Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ykai gratulace k zoubku. a jak to adelka snasi? u nas je to hruza. prave lezou dalsi 2 a dost ho to trapi. v noci nespi, vstavame co hodinu, pres den brbla, breci, ma rymu k tomu a teplotu.ja si rikam, ze jse fajn, ze si nepamatujem, kdyz nam ty zuby rostou ![]()
Luci,nám zatím zoubky nerostou a v noci taky nespíme,už od neděle straší pomalu celou noc,spí max. 2 hoďky a pak to začne budí se každých 20minut a chce prso,přisaje se,trochu potahá a chrní. Zkoušela jsem dudlík,nutrilon jestli nemá hlad a nic nepohlo
. Jestli to takhle bude praktikovat dál,tak mě odvezou
evi to je srandovni
a jaky ma krasny faldicky, to u nas nehrozi, janik je takovy tintitko hubeny. jenze nechce jist no. jsou to sceny, kdyz se blizi cas jidla, tak chytam neurozu.
Luci kromě šílenýho slintání jsme na ní nic nezpozorovali. Včera jsem jí strčila do pusinky malíček a něco mě tam píchalo a bylo to jasný
večer akorát nechtěla pít z lahve kaši, jestli jí to třeba bolelo - nevim, tak jsem jí to dala ze lžičky a bylo po křiku.
Včera jsem si dala na vlasy barvu a nesměla jsem se k Adélce přiblížit, normálně se mě bála a histericky křičela
ráno si vzal manžel čepici a reakce stejná, prostě nesmíme mít nic na hlavě ![]()
Evi máte krásnýho culíčka ![]()
Luci,Evička se na jídlo těší,nejvíc miluje dýni,musím po jídle rychle uklidit misku,jinak ječí ![]()
Ykai,doufám,že nám zoubky taky porostou bez problémů. U nás čepice a ani nic podobného naštěstí nevadí
Adélka má taky pěkný faldíky, ve 3 hod jdeme k mudrovi, jsem zvědavá kolik bude vážit
pak vám podám hlášení ![]()
tak to je sikulka ykai
janik ma 7,4 kila, to je tedy adelka pekny macik
vcera se zacal stavet taky kolem nabytku, pred tim to zvladal jen u ohradky, takze ted uz si sahne na vse na stole v obyvaku, cupuje mi noviny. taky uz leze po 4 po kolinkach, takze mu stojim porad za zadkem. zub ne a ne vylezt, uz je to 4. den a myslim, ze toho mame oba dost
Ykai,tak to máte pěknýho obříka
,co tvoje záda?
Luci a máš po klidu,koukám,jak se mi tady všechno válí,to by si Yanniček užil
![]()
Miško,vy máte taky pěknou váhu,my těch 7kg,nemůžeme dosáhnout ![]()
Miško to je krásněj plyšák, já bych jí poňuňala
7kg je taky pěkná váha, ale není to na ní vidět. Mudr. říkal, že Adélka bude hodně vysoká po tátovi. Podle tabulek nemá nadváhu, je přesně uprostřed ![]()
Evi záda zatim v pohodě, ale to víš že na dlouhý nošení už to není
já s mými 56kg nejsem žádný silák ![]()
vsechny holcicky jsou moc hezke holky, povedly se vam.
janik je tintitko, ma 7,3 kg. pribira tak 100-150g za mesic
jenze nechce jist…
taky vam pridam foto, toho jedinyho chlapaka, co je tady ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat