Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahoj věrko, máš moc krásné klučíky, je fajně, že jsi se na nás přišla taky mrknout, moc nás tu nezbylo ![]()
Ahoj Věrko, to je dost, že se taky ukážeš, kluky máš hezký
až budeš mít čas, tak písni jak se máš atd..
Ze snažilek nás tu opravdu moc nezbylo, jsme tu jen já, Viky, Luci a Evinka, prostě držáci ![]()
ykai: tak to je šikulka
tak taky se snad za 2 měsíce dočkám, ona furt brble, vzteká se, vydrží si hrát tak půl hoďky na bříšku a pak se zvedá na kolínka, ale předek má na zemi, jen zadek dovrchu a zuří.
noc opět hrůza, už třetí, spát šla v šest, vzhůru byla už v osm, pak ve dvanáct, půl 3 a pak ve 4 už vstávala a to už krásně spinkávala a na kojení se budila tak 1-2krát
už jsem unavená.
ykai to je sikula
viky on se detem kolem toho 4. mesice spanek casto horsi. potrebuji vic mlicka. az bude starsi, po tom pul roce, tak bys to mohla zkusit treba trochu omezovat. janik pil doted po 2 hodinach. takze posledni dny jsem si rekla, ze nedam driv nez o pulnoci, pak ve 3 a 6. sice se vzbudi, ale ja ho hladim, zpivam, konejsim a usnul. sice je to pro me jeste horsi nez kdybych dala prso a spal dal, protoze nad ti v noci stravim vic casu, ale beru to jako „investici“ do budoucna. doufam, ze pochopi, ze prso nebude a case se mi prestane takhle casto budit. az se to zadari, tak zkusim odbourat to kojeni ve 3 a takhle postupne. uz jsem za tech 9 mesicu taky unavena, v tehu se taky moc spat nedalo. ale je to normalni a musime vydrzet
Viky tak to je taky šikovná když už si kleká ![]()
Ještě že nás to noční vstávání minulo, teď se ale poslední 3 dny vzbudí ve 3 ráno a myslí si, že si budeme hrát, tak jí dám dudlík a zase spí ![]()
Viky,my taky nespíme,teď se budí snad milionkrát za noc a taky toho mám plné zuby. Kdyby si jen řekla,co potřebuje,nebo co ji trápí
. A přes den ji zabavit taky není snadné,všechno odmítá a jen kňourá
EvI: to mám to stejný, u všeho vydrží jen chviličku a kňourá a zuří, a to se jí věnuju, už nevím co s ní mám všechno dělat ![]()
my máme hopsadlo, ale Adélku už to v něm moc nebaví, tak když vařim tak jí dávám do jídelní židličky a musim na ní pořád mluvit, nebo zpívám, dělám KUK a BAF, jen abych jí zabavila. Občas si řikám, že kdyby mě někdo pozoroval, tak by se pobavil ![]()
holky můžu vás poprosit o hlas? když vyhraje bude její kočka na stíracích losech
jen zmáčknete abstimen, vyplníte email, tam vám přijde potvrzovací link a je to, není to žádnej podvod, díky ![]()
http://www.rubbellos.at/…il/5203/DORA
ykai: myslím že na tebe!
Ykai u vás to je taky jasné,Adélka je celý tatínek
. Určitě je na to náležitě pyšnej
![]()
Viky,já nemít babičku,tak jsme doma zavaleni nepořádkem a kdyby drahý neuvařil,tak snad umřem hlady
![]()
Holky,včera nás konečně prohrnuli. Ty dva dny byly šílené,na příští zimu se lépe připravím a koupím si tank
![]()
Věrko,koukej se polepšit a chodit sem častěji. Máš krásné kloučky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat