Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Janniček má dnes první narozeniny
. Moooc gratulujeme a přejeme hodně zdraví
Viky,taky se ji snažím číst,ale je to boj,vždycky mi to rve z ruky a chce to ochutnat
Ale nejraději má zpívání a tancování,nejšťastnější je když ji držím na ruce zpívám a tancuju,proti nám tancuje taťka,to se může potrhat smíchy. jen si tak někdy říkám,že kdyby nás někdo pozoroval tak nás zavřou do blázince
![]()
evi oc dekujeme za prani, je mily, ze sis vzpomnela. my jsme ted byli na tyden v CR, tak jsem moc nestihala psat. oslavili jsme s moji rodinou janicka narozeniny
a udelal tam prvnich par krucku ![]()
janik na cteni moc neni, nevydrzo chvili v klidku a je to na nej asi moc staticky. ale cteme kazdy den pred spanim nejakou pidi knizku a to chvilicku vydrzi.
@lucipajda ty jo jak to malýmu slušelo teda
Všecičko nejlepší přejeme i s Viky ![]()
Evi: já malé nečtu, ale prohlížíme si knížky, to s ecelá vždycky třepe a těší se, apk mi to ale taky bere a jí rohy
![]()
viky dekujeme
ja si rikam, kdy ta vsezraci faze skonci. porad cpe do pusy cokoli, nejvic zatizenej je na papir, to z nej doluju co 10 minut snad
![]()
malá už okusila trávu a takovej bordel co lítá z třešňovýho stromu
a ty knížky a papír.
olky tu alergii na mlíko nemáme a mě končí bezmlíková dieta
![]()
kámošky malá má 11 měsíců a má vajglový období, sbírá a jí všude vajgly
já jsme kráva celý těhu hulila, teď už od porodu nekouřím, tak jsme za to ráda, doufám, že nikdy nezačnu, kouří mamka i kámošky a chu´t nemám ![]()
to je dobre, ze ti to tak pekne jde
jsi dobra. ja jsem nekourila nikdy, kdyz nepocitam nejaky to zkouseni. on janek ted sbira vicemene vsechno. chodim s nim na hriste za barak, je tam takovy ten pogumovany povrch, takze si po tom muze pekne lezt po 4. ale chodi tam s detma i 2 chuvy z okoli a ty se tam vyvali na lavicku a vykurujou, takze je to plny vajglu, kdyby si to aspon odnesly, kdyz jsou tam deti ![]()
u nás na samotě se vajgly nepovalujou,tady spíš hrozí,že ochutná občas nějaký to hovno
![]()
to jo,když mi mamka vypráví,co všechno jsem jako malá ochutnala,tak se divím,že jsem to přežila
. U nás teď probíhá seznamování se psem,Evička drží piškot,natahuje ručičku,že pejskovi piškotek dá a když už ho má pes v puse,tak ho vytáhne a strčí ho do pusy sobě a má z toho legraci.
evi to mate tedy trpelivyho pejska, ze si to necha libit. my mame 2 kocky, janik za nima lita, ale vetsinou se ho boji a utikaji
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat