Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ja ho na kline neudrzim, ma strasnou silu, kdyz nechce, tak se prohyba, krouti a proste se toci, aby bal na brise. on celkove nesnese byt na zadech, tedy ani ten pololeh na kline. nevydrzi chvili v klidu. to v te zidlicce sice jo, ale jist stejne nechce, ale aspon to neni takovy souboj
Adélka se z pololehu takhle sama vyhoupla, koukala jsem jak péro
Dneska v noci nás trápili zoubky, byli jsme 3 hod vzhůru, nebrečela, ale pořád sebou mlela a nespala. Měla trochu teplotu, tak jsem jí dala sirup a zapila to čajem a bylo to ok.
Ykai,Evička se taky zvedá,ale já ji vracím zpátky do lehu,myslím,že má na sezení ještě čas. Už jste dnes spaly lépe?
janik se taky docela brzy takhle zvedal, oni to zkouseji, takhle je to pro ne snazsi. dela mi to doted pri kojeni, to uz lumpaci.
doufam ykai, ze uz to dnes v noci bylo lepsi. u nas se zoubky zasekly, uz ho krasne vidim pod dasi, i bilou tecku, je jako prorezany, ale ne na dotek, fakt nechybi skoro nic. ale najednou se to zastavilo, takze na nej denne cekam a porad nic.
Evinka164 píše:
Ykai,Evička se taky zvedá,ale já ji vracím zpátky do lehu,myslím,že má na sezení ještě čas. Už jste dnes spaly lépe?
dneska už to bylo v pohodě, večer měla ale trochu teplotu, tak dostala Panadol a bylo to dobrý. Ráno měla průjem, ale to je od zubů.
Adélka už nevydrží ležet, chce sedět a koukat
máme hopsadlo, tak z něho pozoruje jak vařim a na krmení jí na těch 5 minut dávám do židličky.
janika taky lezet nebavilo, ale on si proadil tim, ze proste veskery cas travi na brise. ted uz teda kleci a stoji, tak je to lepsi. ale on neni pozorovaci typ, musi se porad hybat nebo si hrat. jen koukat neumi. v tom je kazde ditko jine. a uz se adelka plazi? pokud ji vse jde tak rychle, tak bys to mohla ocekavat. pokud je tedy rada a hodne na brisku.
lucipajda píše:
janika taky lezet nebavilo, ale on si proadil tim, ze proste veskery cas travi na brise. ted uz teda kleci a stoji, tak je to lepsi. ale on neni pozorovaci typ, musi se porad hybat nebo si hrat. jen koukat neumi. v tom je kazde ditko jine. a uz se adelka plazi? pokud ji vse jde tak rychle, tak bys to mohla ocekavat. pokud je tedy rada a hodne na brisku.
Luci na bříšku je pořád
nesnese ležet na zádech. Zatím se neplazí, aspíš se odstrkuje ale jen do zadu, ale už klečí.taky čekám, kdy to plazení na nás vybalí ![]()
ykai: malá je šikulka
naše prcina se umí otočit ze zad na bříško, ale to jen když se jí chce, když jsem poblíž tak hraje že neumí ![]()
a loupe po mě očima jako ať ji otočím a vzteká se u toho, když si odskočím na wc a přijdu už je kolikrát otočená hééérečka jedna ![]()
Viky,mě tohle dělala Evička z bříška na záda,vlastně doteď mi neukázala jak to dělá
.
Jinak nás trápí zoubky v noci nespí ve dne je plačtivá a nic ji nebaví,jsem zvědavá kdy vylezou
prosim o radu mela jsem to dostat 28 ledna dnes jsem silne krvacela jedn kus dlouhy asi pet cm a byl tmavy a druhy byl slabe ruzovy asi 3 cm velky s takovym jako slabym ocaskem na konci nevite co to znamena kreev jasne cervena dekuji
mě se taky zdá jestli nevylezou zoubky, slintá a furt se vzteká, dneska se přetočila několikrát i předemnou, jde jí to hezky, dneska se už zbedala na kolínka, za chvíli se určitě poplazí, jinak je fakt mrzutá, dost brečí poslední dny, takže bych i tipovala zuby
ale přijde mi to brzo.
Viky mojí ségry syn měl ve 4 měsících už dva zuby, takže brzy fakt není ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat