Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10222
15.6.12 18:12

Janik taky moc neji, navic je jak sidlo, takze vsechno spali, v roce mel 8,3 kg :mrgreen: ted po te tydenni diete se ani neodvazuju hadat

• načítám...
17715
16.6.12 20:05

Kamarádky dcera váží v roce stejně jako malá, i tak měří :nevim: tak jsem klidnější, měla na posledním vážení 7,6kg, mě připadne hubená, ale co jsem koukala na fotky ze včerejšího koupání, tak má špíčky pěkný :mrgreen:

• načítám...
1810
17.6.12 06:11

Viky, luxusní :potlesk:,malá je pohodářka. Jinak mě teda hubená nepřijde, je pěkná. Jinak obdivuju, jak má na hlavě klobouček a brýle u nás by to šlo okamžitě dolů

• načítám...
25688
17.6.12 16:43

@Evinka164 :think: Jako když nechce, nenaděláš nic… naše Agi sní za chvilu asi i nás. Ona prostě jídlo neodmítá, občas nechce tu zeleninu, ale jinak sní fakt všechno. Dneska ráno 250 ml mlíka, ke sváči větší nastrouhané jabko se 100 g jogurt, 200 g zeleniny a teď bude půlkrajíček chleba a 100 ml mlíka a večír 150 ml kaše a 100 ml mlíka. Nemá problém to sněst, otevírá pusu jak zběsilá. Pohybů udělá spoustu, to jo… je trošku oplácanější… hlavně kýtečky má teda pěkné.

• načítám...
17715
17.6.12 18:22

Kýtečky má pěkné, jde vidět, že je zdravá a spokojená :palec: :palec: malá mi pusu neotevře jen sem tam, ona to ze lžičky srká či co a krmení je na hodinu :roll: kaši nechce vůbec tak před spaním jen kojím…a předtím tak ve 4-5přesnídávku, sušenky a tak :nevim:

• načítám...
25688
17.6.12 19:12

@viky23 Agi je fakt při chuti, nikdy snad neodmítla ovoce, rohlík, sůšu, přesnidávku, jogurt… akorát jednou mi nechtěla jest jogurt s avokádem. Ale jinak fakt žádný problém, si říkám, jesti bych jí neměla trošinku zmenšit porce, aby se za chvilu unesla. :oops:
Když ti Viktorka přibírá a nestrádá, tak by to snad nemělo vadit… kolik vám je a kolik vážíte? (nemáš metřík)

• načítám...
17715
17.6.12 20:49

Metříky jsem měla nevím kam mi zmizly :cert: má 8 měsíců a na vážení jsme byli první pondělí v měsíci a měla 7,7kg :nevim:

• načítám...
17715
17.6.12 20:50

Měří 73cm

• načítám...
25688
17.6.12 21:28

@viky23 To mi příjde v poho váha… i když my na stejnou délku (výšku) máme o kilo a půl víc. :think: Ale je moc hezká a nevypadá podviživeně, takže super. :palec:
Já Agi krmím většinou 5 minut, dýl není třeba, kolikrát spíš ještě brečí, že chce ještě. :oops:

• načítám...
10222
17.6.12 22:21

Janik mel v roce 8,3kg a 73,5cm. ale jak jsem psala, jidlo je boj, pusu otevre na prvni 3 lzicky a pak s nim zapasim, musi se s necim hrat a pak tu pusou otvira jen tak mimochodem. jedl by jen piskoty nebo susenky a to mu samozrejme casto davat nechci. jeste ji banan, od te doby, co mu ho davam normalne kousky nerozmackany, tak sni cely, ale je to taky v behu. on lita po byte a ja mu dam kousek do pusy, kdyz pribehne. jinak z ovoce nechce nic, jen nekdy presnidavku. jogurty driv jedl, ted uz taky nechce. ze zeleniny tak mrkev, rajce, ale treba spenat to ani nahodou. a nepije, 100ml za den u nas byl nejvetsi zazrak a to se sztalo asi tak 2× za ten rok :think: zkousela jsem vodu, caj, stavu, osladit glukopurem… UM odmita uplne, takze se bojim odstavit, nemel by uz vubec zadne tekutiny a mlecne davky (o uspavani v noci ani nemluvim).
ale myslim, ze nestrada, je moc sikovnej, chodit sam zacal uz pred 1. narozeninami. je drobnejsi, ale kdyz se podivam na manzela, myho tatku, jsou oba jak spejle, tak ma byt po kom :mrgreen:
dnes jsme byli na koupalisti a mezi prckama ta, byl suverene nejhubenejsi, faldiky ma jen pidi na stehynkach, jinak nikde nic.

• načítám...
1810
18.6.12 07:10

Luci, já bych to nehrotila, geny nezměníš. Jen to okolí blbě kouká viď? S pitím máme taky problémy, také jsem zkoušela vše. Nejvíc toho vypije ve vaně a v bazénku, to jede jazykem jak pes :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1810
18.6.12 07:14

Holky, mám dilema, jestli jet dnes v tom horku na prohlídku, poradnu má od jedné do tří a to bude největší pařák. Máme to asi 15minut jízdy(když nepotkáme traktor, či něco podobného),bojím se, aby se nepřehřála, klimatizaci nemám a s otevřenýma okýnkama to taky nebude to nejlepší. No asi tam raději zavolám a domluvím se

• načítám...
17715
18.6.12 08:53

@lucipajda tak to máme vážně velmi podobný problém, malá pije jen z normální pet lahve, když není teplo tak mi to vadí, je pak celá politá, těch 100ml mi taky nedá ani náhodou, nechce mni kaše takže odpoledne přesnídávka…pona jí jen jogurt ráno, oběd nic moc, pak mezi jí furt něčím krmím, sušenky, kousek chleba, zeleninu do ruky…aby měla aspoň něco… :nevim:

• načítám...
17715
18.6.12 08:55

Koukám, že je Vikuš celkem vysoká :dance: tak se dá pak na modeling, protože bude vyžle jak já, mamka, babička, prababička:-D taky geny, přibíráme až po třicítce :mrgreen:

• načítám...
10222
18.6.12 09:00

Hledala jsem fotku toho naseho drobka, ale zadnou nemam, jen tady jednu z mobilu. na ostatnich to neni poznat :mrgreen:

evi okoli nic nerika, on nevypada nezdrave, jen je drobnejsi.

Příspěvek upraven 18.06.12 v 09:04

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí