Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já tak po 5.roku byla tak hubená, že nohy jen kosti, hrůza, ale jak říkám, my byly všechny ženský v rodině takové, nohy mi hubený zůstaly
zbytek už je ok…
@lucipajda Zřejmě nemá potřebu více jíst a pokud není podviživený a očividně nestrádá, tak podle mě není důvod se znepokojovat. Akorát to musí být každodenní boj do něj něco dostat, viď? ![]()
Když je teplo, nám se podařilo vypít i 400 ml tekutin.
@Vája pribira podle krivky v poradku, nekdy kolem 7. mesice se propadl, to se mudre nelibilo, ale ted uz si jede ve spravnem tempu, sice ve spodni hranici, ale krivka mu stoupa, jak ma a to je nejdulezitejsi. na rocni prohlidce rikala, ze je spokojena. on je moc sikovny, na chvili se nezastavi a ja to na nem vidim, ze ho to jidlo nebavi. on by nejradsi nekde smejdil. doktorka rikala, ze sni jen minimum, kdy uz neciti hlad a to potom uz ho nezajima
ale to se muze jeste zmenit. vetsinou i nejedlici se rozji pak treba kolem 2 let.
@lucipajda Tak to je pohoda…
Nemá smysl dětem něco nutit, pak by člověk v nich jen vyvolal odpor k jakémukoli jídlu a bylo by to v háji.
Holky, tak máme 71cm a 7990g, prý je to v normě, ale po přednesení našeho denního meny, doktorka otočila oči v sloup s tím, že to je málo, což pro mě nebyla zas taková novinka. Nejdřív navrhla, že ji mám v noci budit na mlíčko, to jsem teda odmítla s tím, že ji teda spánek rušit nebudu, že stejně nic nevypije, jen bude mrzutá, tak jí prý mám dávat přes den častěji jíst, ale jak to do ní nacpat to mi už neporadila. A prý ji nemám dávat sušenky, piškoty, rohlíky…
@Evinka164 Tak šáňo se bouchat nebude, ale teda o fous!!!
No to jsou rady… asi kdyby to šlo, tak by si jí dávala víc nebo častěji, ne?
No to teda nevím, co ti bude jíst, když jí nemáš dávat sušenky, piškoty a rohlíky… ![]()
Ty vlasy jsou fakt hustýýý! To se už narodila vlasatá? My máme na hlavě pár chlupů. ![]()
Vájo, kašlu na doktorku, budu si to dál dělat tak, jak nám to vyhovuje. Evička se už vlasatá narodila, vlásků měla nejvíc za všech dětí, co byly v porodnici. Ala není to žádnej med, nerada se čese, pořád to má vzadu zacuchaný a vypadá taková dospělejší. Agátce vlásky dorostou a taky si budeš užívat česání a culíkování ![]()
Tedy ty vlasky jsou uzasny evi
ale verim, ze je s tim plno prace. janik je ma docela dlouhy, kdyz mu je natahnu, ale jak se mu kudrnati, tak to tak nevypada. ja to tak taky jaka mala mela, ale pak se to ztratil oa ted mam vlasy rovny.
Teda Evi fakt máte těch vlasů
to snad ani není možný, naše malá má taky hodně, byla jsem na srazu s říjňátkama a všechny děti krom jednoho byli plešatí
ale proti vám jsme i my plešouni, dnes malá snědla celej jogurt na snídani. ![]()
@Evinka164 To víš, že jo… to jsou rady k prdu! Pokračuj v tom, jak to máte nastavený, stejně to jinak neůjde. ![]()
To je neuvěřitelný, jak je má dlouhý, to snad vidím poprvé - u 10 m dítěte.
Dcera od mojí kolegyně z práce měla teda taky dlouhý vlásky, ale tolik myslím ne-e. Po kom to Evička má? ![]()
My si zatím děláme jen pankáča. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat