Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
10.2.11 14:58

sonipa: Já jí to říkala x krát. A nic. Pořád mele jen o těch všech výsledcích, jako by se mnou o ničem nechtěla diskutovat. Začínám z ní mít blbý pocit, že mě zbytečně zatěžuje a stresuje… :zed:
Jak já bych potřebovala být těhu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
10.2.11 15:17

veve…no tak to bych měla taky blbý pocit, kdyby nechtěla řešit to s čím jsem k ní přišla… :cert: Člověk si fakt nevybere… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.2.11 15:50

sonipa: No to máš pravdu. Ale pokud po těch výsledcích nebude spolupracovat, tak jí vyměním. :cert:
Hlavně že první bylo, že až budu těhu, pošle mě na odběry plodovky. Ale že by řešila, jak se do toho jiného stavu dostat, to ne. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
10.2.11 17:33

veve…no fakt zajímavý přístup…asi si je hodně jistá že otěhotníš v pohodě i bez řešení… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
10.2.11 19:47

Ahojky tak jsme byli na tom spermio a ma to v poradku takze ted budu chodit já na vyšetrení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.2.11 19:49

sonipa: Spíš mi přijde, že se vyžívá v těch jejích diagnózách a peče na nějaké těhotnění. :pocitac:
Vždyť mám, zatím, několikaměsíční cyklus, to je děs. :evil:
Ach jo, holky, jak já vám závidím tu šanci jednou za měsíc… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.2.11 19:51

Tamarka: No tak aspoň nebude tvůj chlap stresovaný. :wink: My holky už snad být o moc víc stresované nemůžem… :cert: Ty vyšetření, to je někdy jen tak aby se neřeklo, podle mě je většina problémů v hlavě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.2.11 19:57

Ahoj holky, už jsem myslela, že tu dnes nikdo není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.11 19:59

můžu se přidat

ahojky holky, my jsme se snažili minulý rok 2010, ale přerušila mi to operace cysty co se mi udělala… a nyní se již můžeme snažit dál…můžu se přidat?(budemi to trvat než to pročtu:-)) zajimalo by mě zda tu má někdo třeba endometriózu 1.stupně jako já?Vždyjsme byla zdravá…a cysta mě asi upozornila na to že tam není nečo v pořádku..Nyní jsem po vyšetřeních a jsme prý naprosto v pořádku a můžu se snažit dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.2.11 20:01

Ahoj Katerino, já měla taky cystu, naštěstí odešla sama…My se snažíme od července 2010 - zatím bez výsledku. Teď čekám na MS a s tím i na vyšetření krve, manžela na spermio asi jen tak nedostanu, tak zatím jdu na vyšetření jen já … odkdy se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.2.11 20:18

Amálenka: Jsme tu… :wink:
Tak to já to tu zrovna s manžou probírám, kdy pojedeme na to spermio a jak to uděláme, když bude ovu. :think:
katerina.kaca2: Ahoj, vítej v partě. :kytka:
Já mám zase objevené kondylomy na čípku, čekám na výsledky, jestli je to ten zákeřný rakovinotvorný virus nebo ne. :zed:
Ale snažit se snažíme, zakázané to nemám, i když ovu zatím nic a poslední byla začátkem ledna, asi mám super dlouhé cykly. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.2.11 20:22

1veverka Včera jsem mužíčkovi podstrčila Fertilman, jakože vitamínky, no … ani si je nevzal, ale já to do něj nacpu :cert: Já teď čekám na MS, už klepe na pupek :-? A koupila jsem si ovu testíky, tak to zkusím, v prosinci a lednu jsem byla bez ovu, tka nevím co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.11 20:23

Ahojky Amálenko, my jsme se snažili od června 2010 a v září 2010 my byla najitá cysta, ale bohužel ten typ co neodchází sám - Endometriální, v listopadu jsem byla na Laparoskopii a vše se prý jevilo panu doktorovi v pořádku a jen odštípnul cystu..a našel tam malý ložiska endometriozy ale ty prej nic neznamenají..Nyní od ledna beru Agnucastn od dokrorky(na zlepšení menstruace) a calibrum baby plan..takže jsme z trochu jelen…protože co jsem si četla o endometrioze nu uvidíme…
Přítelovi jsem koupila nějaký vitamínky na zlepšení spermií-jen tak preventivně protože na spermiogram bych ho asi taky nedostala…
A to ti doktorka nějak nabírá krev na funkčnost nebo jak to nazvat?co tím zjistí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.2.11 20:29

katerina.kaca2 Tak to máme podobné, ten můj o tom taky nechce slyšet. Tak jsem nakoupila taky vitamínky, taky beru calibrum a piju čaj - bylinkový dle Dr. Mojžíšové a chodím na cvičení. Na tu krev jdu na kliniku, kam chodím cvičit a kde léčí neplodnost nebo problémy s početím. Vezmou mi krev a zjistí, co je a není v pořádku. Pak mi měl následovat spermiogram, ale jak ty mršky dostat do kádinky??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.2.11 20:35

Amálenka: Anovulační cykly jsou taky docela časté, ale na to jsou léky, na růst folikulů, sliznice i samotnou ovu, dr ti nic nedoporučil?
Můj manža zobe jen zinek, doporučila mu ho už kdysi nějaká léčitelka a docela ochotně to vždycky spolkne, taky je zklamaný z postupu té mojí doktorky, no, počkám do výsledků té cytologie a pak to budu řešit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí