Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak máme 2 zoubky lezou nám 2 naráz…
Viky já beru AD už od 16let takže skoro 4 roky…a mohla jsem je brát i v těhu i při kojení…
Misko a jake beres? mě je napíše i praktik, ty už nekojíš? on mi řekl, že mi žádné jiné psychiatr taky nenapíše, všechny že se nedají užžívat při kojení? na co je máš smím-li se zeptat? s nimi jsi ok? mám z toho hroznej srach co to se mnou udělá a že to nepomůže
![]()
Ahoj holky,jak jste si užily víkend? U nás byla od pátku do neděle motopárty,takže nonstop rachot,Evička to naštěstí nějak nevnímala,ale já z toho byla na
. Jinak Evička už krásně péruje na kolínkách,sedá si i když teda blbě z lehu,ale sedí pevně,zoubek nemá ještě ani jeden,krásně dělá paci paci a občas z ní vypadne mami,tata,baba a pe to je pejsek. Stále nemá ráda kočárek,takže ji musíme nosit.
Luci,nevím jestli bych měla sílu dát ji do vedlejšího pokoje,ale u vás je to to nejlepší řešení,jinak by ses nevyspala. Včera tady byla známá,která má 15ti měsíčního kluka a ten se taky budí 2× za noc.
Viky,mě začala spát,až když jsem přestala kojit,teď se budí jednou okolo třetí,dám flašku a spí do půl sedmé.
Holky,taky se vás všichni pořád ptají,kdy budete mít druhé,už mě ta otázka pěkně štve
,už je to skoro jako před otěhotněním,když se pořád ptali,kdy budeme mít miminko. Takže holky,kdy budete mít druhé
?
já chci druhé až budu psychicky ok
Evi ty jsi přestala kojit dobrovolně? malá má 7 měsíců kvůli těm AD bych měla přestat kojit a nesu to hodně těžce
![]()
Viky,malá se odstavila sama,vytrhli mi zub,do toho jsem dostala chřipku a menzes,takže ji mlíčko už asi nechutnalo. Zkoušela jsem ji ještě 14 dní přikládat a bylo to k ničemu,jen u toho řvala. Taky jsem z toho byla špatná i slza ukápla,ale když nechtěla,tak nechtěla. Viky myslím,že jsi vydržela kojit dost dlouho,tak se netrap,je důležité,aby měla Viktorka spokojenou a odpočatou maminku. Teď už ji určitě dáváš příkrmy a mlíčko ji nahradíš nutrilonem,či něčím podobným. Zkoušej ji zvykat na lahev,ať to není pro vás obě moc drastické,bude se ti tvořit i míň mlíčka. Budeme držet palce,ať to zvládnete
Evi: gratuluji k zoubku, UM malá nechtěla tak jsem dostala ty Ad i tak a můžu i kojit, dnes jsem si dala první a včera večer, mám nějaké dvoje, ráno půl tablety a večer půl tablety… ![]()
Viky,malá taky nechtěla UM,asi dva měsíce,teď ji chutná. Snad ti tablety zaberou a budeš moct kojit dál
.
tak to um budu skoušet dál…třeba se chytne a nebude potřeba kojit, furt je to asi lepší na um jak kojit s AD ale tak hlavně ať jsem v pohodě já ![]()
ahojky snazilky
jsem u vas nova uz se o mimi snazime pres dva roky a furt nic jen rok a pul zpet jsem samovolne v zacatku potratila
ted jsme zacli zase chodit do centra a prochazime vsechny testy zase tak uvidime chci se zeptat mate nekdo zkusenosti s dr Caplyginem a jste nektera z Ostravy ?Rada bych se seznamila i s nekym odsud co resi podobnou situaci ![]()
baby: zkus najít nějaké novější snažilky, tady krom jedné už všechny miminka máme
je tu plno diskuzí kde se holky ještě snaží, hodně štěstí přeju ![]()
Evi: no to je teda čtenářka, malá je taky na knížky ujetá, jak knížku vytáhnu tak má hroznou radost…jen musím hlídat aby je nepotrhala, má i svoje ale ty kouše
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat