Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1810
8.2.12 14:28

Luci nevím, Vždycky začne plakat,tak ji přiložím,chvilku potaha a spí,položím ji a za chvilku pláče. Asi potřebuje maminku,je to takovej můj malej závisláček a to se ji celý den věnuju. Zkoušela jsem ji nechat u sebe v posteli a je to stejné. Teď ji zkouším nedávat přes den do postýlky,tak uvidím,jestli bude nějaká změna.

• načítám...
10222
8.2.12 16:01

evi a nema prso jako uspavadlo? pres den ti usne jen tak sama od sebe v postylce? u nas je to myslim tim. janik proste potrebuje podudlat, aby mohl zase usnout.

• načítám...
17715
8.2.12 16:08

Evi: a to usneš vůbec? já když vstávám dvakkrát za noc, tak i u toho kojení usínám, když třeba pak malá nemůže dýl zabrat tak mám po spaní a malá už spokojeně chrupká a já čučím další dvě hodiny do zdi :roll: nesmím se probrat úplně.

• načítám...
1810
8.2.12 16:09

Luci,má to jako uspávadlo, usne se řevem v kočárku a teď,když nemůžeme ven,tak jsem ji dávala do postýlky a tam si chvilku poplakala a usla. Dnes jsem ji už do postýlky nedala,šoupla jsem ji do kočárku a jezdila po chodbě,pak jsme byly chvilku venku. Tak uvidím,jak dnes bude spinkat

• načítám...
1328
8.2.12 19:45

Adélka

:srdce:
  • načítám...
1328
8.2.12 19:47
Evinka164 píše:
Holky,to spaní vám závidím :oops: . My dnes v noci vstávaly 12krát :zed: :zed: .

Tak to by mě zabilo :zed:

• načítám...
1810
9.2.12 08:28
ykai píše: :srdce:

Adélka už sedí,šikulka :potlesk: :potlesk:

• načítám...
1810
9.2.12 08:30
ykai píše:
Evinka164 píše:
Holky,to spaní vám závidím :oops: . My dnes v noci vstávaly 12krát :zed: :zed: .
Tak to by mě zabilo :zed:

Ykai,nezabilo :mrgreen: . Jak se na mě usměje a dá mi pusu,tak zapomenu na únavu

• načítám...
10222
9.2.12 08:43

ykai myslim, ze by sis zvykla, kdyby to tak bylo od zacatku, ono by ti vlastne nic jineho ani nezbylo.
adelka uz sama sedi? to je rychlik, ze to zvladla jeste pred lezenim.
janik si zatim nesedl, myslim si, ze na to nepujde ze sikmeho sedu z kolinek a pak na zade, ale asi ze stoje. zatim jen kleci a sedi na patickach. ale do jidelni zidlicky ho holt posadit musim, i kdyz s cernym svedomim, ze se jeste neposadil sam. jenze on se nakrmit v lehatku ani v naruci nenecha. i pripasany se z toho proste dostane.no ale uz to snad nebude dlouho trvat a sedne si.
ael to jidlo holky, jednou tydne chodime na prevazeni a on proste nepribira. a cim vic ho nutim, tim min mi ji. jakmile vidi bryndak, tak rve. takze stale kojim tak 10× denne jako kdybych mela doma novorozene :nevim:

• načítám...
17715
9.2.12 08:57

taky koukám jaká je Adélka šikulka a jak krásně sedí :palec: :palec:
jojo když se malá usměje je den hned hezčí, na to se vždycky těším až si jdu pro ni do postýlky ona nadšeně třepe ručičkama a směje se na mě :srdce: :srdce:

• načítám...
10222
9.2.12 08:59

to vam holky zavidim. janik se tedy smeje hodne, ale budi se zasadne se revem, usmevave mimco jsem z postylka jeste nevyndavala. stejne jako nejake zvatlani v postylce pred usnutim nebo po probuzeni, to taky nedela. proste jenste ani neotevre ocicka a uz krici

• načítám...
17715
9.2.12 09:04

Luci: fakt? malá se nebudí s řevem nikdy, jen s etam mele nespí někdy povídá tak ji vytahuju na kojení, brečela po probuzení včera, ale to bylavzhůru už 22:30hod. takže to přisuzuju, že se jí něco hnusnýho zdálo :nevim:

• načítám...
10222
9.2.12 09:06

viky janik to ma tak uz od narozeni :nevim:

• načítám...
17715
9.2.12 09:30

hihi to já kolikrát ještě spím a ona by se už nejraději kojila, hold mě to vždycky nezbudí, někdy usne znova, a když nejdu dost dlouho tak pak už mrčí taky… :mrgreen:

• načítám...
1810
9.2.12 10:35

Luci,Evička se taky budí se řevem a je jedno,kde se probudí,ale jak mě vidí,tak se začne usmívat. Koukám,že máme povahově dost podobná dítka :mrgreen: ,teda až na to,že naše docela jí :mrgreen: . Jo a krmíme jenom na klíně,jinde ječí

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+