Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ykai,vy máte doma otesánka
,nemá Adélka tasemnici,protože to papání na ní není vůbec vidět.
Evinka164 píše:
Ykai,vy máte doma otesánka,nemá Adélka tasemnici,protože to papání na ní není vůbec vidět.
Taky mě ta tasemnice napadla
ale jo, už má pěkný špíčky na stehýnkách a krkovičku pod bradou ![]()
holky brali některým vašim miminkům krev z hlavičky kvůli žloutence ???
Miska219 píše:
holky brali některým vašim miminkům krev z hlavičky kvůli žloutence ???
Brali ještě v porodnici, ale nevím jestli to bylo kvůli žloutence ![]()
nám brali dneska no hrůza
ještě že už to máme za sebou a taky kvůli žloutence…
misko ted v zime to ma skoro kazde mimco.mne doktorka radila podlozit nohy postylky, aby byl z kopce, kapat libenar. a vetrat. v chladnejsim a vlhcim vzduchu se pri ryme lip dycha.
Miško,ať je Terezce brzy dobře. Nám se rýma zatím vyhýbá,ťuk,ťuk,ťuk. Používáš odsávačku na vysavač?
Holky,už jste byly s mimčama u zubaře? Mě zubař řekl,že se chodí už půl roce a rovnou nás objednal na konec března,to jí bude 7 měsíců
. Nevím,co ji tam chce hledat ![]()
evi my nebyli a to uz ma 4 zuby. ale u nas je to se zubarem slozitejsi, neni zahrnuty ve zdravotnim pojisteni. takze budem chodit asi jako samoplatce v CR ![]()
Evinka164 píše:
Holky,už jste byly s mimčama u zubaře? Mě zubař řekl,že se chodí už půl roce a rovnou nás objednal na konec března,to jí bude 7 měsíců. Nevím,co ji tam chce hledat
Evi asi jí bude masírovat dásně ![]()
Luci,to se nedoplatíš ![]()
Ykai,třeba ji tam něco vyroste aby měl radost ![]()
evi prave ze v CR je to levnejsi. ted jsem byla na kontrole, odstranovala mi kamen, delala 2 snimky rentgen a jednu plmbu a vyslo to na necele 600Kc. coz je super, tady by to bylo tak za 150CHF minimalne. vynasobeno 20 na koruny by to vyslo na 3000. takze pro nas je to dobry. tady neni zubar, ocar, rehabilitace, nic v povinnem zdravotnim pojisteni.
![]()
Luci,tak to máš super zubaře,ten mů by za ty peníze neudělal ani obyčejnou plombu
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat