Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ykai,taky jsme minulý týden bojovaly s rýmou,naštěstí to bylo jen dva dny,pak jsem ji chytla já. Zuby nemáme zatím žádné. Koukala jsem na Adélčin jídelníček a Evička toho sní snad polovinu,někdy ani to ne,teď mi bojkotuje zeleninu a o ovoci raději ani nemluvím
rymu muze mi t i k tem zoubkum ykai. u nas je to tedy vzdycky hruza, pres den je protivnej, minimalne 3 noci pred prorezanim temer nespi, nechce jist. je to ocistec…
evi janik uz papa lip, ale sni toho malo. hodne pomaha nadrobit mu krupky do masozeleniny. ty miluje a jaknile tam jsou, tak otvira pusinku. jinak sni jen 5 lzicek. uz jsem mu pres den i prestala davat prso a vliv to nema, sni porad stejne. tak mu to asi staci no. neplace, hlad ocividne nema ![]()
Luci,taky už téměř nedávám prso,řve mi u něj
. Zamilovala si flašku a odmítá lžičku,krmení je u nás boj,všechno opatlané,porskané…,snad ji to brzo přejde. Taky mi přestala spát v kočárku,takže jezdíme venku a Evička kouká,po hodině uspávání ji dám do postýlky,tam usne téměř hned ![]()
Evi to Adélka sní všechno a jedla by pořád
jakmile jí krmim a ukážu jí prázdnou misku, tak řve jak blázen
nebo když my něco jíme tak hučí a loudí, je jak pes ![]()
Luci to je možný, že má rýmu k těm zubum
na štěstí spí celou noc, ani už protivná neni, takže dobrý.
Jo a k tomu ovoci, Adélce chutná hroznové víno
a super po něm kaká
už se naučila i pít z lahve s brčkem
Dneska se snažila v postýlce postavit, myslím, že roku uteče.
ahoj holky, tak já před pár dny začla s příkrmy, jedu 3 dny to stejný pak dám něco jinýho, někde jsem to četla, měli jsme mrkev teď dávám bramboru, celkem i jí, pak když už nechce začne dělat kraviny a prská to…jinak noci zase nic moc, vstává ve 3,4 hodiny ráno, pak jsem celej den jak praštěná…zub nemáme žádnej… ![]()
ahojky devcata.tak mam visledky z ty prahy z magnetycky rezonance.je to v poradku akorad mam prej nejak zvetsenou jednu pulku mozku ale nic to neni muze to bejt tim jak jsem mela zvisenej ten prolaktyn.tak ted snad se nam to povede uz je taky na case.vsichni tu mat uz mimca a ja porad nic.
Ykai,závidím jedlíka
. Myslíš,že už se chce postavit? Je to šikulka ![]()
Viky,děláš to dobře
to vstávání ti nezávidím,my to mely taky,teď už spí tak do pěti až půl šesté. Když vstáváš takhle brzy,tak je den sakra dlouhej,viď? Ještě v noci kojíš? Naše se budí tak po hodině,občas i po dvou,ale to ji musím mít u sebe v postýlce
jo jo ještě v noci kojím, poprvé většinou po té dvanácté hodině a pak zhruba ještě 2krát a pak vstává.
Prcku: držím palce ať to tentokrát vyjde ![]()
@Evinka164 píše:Evi ty jsi to přivolala, včera se opřela o postýlku a postavila se
Ykai,závidím jedlíka. Myslíš,že už se chce postavit? Je to šikulka
Ykai,vy teda děláte pokroky,Adélka je šikulka
. Maminka s Adélkou jsou kočky
. Jo a závidím ďolíček na bradičce
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat