Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Evinka164 píše:
Ykai,malá je modelka
Viky,luxus. Kolikrát se divím,co ty malá stvořeníčka rozesměje.
Ykai,já sem vždycky jen v rychlosti nakouknu a nemám čas napsat,pořád k nám někdo leze na návštěvu se slovy „neměli jsme co dělat,tak jsme si řekli,že se navás přijedeme podívat“ Ti normální aspoň předem zavolaj a ti ostatní se tady zjeví,jak kdyby se nechumelilo,pak se ještě diví,že je v šest pakujeme pryč.
Jinak holky,jak se líbí vašim holčičkám chlapi,ta naše je pěkná koketa,kor když je to někdo mezi 15ti a 30ti lety,normálně se předvádí,culí se mrká,piští. Doufám,že ji to nezůstane,jinak![]()
Evi až na to, že ten model, co má na sobě měla jen jednou na sobě. Nemohla jsem to z ní sundat, řvala jak tur, tak jsem to na ní musela rozstřihnout. Nešlo to sundat ani horem, ani spodem, ruce málem měla zlomený chudinka, no síla
Jinak Áďa se bojí fousatých chlapů, ale jinak se tlemí na každého kdo ji padne do oka
Teď poslední dobou šílim, když má jít odpoledne spát, to řev než usne, dělá salta, no hrůza ![]()
Ykai,to máte doma veselo
,nekterý oblečky na děti jsou úplně na nic. U nás nejvíc frčí overálky. S tím řevem jsme na tom stejně,staví se na hlavu,vyhazuje dulíky,okusuje tyčky a ječí,ale já jsem na ní hnusná a nechám ji uřvat,teda pokud je ten řev dlouhotrvající,tak ji vyndám,chvilku si pohrajeme a maže zpátky do postele. V noci už spinká pěkně,občas se zadaří,že spí i celou noc
to my spíme celou noc od 3 měsíců a snad to tak zůstane
právě spí a na štěstí to nebyl takový cirkus jako jindy, musela jsem s ní dělat blbiny a unavit jí ![]()
jo a jinak souhlasím, že overalky jsou nejlepší.Tohle byl taky overal, ale totálně na ho…o
v pase guma a dítě z toho nevyndáš, hlavně že je na tom ta přiblblá Kitty ![]()
Kitty neberem
,teda jeden obleček jsme dostaly,ale nepoužily. Když jsem ji vybírala houpačku na zahradu,tak se drahýmu nejvíc líbila houpačka s Kitty,naštěstí si to nechal rozmluvit
Kitty taky neberem
měla jednu telákovku co dostala a ta byla moc pěkná, a ještě má šatečky na později, to jí dala kolegině od manžela z práce, jnak já to nekupuju, brrrrrr ![]()
pridavam se do klubu odpurcu kitty, kdybych mela holcicku, tak bych taky nedavala. ja se zase u nas desim aut (cars) taky to nemam rada a urcite to bude chtit az poporoste.
spani mate dobry holky, to u nas nehrozi. za chvili mu bude rok a nejlepsi spani jaky jsme meli je vstavani 2× za noc. porad jeste kojim, tak se mozna budi i kvuli tomu.
uz jsem vam sem dlouho nedala fotku naseho velkyho kluka, tak to napravuju
já taky vstávám několikrát za noc, ale kvůli mému psychyckému zdraví nejspíš budu muset brát AD, mám nějaké poporodní deprese či co…tak budu muset asi přestat s kojením, což mi trhá srdce…co už no…
![]()
to me mrzi viky. a zkusila jsi psychologa nebo nec jineho nez zacit hned brat leky?
já měla problémy už předtím pár let ataky paniky, teď k tomu ty deprese a úzkost, jezdila jsme před těhu asi rok k psychologovi..v těho jsem přestala, moc to nepomohlo, jen mi radil jak na ty ataky, ale stejě jsem netrénovala, až s malou jsem začla zase chodit ven a tak…takže mě nic jiného nepomůže než ty prášky, ale 14 dní stejně musím počkat na to vyšetření ABKM abych věděla jaké UM pak dát…
nadšená z toho nejsem ale zase chci být „normální“, teď beru kapky třeba pomůžou ty
je mi po nich lépe.
Luci,Jannik je krásnej a ty oči,úplnej
. To vstávání ti nezávidím,když se tak koukám zpětně,tak nemůžu pochopit,jak jsem mohla vydržet to časté noční vstávání. Janniček spí s vámi v posteli,nebo sám ve své?
Příspěvek upraven 11.05.12 v 06:31
já vím, dnes jsme jí zkusila dát UM co jsem měla doma, je to sice myslím to první mlíčko, ale to neva, jen jestli to bude, měla hlad a dvakrát jsme jí nabídla prso a stejně čučela vude kolem co by, a nepila tak jsem to zkusila, i když nevím jestli má tu abkm, jednou ji to snad nezabije ne? vypila 50ml, když jsem ji viděla pít z flašky tak se pomalu s tím smiřuju…už je to velká holka…
po těch kapkách jsme vnitřně víc v klidu, hlavně večer mě netrápí ty myšlenky blbý a úzkost, tak třeba ještě nějakou dobu vydržím i be AD ![]()
viky mela jsem nevo podobneho a pred par lety jsem taky AD brala
kojila jsi ji dlouho, tak si s tim nedelej starosti
to je dobre, ze ti kapky pomahaji. hele ted kdyz bude pekny pocasi, tak se da vic chodit ven, viktorka navic zacne lozit a vic se hybat a budes mit vic litani kolem ni a zameszna ti to i hlavu ![]()
ja jsem UM zkousela, myslela jsem, ze by treba lip spinkal a on si flasku nevezme ani do pusy a jak ji videla, tak zacal hystericky rvat. ani prst s UM mi neoliznul.
evi janik je uz od prosince ve sve postylce ve svem pokojicku. s nami se budil jeste vic, jemu staci jen klika od dveri a je vzhuru. uz jsem si zvykla, ze ho ani nechodim kontrolovat nez jdem spat my, protoze ho to pokazdy vzbudi. on ma strasne lehky spani.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat