Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10222
5.3.12 07:49

evi to se podda, hele janik stejne tak jedl jeste v 7-8 mesicich. to nemel zadny nutrilon, nekdy nesnedl ani tu pul sklenicky a ta kase byla podobna. ted se az na tu zeleninu rozpapal. pomohlo, ze vyrostly zoubky, jenze jak se mu klubaly porad nejake, tak ho to trapilo dlouho. uz jich ma 6 :mrgreen:

• načítám...
1810
5.3.12 08:41

Luci,vím,jak jste se s jídlem natrápili,ale nemusíme mít všechno,co máte vy :mrgreen: :mrgreen: . Jo a od nemoci máme dudlík,takže naše dítě začalo dudat v půl roce :think:

• načítám...
1328
5.3.12 11:32

Evi to se vyvrbí, uvidíš.
Luci koukám, že schazuješ kila…já mám o 2kg míň než před otěhotněním a bez diety, prostě lítám kolem malý a šidim jídlo 80 mám 55Kg.
Naše Adélka má k obědu 200g příkrmu, ke svačině 150g Nestlé jogurtu s třemi sunarkami, já nevim po kom to dítě tak baští :mrgreen: už má pěkný faldíky :roll:

• načítám...
10222
5.3.12 11:37

ykai ja bohuzel nejsem z tech, co by kojenim hubly :( a prave i kvuli tomu kojeni jidlo sidit nemuzu :nevim: takze se trochu hlidam, pujde to pomaleji, ale lepsi nez nic :pankac: ted se nam zlepsilo spani a hlavne vstava manzel, tak se snad casem vzpamatuju z unavy a zacnu trosku cvicit.
janik sni v poledne 100g zeleniny a pak kojim, na svacu ma pul bileho jogurtu a pul presnidavky, takze mu to da tak 150 taky a 2-3 susenky. a k veceri ma tak 120 kase a kousek bananu. a hodinu potom nez jde spat dokojim jeste. a pak nez jdu spat, v noci uz ne :dance: k snidani kojeni, doktorka mi rekla, ze v otmhle veku by mel jist 4×, takze zadnou dopoledni svacu nema.

• načítám...
1328
5.3.12 18:33

my máme jídelníček takhle:
7:00 120 ml.UM
9:30 200g přesnídávky
12:30 200g příkrm
16:00 150g jogurt
18:00 120 ml UM
21:30 180 ml UM a spí až do rána
kaši nedáváme, dřív jí jedla, teď ji plive a chce mlíko :nevim:

• načítám...
1810
6.3.12 14:12
ykai píše:
my máme jídelníček takhle:
7:00 120 ml.UM
9:30 200g přesnídávky
12:30 200g příkrm
16:00 150g jogurt
18:00 120 ml UM
21:30 180 ml UM a spí až do rána
kaši nedáváme, dřív jí jedla, teď ji plive a chce mlíko :nevim:

Krásně spinká brouček

• načítám...
17715
7.3.12 08:39

holky u nás poslední noci hrůza, pořád se budí, dnes snad 6krát, už bych se potřebovala vyspat :roll:

• načítám...
1810
7.3.12 10:19

Viky u nás tohle období trvalo přes měsíc :zed: ,teď už to celkem jde,naučila se totiž na dudlík a hlavně dbám na to,aby spala dobře během dne,jak je přetažená,tak v noci vyvádí. Takže pevné nervy,ať je to brzy za vámi

• načítám...
10222
7.3.12 10:23

u nas to tak bylo vicemene 9 mesicu, nekdy lepsi, nekdy horsi. pomohlo odstavit na noc a vstava tatinek. ale na to je viktorka jeste mala. vzdycky se to zhorsilo se zuby, ale to u vas taky mozna jeste neni aktualni, i kdyz nekomu rostou driv. musis vydrzet :nevim:

• načítám...
17715
7.3.12 20:35

já bych právě zuby tipovala, jen v puse nic nevidím, ale ruku tam má furt, kolikrát teď nechce dudlík a jezdí prstíkama po těch dásních :nevim: jinak spí přes den celkem dost…já ji pak odpol budím, protože třeba v úět večer chce spát, nechám ji tak hoďku a pak ji budím, jinak bych se asi nevyspala vůbec kdyby spala už durch…to by čučela místo tří ráno už třeba o půlnoci, a na to nemám sil :mrgreen: tak si pohraje, pak jdu koupat a pak jde spát, většinou teď tak do 18-19hod spí.

