Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
viky gratuluju k zoubku, snad ty ostatní už nebudou dělat takovou neplechu
Kdo zoubek našel…dostane na nové šaty ![]()
tak malé už i stoupá teplota…zoubek je vidět bílá čárečka, i se mi zdá že ho cítím, no uvidíme za jak dlouho vykpoukne ven, dala jsem jí nurofen, je i od bolesti tak proto, měla zatím 37,9bez odečtu, kdyby nebrečela že ji to bolí tak jí ho nedám, ale namazala jsem jí to ještě a spinká chudinka…dnes nebrečela jak včera, až teď odpoledne trošku…
tak holky zoubek cinká o lžičku
snad už ji to nebude tak bolet, podívat se tam pořádně nemůžu má tam pořát jazyk ![]()
viky gratuluju k zoubku, my pořád nic ale taky čekám každou chvilu ![]()
Tak holky Adélka má 9,6kg a 74cm.
Mudr. říkal, že jí nemám do polívky dávat žloudek, prý se to nesmí, ale na netu píšou něco jiného, tak nevím
Neptala se na to některá z Vás Vašeho mudra?
já četla že 6krát týdně maso, 1 krát týdně žloutek, malá měla před týdnem 7040g a 69cm, je dlouhá ![]()
ahoj holky,krásně rostete ![]()
Ykai,mě doktorka říkala,že žloutek dokonce 2krát týdně. Člověk aby se v tom vyznal
. Dělej to podle sebe,myslím,že ji ten žloutek uškodit nemůže.
Že jo, taky si myslim, na netu píšou, že žloudek můžou.Nedávám ho denně, ale jen když vařim jednou za čas polívku, tak snad se to nepo… ![]()
Každý doktor říká něco jiného, tak ať se domluvěj a je to ![]()
chtela jsem ze zeptat mam 4 den menstruaci a porad me boli prsa.nikdy jsem to tak nemela.prsa me vzdy bolela pred ms a kdy jsem to dostala tak bolest ustoupila.nevite z ceho by to mohlo byt? dekuji
Také přeji pěkné Velikonoce, mě vyšupal jen švára, každý rok jezdíme k mým rodičům a k těm koledníci nechodí. Když jsme se s manželem vrátili domů, jeden koledník nám spal na trávě před barákem
pak za půl hodiny vrhl šavli a šel dál
![]()
Ykai k nám na samotu u lesa taky nikdo nechodí
. Tohle mít před domem,tak zavolám policajty,ať si ho ukliděj ![]()
ahoj devcata nevbim jestli ma smysla delat tehu test sice jsem to mam 4 den ale krvacela jsem tak tehu bejt nemuzu.ale prsa boli na dotek porad.jenze zase tenhle mesic to mam min poradne se my tampon ani nenacuca i kdyz ho tam necham dyl.to mynuli mesic sem to mela o dost sylnejsi.
.vim ze my reknete at udelam test jinak my s tim neporadite.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat