Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sonipa: Já jí to říkala x krát. A nic. Pořád mele jen o těch všech výsledcích, jako by se mnou o ničem nechtěla diskutovat. Začínám z ní mít blbý pocit, že mě zbytečně zatěžuje a stresuje… ![]()
Jak já bych potřebovala být těhu… ![]()
veve…no tak to bych měla taky blbý pocit, kdyby nechtěla řešit to s čím jsem k ní přišla…
Člověk si fakt nevybere… ![]()
sonipa: No to máš pravdu. Ale pokud po těch výsledcích nebude spolupracovat, tak jí vyměním. ![]()
Hlavně že první bylo, že až budu těhu, pošle mě na odběry plodovky. Ale že by řešila, jak se do toho jiného stavu dostat, to ne. ![]()
veve…no fakt zajímavý přístup…asi si je hodně jistá že otěhotníš v pohodě i bez řešení… ![]()
Ahojky tak jsme byli na tom spermio a ma to v poradku takze ted budu chodit já na vyšetrení ![]()
sonipa: Spíš mi přijde, že se vyžívá v těch jejích diagnózách a peče na nějaké těhotnění. ![]()
Vždyť mám, zatím, několikaměsíční cyklus, to je děs. ![]()
Ach jo, holky, jak já vám závidím tu šanci jednou za měsíc… ![]()
Tamarka: No tak aspoň nebude tvůj chlap stresovaný.
My holky už snad být o moc víc stresované nemůžem…
Ty vyšetření, to je někdy jen tak aby se neřeklo, podle mě je většina problémů v hlavě… ![]()
ahojky holky, my jsme se snažili minulý rok 2010, ale přerušila mi to operace cysty co se mi udělala… a nyní se již můžeme snažit dál…můžu se přidat?(budemi to trvat než to pročtu:-)) zajimalo by mě zda tu má někdo třeba endometriózu 1.stupně jako já?Vždyjsme byla zdravá…a cysta mě asi upozornila na to že tam není nečo v pořádku..Nyní jsem po vyšetřeních a jsme prý naprosto v pořádku a můžu se snažit dál…
Ahoj Katerino, já měla taky cystu, naštěstí odešla sama…My se snažíme od července 2010 - zatím bez výsledku. Teď čekám na MS a s tím i na vyšetření krve, manžela na spermio asi jen tak nedostanu, tak zatím jdu na vyšetření jen já … odkdy se snažíte?
Amálenka: Jsme tu… ![]()
Tak to já to tu zrovna s manžou probírám, kdy pojedeme na to spermio a jak to uděláme, když bude ovu. ![]()
katerina.kaca2: Ahoj, vítej v partě. ![]()
Já mám zase objevené kondylomy na čípku, čekám na výsledky, jestli je to ten zákeřný rakovinotvorný virus nebo ne. ![]()
Ale snažit se snažíme, zakázané to nemám, i když ovu zatím nic a poslední byla začátkem ledna, asi mám super dlouhé cykly. ![]()
1veverka Včera jsem mužíčkovi podstrčila Fertilman, jakože vitamínky, no … ani si je nevzal, ale já to do něj nacpu
Já teď čekám na MS, už klepe na pupek
A koupila jsem si ovu testíky, tak to zkusím, v prosinci a lednu jsem byla bez ovu, tka nevím co se děje.
Ahojky Amálenko, my jsme se snažili od června 2010 a v září 2010 my byla najitá cysta, ale bohužel ten typ co neodchází sám - Endometriální, v listopadu jsem byla na Laparoskopii a vše se prý jevilo panu doktorovi v pořádku a jen odštípnul cystu..a našel tam malý ložiska endometriozy ale ty prej nic neznamenají..Nyní od ledna beru Agnucastn od dokrorky(na zlepšení menstruace) a calibrum baby plan..takže jsme z trochu jelen…protože co jsem si četla o endometrioze nu uvidíme…
Přítelovi jsem koupila nějaký vitamínky na zlepšení spermií-jen tak preventivně protože na spermiogram bych ho asi taky nedostala…
A to ti doktorka nějak nabírá krev na funkčnost nebo jak to nazvat?co tím zjistí?
katerina.kaca2 Tak to máme podobné, ten můj o tom taky nechce slyšet. Tak jsem nakoupila taky vitamínky, taky beru calibrum a piju čaj - bylinkový dle Dr. Mojžíšové a chodím na cvičení. Na tu krev jdu na kliniku, kam chodím cvičit a kde léčí neplodnost nebo problémy s početím. Vezmou mi krev a zjistí, co je a není v pořádku. Pak mi měl následovat spermiogram, ale jak ty mršky dostat do kádinky??? ![]()
Amálenka: Anovulační cykly jsou taky docela časté, ale na to jsou léky, na růst folikulů, sliznice i samotnou ovu, dr ti nic nedoporučil?
Můj manža zobe jen zinek, doporučila mu ho už kdysi nějaká léčitelka a docela ochotně to vždycky spolkne, taky je zklamaný z postupu té mojí doktorky, no, počkám do výsledků té cytologie a pak to budu řešit. ![]()