Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
3/4 roku už docházíme do Caru, kde se odhalily zřejmé příčiny neúspěchu, ale i po jejich odstranění se nedaří. Já jsem pila bylinkové čaje od léčitele bylinkáře, který stanovil dg. úplně stejnou a jinak jim ještě baby plan. Manželovi jsem naordinovala taky prášky, ale všechno na přírodní bázi. Ale bohužel žádné zázračné doporučení jsem prozatím nenašla ![]()
kokoska-Lucka, soptys: Ahoj holky, vítejte u nás
, obě už se tedy snažíte pěkně dlouho.
Moc držím palce, ať jste to vy, kdo po nás bude prskat těhu bacilky.
![]()
Petulena: Hm, asi by to bylo fajn, mít to z krku. Ještě uvidím, co na to řekne ovu test.
Ten dnes musím udělat už brzy, máme pak návštěvu, je fakt, že díky tomu uteče víkend a pak už jen pondělí a šup s kelímkem mezi prsama na genetiku.
Škoda té ms, ale aspoň chodí pravidelně a máš o starost míň.
…
Jo a mám od léčitelky objednaný čaj, nějaký na pročištění, tak uvidím, jestli zabere. A už jsem holky jak praštěná, mám snad vsugerovanou nevolnost, přitom těhu být nemůžu. Ten mozek… ![]()
Psychika udělá fakt hodně. Já jsem teď dostala tel. na léčitele, který má prý dobré výsledky, tak jsem zvědavá. Beru to spíše jako alternativu. Bylinky podle mě neublíží a kdyby měly pomoct, tak je to to nejjednoduší. Já čekám ms až na konci února, takže se nechám mile překvapit, když nedorazí ![]()
Ahojky holky… ![]()
Vítám nové snažilky.. ![]()
Petul…to je mi líto, tak jestli dnes přijde ms i ke mně tak začneme nový měsíc stejně…
A že ona potvora přijde..ale dává si teda na čas tentokrát, už mě to nebaví… ![]()
veve…no já nevím co bych teda dělala, jestli dát přednost snažení, nebo spermiu…
Jinak sny o mimi mívám taky…asi před dvěma měsíci jsem kojila a nedávno si šahala na rostoucí mini bříško v břiše… ![]()
sonipa: Teda to je napínavý s tebou.
Jen abys na tu ms nečekala devět měsíců. ![]()
Mně teď dva dny bolelo v podbřišku, ale tak snažení proběhlo nejpozději co mohlo, před tím půstem, tak pokud nebude na ovu testu čára jak dálnice, bude spermio.
I když to odložit není problém, navíc mám strach, aby nám neřekli nějaké jobovky a manža z toho nebyl stresovanej, ono stačím já.
![]()
soptys: Taky to beru jako takový doplněk s tím, že to jistě neublíží. Já tuhle léčitelku znám, už v mnoha věcech měla pravdu, ale nic není stoprocentní. Ale doktorka mě zklamala, tak to zkusím zatím přírodně. ![]()
Mě doktorka našla to samé, co mi řekl léčitel, ke kterému jsem dvakrát zašla (bohužel už nežije). Teď mám právě kontakt na někoho jiného. Tak uvidím, co mi řekne, v pondělí se tam chci objednat. I když jsem člověk, který když to nevidí, tak tomu nevěří, ale bylinkový čaje mám celkem ráda, takže mi to nevadí. Co se týká spermia u manžela, tak musím říct, že všechny kontroly zvládá statečně, ikdyž výsledky nemá moc dobré. Záleží totiž, jak je chlap schopný si přiznt, že by mohl být nedostatek v něm
Soni: ja mam tucha ze k tobe ms proste nedorazi,co spineni? co teplota a cipek? no a co test? nezesilela ti carka? Jeziiis to by bylo super aby zakladatelka teto diskuze byla tehu
![]()
veve…myslím, že devět měsíců čekat nebudu…už to asi začíná…ta potvora ms…a u tebe to třeba mohla být ovu to bolení v podbřišku a pokud bylo snažení tak dva dny před tak je to v pohodě… ![]()
Petul…myslím, že ms je už asi tady…teplota nízká, čípek už se taky změnil, špinění zesílilo a čárka na testu zmizela…
Takže večer vařím kontryhel jako ty…
![]()
A už toho mám tak akorát…fakt nemít tu žádanku tak se na to vykašlu… ![]()
Ufff soni to me mrzi, ale nebudeme se prece litovat…novy mesic-nova nadeje a ta jak je znamo umira posledni,nebo ne? tak hlavu vzhuru
Ja uz sem si dala kontryhel a taky brufen pac sem bolestmi lezla pomalu po zemi…no a taky od dnesniho vecere zacinam zobat ten Sarapis (pry je vynikajici na ovu a taky veve na srovnani cyklu,pomohl i zenam ktery meli cyklus pres 50dni,nechces do toho taky jit?) Ja do toho jdu kvuli te lepsi ovu tak sem zvedava a taky mam dalsi cajik Gravozen a pro pritele Don Juana
