Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
noc byla taky hrozná, normálně jde v šest spát a na kojení se budu až tak ve 2hodiny, a včera už o půl 11, pak sna dkaždé dvě hodiny, a v těch jedenáct nechtěla už spát vůbec musela jsem si ji vzít do postele, nakonec usnula, ale mrčí, je nevrlá a vzteká se poslední 3 dny, když jí dám prst do pusinky tak ho velkou silou tiskne ![]()
zuby by to byt mohly viky. zkusila jsi nejaky gel na dasnicky? nebo dat cipek na noc jestli se to nezlepsi? ono je to muze bolet docela dlouho pred tim nez se zoubek proreze. janik slintal nekolik mesicu pred tim, kousal kdeco taky. nema nateklou jakoby pruhlednou dasnicku? nebo muze byt videt i jakoby bila carka, to uz je tesne pred proreznim.
s noci neporadim. janik jde spat v 19:30, na kojeni se poprve vzbudi asi ve 22:30 a pak jedem po 2 hodinach, nekdy se budi i mezitim po hodine. at zuby rostou nebo ne.
janikovi vylezl ted 5. a ten samy den zacal lip jist
tak to asi taky ma na to vliv.
ona mi u toho pití pak jak už pije dýl úplně mačká těma dásněma bradavku a mě to bolí, ke konci se to už nedá ani vydržet, chtěla jsme se jí do pusinky pořádně podívat ale to nejde, šije sebou a neotevře, to co jsem viděla mi to přijde jako vždycky…ale to bylo v mžiku…teď už podruhé dnes spí, normálně má jen dvacetiminutovky ale teď už chrní určitě přes půl hodiny a před hodinou taky tak hodinu spala ![]()
to s tim kousanim prsa bych spis rekla, ze uz je napita, jak potrebuje, tak dela kraviny. janek taky, jakmile uz je nasycenej, tak me zacne hryzat, se zubama to boli dost. proste kdyz kousne, tak ho odendam od prsa a reknu ne, musi vedet, ze tohle se nedela.
Holky,já se dnes po třech týdnech vyspala,malá usla v půl šesté a vzbudila se v půl jedné,pak v půl třetí,pak vydržela do čtvrt na šest,ale poslední spánek byl u mě v posteli
. Doufám,že ji to spaní vydrží a nebude zas každou chvilku strašit
Viky asi to budou fakt ty zoubky. Co zkusit nějaký sirup? nám zabral Panadol baby…nebo ten chladivý gel?my měli 3 dny i trochu teplotu, po to sirupu jí to hned kleslo.Protivná nebyla, spíš taková zaražená a nic jí nebavilo.
právě jí nic nebaví je protivná a nic nechce, dnes zase, nechce na zádech, nechce spát když je unavená, nechce na bříško, to se začne pak vztekat, ale ze zad se na něj zase otočí, nevím jak ji zabavit ![]()
Ykai: pěkná profilovka ![]()
ykai píše:
Díky Vikytakže očekávej spodní jedničky, brzy se Vám vyklubou
hele ja mela jako prvni zuby horni dvojky ![]()
jéé holky já budu čekat a čekat a ona nakonec bude mít první zuby až v roce ne? třeba je to jen nějaký rozmar a jak je nepohyblivá tak se nudí ![]()
Holky,tak u nás zatím zoubky nevylezly a ani to prý v nejbližší době nebude
,takže si ještě užijem. Jinak není nad to se ráno probudit a zjistit,že jsm totálně odříznuti od civilizace,sníh jeden pos…
Tak jsem právě zjistila, že se nám prořezávají horní jedničky obě najednou
tak už budeme mít 4 zoubky ![]()
U nás sníh taky je, ale není to nic hroznýho, ale ten vítr je mazec. Koukala jsem, že v dětským pokoji máme malou mokrou skvrnu na stropě ![]()
ahoj holky
strašně moc dlouho jsem tu nebyla a to mám každý den zapnutý FB jen bohužel není čas si sednout pořádně k PC ..... Vašíkovi už se blíží 8 měsíc je to pěkný dračisko .jinak se moc omlouvám opět na vás jen tak v rychlosti mrknu … Jak kdo se má a td . pokud to pujde číhnu sem i večer ¨
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat