď do něj dostaneš nějaké tekutiny, no bude sranda, až přijde v patnácti, že chce mlíčko z prsa
. Z čeho myslíš, že má ten průjem, byli jste u doktorky, nebo to přikládáš zoubkům?
Doktorce jsem volala pred tydnem, to jsem nasadila zatim na vikend dietu, pomohlo to na 2 dny, pak se vratil, pak zase den dobry. tak mam volat v patek. nase ma navic dovolenou, tak bych musela jinam a docela daleko. ja myslim, ze kdyz nema teplotu, nezvraci a jsou dny, kdy kaka skoro normalne, tak spis bacil neni, ale ty zuby.
Tak už aby byly zoubky venku, po čtyřměsíční pauze vylezou aspoň čtyři
Evička má zoubky čtyři, dvě dvojky dole, nahoře má jedníčku a dvojku. Kdyby ty horní měla aspoň vedle sebe, ale má jedničku, mezeru a dvojku. Je to srandovní
![]()
Holky, chtěla jsem se zeptat, jak vám spí děti v noci a ve dne.
Evička spinká od osmi do pěti, přes den spí ještě třikrát, dohromady tak 3-4hodiny
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat