Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kdyz kousne, tak ji musis odpojit a durazne rict, ze ne a pokud to opakoval treba po 3. tak jsem mu prso proste vzala. pochopil to rychle. ted ma ale zase obdobi, ze strasne kouse vsechny a vsude. prso uz tedy ne, ale jinak do rukou, do zad, kolenou, kdyz sedim ![]()
takze pokud kojis, tak musis vyloucit z tve strany vse, co obsahuju mliko vid? a pak prejdete na nejake jine UM? nebo budes kojit?
alergie na bílkovinu kravského mléka, když jsem jedla jogurty puding nebo něco s mlíkem měla malá hlenovou stolici a krev, když jsem nedržela bezmlíkovoudietu měla kakání jen sopel, pořád bez kousků, když jsme to přísně dodržovala, měla pěkný jak míchaný vajíčka, teď už má zase jinou jak přikrmuju ale hleny žádný, dem tam si dám už čokoládu nebo sýr…ale jinak nic.
@Evinka164 píše:
Ykai,jak to děláte? My nemáme ještě ani jeden
to ono nějak samo
mám rýmu jak blbec, tak jen trnu kdy to ode mě Adélka chytí ![]()
Ykai,mě doktorka radila,ať nosím roušku,pak prý nic nechytí. No rada to je od ní sice dobrá,ale v realu si to teda představit neumím ![]()
Ahoj holky,tak máme v osmi měsících 71cm a 7400g,nemáme ještě ani jeden zoubek a ani nelezeme,prý máme posilovat zádové svaly,pak ještě máme problém se sezením,protože si sedá z lehu na zádech a to je prý špatně.
Tak nemoc odezněla a Adélka to na štěstí nechytla
rostou nám spodní trojky, ty zoubky nám rostou nějak moc rychle ![]()
Manžel jí ještě jednu superkáru objednal, až dorazí a sestavíme ji, tak dodám foto
jojo, je to hrozný, jak rychle rostou, nedávno to byl malý uzlíček ![]()
ykai no adélka vypadá ,k že se jí travička moc nelíbí
ale je krásná
tady video naší princezny ze včerejška
http://www.youtube.com/watch?…
Ykai,malá je modelka ![]()
Viky,luxus. Kolikrát se divím,co ty malá stvořeníčka rozesměje.
Ykai,já sem vždycky jen v rychlosti nakouknu a nemám čas napsat,pořád k nám někdo leze na návštěvu se slovy „neměli jsme co dělat,tak jsme si řekli,že se navás přijedeme podívat“ Ti normální aspoň předem zavolaj a ti ostatní se tady zjeví,jak kdyby se nechumelilo
,pak se ještě diví,že je v šest pakujeme pryč.
Jinak holky,jak se líbí vašim holčičkám chlapi,ta naše je pěkná koketa,kor když je to někdo mezi 15ti a 30ti lety,normálně se předvádí,culí se mrká,piští. Doufám,že ji to nezůstane,jinak
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat