Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
poznala jsem malou na stránkach na facebooku, tam mají trmalovy stránku… jo a já bydlím jen 2 km od Hodonic takže se tam asi půjdem taky fotit s malou.. chtěla jsem se zeptat.. kolik to tam tak stojí? třeba 1 záběr??
platila jsme 1600Kč za střední kolekci…pak mají malou a velkouještě, na fb má odkaz na jejich stránky a tam je ceník ![]()
https://www.facebook.com/profile.php?…
můžeš si mě přidat do přátel a mrknout na všechny fotky, jsou fakt šikovní!
holky prosímkdo máte facebook dejte nám like děkují http://www.facebook.com/photo.php?…
Ahoj holky,co mimča? To naše je nějaké líné,ještě se nezačala plazit a ani lézt,když na něco nemůže dosáhnout tak ječí,ale zas ji musím pochválit,že co nekojíme,tak krásně spinká. Jo a nesnáší kočárek,už ani nemůžeme nikam jít,protože v kočárku brečí a je jedno,jestli je to hluboká korba,nebo golfky,nemáte to taky některá?
malá to měla tak ze začátku, furt v kočáře řvala, teď už ne
taky ještě neleze, ale zvedá zadek a na ručičkách a otáčí se kolem dokola pěkně, někdy i kousek se posune když potřebuje.
Holky vařím v páře tak čím ředit pak příkrmy? mě to bez vody nerozmixuje a taky kvůli konzistenci to je jasný…dávám pro chuť vývar, ale to jen 4 kostky teba, to mám namražený po kostkách na led…vyklepaný v krabičce…a pak to ředím balenou vodou ještě jinak bych tam toho vývaru musela dát tak 8 kostek a to bych mohla furt jen vařit vývar
někdy tu vodu z toho hrnce co zbyde dole z té páry…ale to právě nevím estli můžu…to by měl být taky teoreticky vývar ne? kdybch ařila ve vodě tak je to jasný… ![]()
viky ja bych tam dala normalne prevarenou vodu, to staci. hele a na lezeni ma jeste casu dost, zadny stres ![]()
evi ja si myslela, ze se to zlepsi az nebudete kojit. u nas je spani sice o neco lepsi, ale jak kdy. treba dneska jsem to rpso v noci dat musela. ale vetsinou kojim az tak kolem 4-5 rano.
janik je hrozny drak, strasne mi leze do vysek, na teelvizni stolek se vysplha a kdybych ho nechala, tak leze po kolenou po nabytku kolem televize, dnes si pres velkou drevenou krabici vylezl dokonce na nasi zidli. je to kamikaze
pro ilustraci pridavam foto. zatim chodi jen u nabytku a s aktivnim choditkem (to jak posunuje pred sebou, do normos nedavam), ale jakmile se pusti, tak je mi jasny, ze bude jeste vetsi makacka ho uhlidat.
my jeden máme a malá mě tak hrozně kouše při kojení zase, že už nevím co mám dělat, nejraději bych se na to vyprdla, ale malá má asi ABKM takže UM taky nepřichází v úvahu, a to speciální kupovat nebiudu, je to nějak přes pojišťovnu, dokud nebudou ty testy hotové, a na ně jdeme až příští měsíc, teď jsme nechali dělat jen vzorky ze stolice ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat