Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1224
11.5.12 14:54

Tak máme 2 zoubky lezou nám 2 naráz…

Viky já beru AD už od 16let takže skoro 4 roky…a mohla jsem je brát i v těhu i při kojení…

• načítám...
17715
11.5.12 19:53

Misko a jake beres? mě je napíše i praktik, ty už nekojíš? on mi řekl, že mi žádné jiné psychiatr taky nenapíše, všechny že se nedají užžívat při kojení? na co je máš smím-li se zeptat? s nimi jsi ok? mám z toho hroznej srach co to se mnou udělá a že to nepomůže :,( :,(

• načítám...
1810
14.5.12 08:47

Ahoj holky,jak jste si užily víkend? U nás byla od pátku do neděle motopárty,takže nonstop rachot,Evička to naštěstí nějak nevnímala,ale já z toho byla na :zed: . Jinak Evička už krásně péruje na kolínkách,sedá si i když teda blbě z lehu,ale sedí pevně,zoubek nemá ještě ani jeden,krásně dělá paci paci a občas z ní vypadne mami,tata,baba a pe to je pejsek. Stále nemá ráda kočárek,takže ji musíme nosit.
Luci,nevím jestli bych měla sílu dát ji do vedlejšího pokoje,ale u vás je to to nejlepší řešení,jinak by ses nevyspala. Včera tady byla známá,která má 15ti měsíčního kluka a ten se taky budí 2× za noc.

• načítám...
17715
15.5.12 09:00

malá se stále budím min. 3krát :nevim:

• načítám...
1810
15.5.12 09:05

Viky,mě začala spát,až když jsem přestala kojit,teď se budí jednou okolo třetí,dám flašku a spí do půl sedmé.

• načítám...
1810
15.5.12 09:10

Holky,taky se vás všichni pořád ptají,kdy budete mít druhé,už mě ta otázka pěkně štve :cert: ,už je to skoro jako před otěhotněním,když se pořád ptali,kdy budeme mít miminko. Takže holky,kdy budete mít druhé :mrgreen: :mrgreen: ?

• načítám...
17715
15.5.12 19:48

já chci druhé až budu psychicky ok :nevim: Evi ty jsi přestala kojit dobrovolně? malá má 7 měsíců kvůli těm AD bych měla přestat kojit a nesu to hodně těžce :roll: :roll:

• načítám...
1810
16.5.12 07:46

Viky,malá se odstavila sama,vytrhli mi zub,do toho jsem dostala chřipku a menzes,takže ji mlíčko už asi nechutnalo. Zkoušela jsem ji ještě 14 dní přikládat a bylo to k ničemu,jen u toho řvala. Taky jsem z toho byla špatná i slza ukápla,ale když nechtěla,tak nechtěla. Viky myslím,že jsi vydržela kojit dost dlouho,tak se netrap,je důležité,aby měla Viktorka spokojenou a odpočatou maminku. Teď už ji určitě dáváš příkrmy a mlíčko ji nahradíš nutrilonem,či něčím podobným. Zkoušej ji zvykat na lahev,ať to není pro vás obě moc drastické,bude se ti tvořit i míň mlíčka. Budeme držet palce,ať to zvládnete

• načítám...
1810
16.5.12 14:07

Holky,máme zoubek :dance: :dance:

• načítám...
17715
17.5.12 09:22

Evi: gratuluji k zoubku, UM malá nechtěla tak jsem dostala ty Ad i tak a můžu i kojit, dnes jsem si dala první a včera večer, mám nějaké dvoje, ráno půl tablety a večer půl tablety… :nevim:

• načítám...
1810
17.5.12 12:03

Viky,malá taky nechtěla UM,asi dva měsíce,teď ji chutná. Snad ti tablety zaberou a budeš moct kojit dál :palec: .

• načítám...
17715
17.5.12 12:13

tak to um budu skoušet dál…třeba se chytne a nebude potřeba kojit, furt je to asi lepší na um jak kojit s AD ale tak hlavně ať jsem v pohodě já :nevim:

• načítám...
1810
21.5.12 15:29

mě už ty hračky nebaví,já si chci číst :mrgreen:

• načítám...
1116
21.5.12 21:19

ahojky snazilky :)jsem u vas nova uz se o mimi snazime pres dva roky a furt nic jen rok a pul zpet jsem samovolne v zacatku potratila :( ted jsme zacli zase chodit do centra a prochazime vsechny testy zase tak uvidime chci se zeptat mate nekdo zkusenosti s dr Caplyginem a jste nektera z Ostravy ?Rada bych se seznamila i s nekym odsud co resi podobnou situaci ;)

• načítám...
17715
22.5.12 17:08

baby: zkus najít nějaké novější snažilky, tady krom jedné už všechny miminka máme :dance: je tu plno diskuzí kde se holky ještě snaží, hodně štěstí přeju :palec:
Evi: no to je teda čtenářka, malá je taky na knížky ujetá, jak knížku vytáhnu tak má hroznou radost…jen musím hlídat aby je nepotrhala, má i svoje ale ty kouše :roll: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+