Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
828
9.4.12 20:26

tak tehu nejsem na testu byla jen jedna carka nic vic. :(

• načítám...
17715
10.4.12 18:35

prcku: škoda :( už by sis to taky po takové době zasloužila :kytka:

• načítám...
1224
12.4.12 15:00

Viky ty si se s malou fotila u Trmalů v Hodonicích?

• načítám...
17715
12.4.12 19:24

jojo jak to víš?? :mrgreen:

• načítám...
1224
13.4.12 11:51

poznala jsem malou na stránkach na facebooku, tam mají trmalovy stránku… jo a já bydlím jen 2 km od Hodonic takže se tam asi půjdem taky fotit s malou.. chtěla jsem se zeptat.. kolik to tam tak stojí? třeba 1 záběr??

• načítám...
17715
13.4.12 12:34

platila jsme 1600Kč za střední kolekci…pak mají malou a velkouještě, na fb má odkaz na jejich stránky a tam je ceník :palec:
https://www.facebook.com/profile.php?…
můžeš si mě přidat do přátel a mrknout na všechny fotky, jsou fakt šikovní!

• načítám...
1224
15.4.12 16:57

holky prosímkdo máte facebook dejte nám like děkují http://www.facebook.com/photo.php?…

• načítám...
1810
16.4.12 08:56

Ahoj holky,co mimča? To naše je nějaké líné,ještě se nezačala plazit a ani lézt,když na něco nemůže dosáhnout tak ječí,ale zas ji musím pochválit,že co nekojíme,tak krásně spinká. Jo a nesnáší kočárek,už ani nemůžeme nikam jít,protože v kočárku brečí a je jedno,jestli je to hluboká korba,nebo golfky,nemáte to taky některá?

• načítám...
17715
16.4.12 10:02

malá to měla tak ze začátku, furt v kočáře řvala, teď už ne :lol: :palec: taky ještě neleze, ale zvedá zadek a na ručičkách a otáčí se kolem dokola pěkně, někdy i kousek se posune když potřebuje.
Holky vařím v páře tak čím ředit pak příkrmy? mě to bez vody nerozmixuje a taky kvůli konzistenci to je jasný…dávám pro chuť vývar, ale to jen 4 kostky teba, to mám namražený po kostkách na led…vyklepaný v krabičce…a pak to ředím balenou vodou ještě jinak bych tam toho vývaru musela dát tak 8 kostek a to bych mohla furt jen vařit vývar :nevim: někdy tu vodu z toho hrnce co zbyde dole z té páry…ale to právě nevím estli můžu…to by měl být taky teoreticky vývar ne? kdybch ařila ve vodě tak je to jasný… :think:

• načítám...
10222
16.4.12 10:17

viky ja bych tam dala normalne prevarenou vodu, to staci. hele a na lezeni ma jeste casu dost, zadny stres ;)
evi ja si myslela, ze se to zlepsi az nebudete kojit. u nas je spani sice o neco lepsi, ale jak kdy. treba dneska jsem to rpso v noci dat musela. ale vetsinou kojim az tak kolem 4-5 rano.
janik je hrozny drak, strasne mi leze do vysek, na teelvizni stolek se vysplha a kdybych ho nechala, tak leze po kolenou po nabytku kolem televize, dnes si pres velkou drevenou krabici vylezl dokonce na nasi zidli. je to kamikaze :cert: pro ilustraci pridavam foto. zatim chodi jen u nabytku a s aktivnim choditkem (to jak posunuje pred sebou, do normos nedavam), ale jakmile se pusti, tak je mi jasny, ze bude jeste vetsi makacka ho uhlidat.

• načítám...
17715
16.4.12 10:28

Luci to je teda borec :potlesk: :lol:

• načítám...
1810
16.4.12 13:47

Luci,je to frajer :palec: a tenkrásnej nevinej pohled :mrgreen:

• načítám...
1328
17.4.12 18:53

Holky lezou nám už spodní dvojky, takže budeme mít už 8 zoubků :pankac:

• načítám...
1810
19.4.12 07:12

Ykai,jak to děláte? My nemáme ještě ani jeden :think:

• načítám...
17715
19.4.12 09:32

my jeden máme a malá mě tak hrozně kouše při kojení zase, že už nevím co mám dělat, nejraději bych se na to vyprdla, ale malá má asi ABKM takže UM taky nepřichází v úvahu, a to speciální kupovat nebiudu, je to nějak přes pojišťovnu, dokud nebudou ty testy hotové, a na ně jdeme až příští měsíc, teď jsme nechali dělat jen vzorky ze stolice :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+