• načítám...
Rozarkaz
9.3.12 22:48

Ahoj

Ahojky chci se s Vámi podělit o mou zkušenost.Je mi 25let.Před měsícem jsem byla u svého gynekologa kde jsem mu oznámila,že se s přítelem snažíme půl roku o miminko.Mám dva roky po operaci vážné Endometriozi a cysty kdy jsem musela až do Prahy k Apolinaři na operaci.Po operci bylo vše v pořádku.Vaječníky průchozí.Pan doktor mě zdělil,že to máme půl roku zkusit a když se to nepovede budeme to řešit umělý oplodněním.Jelikož se mu ty vaječníky zdáli hodně namáčklé na stěnách.Předepsal mi kyselinu listovou.Já jsem zašla do lékárny kde jsem si zakoupila ovulační testy a Kontryhelový čaj.Na internetu jsem našla článek kde jedna maminka radí,že po mazlení si strčila prst dovnitř a trošku je popostrčila.I já jsem to zkusila dnes sem byla u lékaře a po prvním pokusu mi oznámil,že jsem v 5 týdnu:)Prý při té entometrioze malý zázrak:)Ještě nemáme vše vyhrané ale víme,že jsou vaječníky průchozí.Ještě nám napsal nějaké ženské hormony aby jsme to udržely když se to povedlo.Třeba to pomůže i někomu z vás!Držím palečky

• Upravit
1328
10.3.12 17:30
Rozarkaz píše:
Ahojky chci se s Vámi podělit o mou zkušenost.Je mi 25let.Před měsícem jsem byla u svého gynekologa kde jsem mu oznámila,že se s přítelem snažíme půl roku o miminko.Mám dva roky po operaci vážné Endometriozi a cysty kdy jsem musela až do Prahy k Apolinaři na operaci.Po operci bylo vše v pořádku.Vaječníky průchozí.Pan doktor mě zdělil,že to máme půl roku zkusit a když se to nepovede budeme to řešit umělý oplodněním.Jelikož se mu ty vaječníky zdáli hodně namáčklé na stěnách.Předepsal mi kyselinu listovou.Já jsem zašla do lékárny kde jsem si zakoupila ovulační testy a Kontryhelový čaj.Na internetu jsem našla článek kde jedna maminka radí,že po mazlení si strčila prst dovnitř a trošku je popostrčila.I já jsem to zkusila dnes sem byla u lékaře a po prvním pokusu mi oznámil,že jsem v 5 týdnu:)Prý při té entometrioze malý zázrak:)Ještě nemáme vše vyhrané ale víme,že jsou vaječníky průchozí.Ještě nám napsal nějaké ženské hormony aby jsme to udržely když se to povedlo.Třeba to pomůže i někomu z vás!Držím palečky

Ahoj, děkujeme za radu a zároveň přidáváme gratulaci :palec: :kytka: My všechny co jsme tu zaregistrované už děti máme, ale snad tvá rada pomůže těm, které do budoucna to této diskuze zavítají :mavam:

• načítám...
17715
10.3.12 18:27

my jsme si podobně vytvořili to naše sluníčko :lol: :mrgreen: :palec:

• načítám...
1810
14.3.12 13:52

Ahoj holky,pěkně to tady flákáme :cert: . My už začínáme lézt,teda nožičky by chtěly,ale ručičky ne :mrgreen:

• načítám...
17715
14.3.12 20:14

Evi: malá by taky chtěla, ale nejde jí to :lol: jojo. flákáme to, ale aspoň nemusíme tolik dočítat :lol: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+