Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1328
9.5.12 14:42
@Evinka164 píše:
Ykai,malá je modelka :palec:
Viky,luxus. Kolikrát se divím,co ty malá stvořeníčka rozesměje.
Ykai,já sem vždycky jen v rychlosti nakouknu a nemám čas napsat,pořád k nám někdo leze na návštěvu se slovy „neměli jsme co dělat,tak jsme si řekli,že se navás přijedeme podívat“ Ti normální aspoň předem zavolaj a ti ostatní se tady zjeví,jak kdyby se nechumelilo :zed: ,pak se ještě diví,že je v šest pakujeme pryč.
Jinak holky,jak se líbí vašim holčičkám chlapi,ta naše je pěkná koketa,kor když je to někdo mezi 15ti a 30ti lety,normálně se předvádí,culí se mrká,piští. Doufám,že ji to nezůstane,jinak :cert: :cert:

Evi až na to, že ten model, co má na sobě měla jen jednou na sobě. Nemohla jsem to z ní sundat, řvala jak tur, tak jsem to na ní musela rozstřihnout. Nešlo to sundat ani horem, ani spodem, ruce málem měla zlomený chudinka, no síla :? Jinak Áďa se bojí fousatých chlapů, ale jinak se tlemí na každého kdo ji padne do oka :mrgreen: Teď poslední dobou šílim, když má jít odpoledne spát, to řev než usne, dělá salta, no hrůza :(

• načítám...
1810
9.5.12 15:13

Ykai,to máte doma veselo :mrgreen: ,nekterý oblečky na děti jsou úplně na nic. U nás nejvíc frčí overálky. S tím řevem jsme na tom stejně,staví se na hlavu,vyhazuje dulíky,okusuje tyčky a ječí,ale já jsem na ní hnusná a nechám ji uřvat,teda pokud je ten řev dlouhotrvající,tak ji vyndám,chvilku si pohrajeme a maže zpátky do postele. V noci už spinká pěkně,občas se zadaří,že spí i celou noc

• načítám...
1328
10.5.12 14:35

to my spíme celou noc od 3 měsíců a snad to tak zůstane :andel: právě spí a na štěstí to nebyl takový cirkus jako jindy, musela jsem s ní dělat blbiny a unavit jí :palec:

• načítám...
1328
10.5.12 14:36

jo a jinak souhlasím, že overalky jsou nejlepší.Tohle byl taky overal, ale totálně na ho…o :oops: v pase guma a dítě z toho nevyndáš, hlavně že je na tom ta přiblblá Kitty :mrgreen:

• načítám...
1810
10.5.12 14:38

Tak my to usínání máme teprve před sebou,to zas bude :zed:

• načítám...
1810
10.5.12 14:41

Kitty neberem :poblion: ,teda jeden obleček jsme dostaly,ale nepoužily. Když jsem ji vybírala houpačku na zahradu,tak se drahýmu nejvíc líbila houpačka s Kitty,naštěstí si to nechal rozmluvit

• načítám...
17715
10.5.12 16:29

Kitty taky neberem :mrgreen: měla jednu telákovku co dostala a ta byla moc pěkná, a ještě má šatečky na později, to jí dala kolegině od manžela z práce, jnak já to nekupuju, brrrrrr :jazyk:

• načítám...
10222
10.5.12 16:42

pridavam se do klubu odpurcu kitty, kdybych mela holcicku, tak bych taky nedavala. ja se zase u nas desim aut (cars) taky to nemam rada a urcite to bude chtit az poporoste.
spani mate dobry holky, to u nas nehrozi. za chvili mu bude rok a nejlepsi spani jaky jsme meli je vstavani 2× za noc. porad jeste kojim, tak se mozna budi i kvuli tomu.
uz jsem vam sem dlouho nedala fotku naseho velkyho kluka, tak to napravuju

• načítám...
17715
10.5.12 16:44

já taky vstávám několikrát za noc, ale kvůli mému psychyckému zdraví nejspíš budu muset brát AD, mám nějaké poporodní deprese či co…tak budu muset asi přestat s kojením, což mi trhá srdce…co už no… :think: :nevim:

• načítám...
10222
10.5.12 16:50

to me mrzi viky. a zkusila jsi psychologa nebo nec jineho nez zacit hned brat leky?

• načítám...
17715
10.5.12 19:10

já měla problémy už předtím pár let ataky paniky, teď k tomu ty deprese a úzkost, jezdila jsme před těhu asi rok k psychologovi..v těho jsem přestala, moc to nepomohlo, jen mi radil jak na ty ataky, ale stejě jsem netrénovala, až s malou jsem začla zase chodit ven a tak…takže mě nic jiného nepomůže než ty prášky, ale 14 dní stejně musím počkat na to vyšetření ABKM abych věděla jaké UM pak dát… :roll: nadšená z toho nejsem ale zase chci být „normální“, teď beru kapky třeba pomůžou ty :nevim: je mi po nich lépe.

• načítám...
1810
11.5.12 06:24

Luci,Jannik je krásnej a ty oči,úplnej :andel:. To vstávání ti nezávidím,když se tak koukám zpětně,tak nemůžu pochopit,jak jsem mohla vydržet to časté noční vstávání. Janniček spí s vámi v posteli,nebo sám ve své?

Příspěvek upraven 11.05.12 v 06:31

• načítám...
1810
11.5.12 06:28

Viky s kojením se netrap,přednější je,aby jsi ty byla v pohodě.

• načítám...
17715
11.5.12 07:21

já vím, dnes jsme jí zkusila dát UM co jsem měla doma, je to sice myslím to první mlíčko, ale to neva, jen jestli to bude, měla hlad a dvakrát jsme jí nabídla prso a stejně čučela vude kolem co by, a nepila tak jsem to zkusila, i když nevím jestli má tu abkm, jednou ji to snad nezabije ne? vypila 50ml, když jsem ji viděla pít z flašky tak se pomalu s tím smiřuju…už je to velká holka… :nevim: po těch kapkách jsme vnitřně víc v klidu, hlavně večer mě netrápí ty myšlenky blbý a úzkost, tak třeba ještě nějakou dobu vydržím i be AD :nevim:

• načítám...
10222
11.5.12 07:39

viky mela jsem nevo podobneho a pred par lety jsem taky AD brala :hug: kojila jsi ji dlouho, tak si s tim nedelej starosti ;) :hug: to je dobre, ze ti kapky pomahaji. hele ted kdyz bude pekny pocasi, tak se da vic chodit ven, viktorka navic zacne lozit a vic se hybat a budes mit vic litani kolem ni a zameszna ti to i hlavu ;)

ja jsem UM zkousela, myslela jsem, ze by treba lip spinkal a on si flasku nevezme ani do pusy a jak ji videla, tak zacal hystericky rvat. ani prst s UM mi neoliznul.

evi janik je uz od prosince ve sve postylce ve svem pokojicku. s nami se budil jeste vic, jemu staci jen klika od dveri a je vzhuru. uz jsem si zvykla, ze ho ani nechodim kontrolovat nez jdem spat my, protoze ho to pokazdy vzbudi. on ma strasne lehky spani.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+