Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21.2.12 11:48

Ahoj holky, mam problem a nevim co s tim. Minuly cyklus jsem brala ATB, vnitrni, pac jsem mela zanet, a museli jsme dodrzovat pust, potom jsme se dvakrat tulili a v sobotu 18.2. jsem to mela dostat. dneska je 21.2 a porad nic, test jsem si delala, ale je negativni. ATB pry MS ovlivnit nemuzou, volala jsem sestricce, a pry mam tyden cekat, ze tam muze byt jiny problem. Myslite, ze to muze byt ranne tehu, ale jeste se to neprojevilo v testu? ach jo, jestli tam je zas jiny problem, tak uz fakt nevim. diky

• načítám...
10222
21.2.12 12:01

trrinitty mne antibiotika cyklus ovlivnily. nebo horecky, nevim. tak si dojdi na krev jako samoplatce a uvidis

• načítám...
1810
21.2.12 15:00

Ahoj holky,tak už jsme dnes lepší,teplota jen do 38. byly jsme u doktorky a na zuby to prý nevypadá a jestli se do rána osype,tak je to ta 6. nemoc,jinak prý neví,ještě nám vypsala žádanku na ORL a prý tam máme kdyžtak zajet,ale to jen při horečce. Moč má dobrou a krev taky. Jo a chytání moče do sáčku je fakt zážitek,kor u holčiček :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
17715
21.2.12 18:27

EVI: to je dobře že už je teplota lepší, my už jsme taky lepší, včera nechtěla malá půl dne pít a nepila ani před spaním, dnes už pila zase normálně, teplotu už nemá, vyskákali jí nějaký pupínky na obličeji, ale pak jí zmizli, tak mi došlo že se jí asi zapařil obličej když spala na bříšku hlavu v dece…mě už je taky líp, vykašlávám hleny…

• načítám...
1328
21.2.12 19:46
Evinka164 píše:
Ahoj holky,tak už jsme dnes lepší,teplota jen do 38. byly jsme u doktorky a na zuby to prý nevypadá a jestli se do rána osype,tak je to ta 6. nemoc,jinak prý neví,ještě nám vypsala žádanku na ORL a prý tam máme kdyžtak zajet,ale to jen při horečce. Moč má dobrou a krev taky. Jo a chytání moče do sáčku je fakt zážitek,kor u holčiček :mrgreen: :mrgreen:

To bych chtěla vidět, jak jste chytali moč :mrgreen: nás to čeká v roce až půjdem k doktoru :D

• načítám...
1810
22.2.12 13:55

Viky,jsou to radosti viď. Jsem ráda,že už vám je lépe :palec:

• načítám...
1810
22.2.12 14:00

Ykai,na moč prodávaj takové malé pytlíky s dírkou,nalepí se ji to na pipku a čeká se,jestli se trefí,protože ta dirka je fakt malá :mrgreen: . Pak to odlepíš,zaděláš a je to. nejdřív jsme teda zkoušeli držet malou v náručí a pod ní jsme dali misku,lili jsme do ní čaj a nic :mrgreen:

• načítám...
1328
22.2.12 20:22

No tak to jsem ani nevěděla, tak jsem zase chytřejší. Takže až budeme potřebovat moš, skočim pro pytlíky a pro jistotu připravim misku :mrgreen:

• načítám...
1328
22.2.12 20:24
:srdce:
  • načítám...
1810
23.2.12 05:34

Yaki,Adélka je kočka :palec:

• načítám...
1810
23.2.12 14:23

Tak máme jasno,je to 6.nemoc,Evička je kropenatá a teploty zmizely. Doufám,že jsem taková čísla na teploměru viděla naposledy :cert:

• načítám...
1328
24.2.12 18:35

Evi za pár dnů to přejde, ale věřim,. že ty teploty byly hnus :zed:
Adélka je naše modelína :mrgreen:

• načítám...
17715
24.2.12 21:29

tak holky my máme už bronchitýdu, malá má úplně chraplavej hlas, tak jsme byly u doktora, ale nic než sirup a čípky dávat nemám a oboje jsem jí stejěn dávala. vždycky tam s něčím jdu když stejně to co potřebuju už mám a nebo diagnózu už vím :nevim: :nevim:

• načítám...
1810
26.2.12 14:30

Viky,už je malé lépe? Je to šílené,viď. Človek by to raději odtrpěl za ně. Myslím,že i když si dokážeš poradit sama,tak je lepší doktora navštívit,přece jen člověk nikdy neví :think: . Já když nevím,tak aspoň volám.Teď tam musím volat každý den,jak na tom malá je,máme dobrou a pečlivou doktorku

• načítám...
17715
26.2.12 18:09

malá pořád chraptí a dneska mi spadla z postele :zed: :pocitac: já se kráva jen otočila pro body a slyším žuch a krve by s evě mě nedořezal , v sekundě jsme ji zvedla, brečela max 5 minut a pak už ok, pozorovala jsem ji a zdá se v pořádku, už spinká 18hod. to je její čas :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+