tak mam zase lepsi pocit ze pro to tento mesic neco vice udelame ![]()
Petul…no naděje sice umírá poslední, ale jestli ta moje už náhodou neumřela…
Jinak už mě taky pěkně bolí bříško a už je to legální ms…tentokrát asi ani nebude tak slabá jak minule…až člověk uvažuje nad těmi duchy a vším, jestli tam třeba něco fakt nebylo a prostě se to třeba jen nějak neudrželo…
Stává se to prý často a většinou o tom ani nevíme, pokud nezkoušíme testy před termínem ms…
Taky už to nikdy neudělám…nejvíc bych si přála na to zapomenout, pustit to úplně z hlavy a pak být jen příjemně překvapená…
Jinak začnu dneska s kontryhelem a uvidím, třeba taky ještě něco přidáme… ![]()
sonipa píše:
Petul…no naděje sice umírá poslední, ale jestli ta moje už náhodou neumřela…![]()
Jinak už mě taky pěkně bolí bříško a už je to legální ms…tentokrát asi ani nebude tak slabá jak minule…až člověk uvažuje nad těmi duchy a vším, jestli tam třeba něco fakt nebylo a prostě se to třeba jen nějak neudrželo…
![]()
Stává se to prý často a většinou o tom ani nevíme, pokud nezkoušíme testy před termínem ms…
![]()
Taky už to nikdy neudělám…nejvíc bych si přála na to zapomenout, pustit to úplně z hlavy a pak být jen příjemně překvapená…
Jinak začnu dneska s kontryhelem a uvidím, třeba taky ještě něco přidáme…
Soni, asi to musi byt hrozny pocit kdyz vis ze mozna mimis mel nadeji a neudrzel se,ale bohuzel se to stava…pry jsme nekolikrat za zivot tehotne a ani o tom nevime. Pokud mas ted silnou ms s krecmi tak je pravdepodobne ze se to odehralo nyni i u tebe…i ten dusik co si mela by tomu napovidal. Ja uz pred ms nikdy testovat taky nebudu pac se rika,ze kdyz ti vyjde uz treba tyden pred ms duch tak to nezvesti nic dobreho
Naber soni zase silu a uvidis ze se jednou dockame
Oni si k nam ti mimisci musi cesticku taky najit,ja v to verim ![]()
ahojky holky,
téda tak jsem si pročetla poslední příspěvky za víkend:-D Bylo to napínavé pak Sonipa našla slaboučkou čárku..mrzí mě že to nedopadlo…
Dále Gratulji všem co dopadl spermio dobře, aspon máte za sebou jednu část…
Z MS si nic nedělejte ano naděje umírá poslední a fakt tu máme další měsíc..Cítím, že rok 2011 bude hodně plodnej:-D téda četla jsem to na nějakych stránkách:-D
Jinak ke mě ..já jsem musela čekat od září do ledna než jsme se mohly začít snažit a myslím, že ta chvíle nastala.Konečně se mi asi nastartovaly moje orgány:-D Nevím zda tj vše v pořádku..poslendí mrška přišla 28dní..a nyní 10,11 den od začátku jsem měla pozitivní ovu testy, 12,13 slabě a dnes teplota přesáhla 37..na 37,2.v měsících před operací a po operaci jsme to měla dosti divoké a měla jsem též nepravidenou mršku a furt mi to chodilo různě i po 20 dnech nebo i po 35..ted budu čekat na začátek března zda mrška dorazí čí ne…
Doufám, že mezi tím sem někdo přidá trochu těch teh bacilků jak píšete:-D Přeji všem hezký nedělí večer ![]()
A ještě k těm čajíkům taky piji čajík kde je KOntryhel
je to speciání směs na ten můj problém Endometrioza
a nevím zda tj možné ale asi mi přispěl k mému nastartování:-D Příští týden jsi jdu vyřídit to cvičení dle L.Mojžíšové…
Ještě jsem se Vás chtěla zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s Conceive plus gelem? Našla jsem hona otehotnet.cz, a k Vánocům jsem ho i zakoupila:-D nevím zda to fakt funguje…:-) Teprvejsme hozačali používat…
Tak my máme po návštěvě, dopoledne jsem dělala ovu test, začala čárka být silná, ale teď už tam není skoro vůbec. Zřejmě jsme ovu prošvihli, pokud vůbec byla, tak asi dodržíme ten půst do úterý… ![]()
I když manža je pořád připravený jistit všechno, co se jen čárce podobá. ![]()
sonipa: Dva dny před snažení zrovna bylo.
Ale myslíš, že by spermoníci počkali i bez plodného hlenu dva dny..? ![]()
soptys: Můj manža je ochotný přiznat si cokoliv a udělat všechno proto, aby to bylo v pořádku, snaží se a dokonce se i trochu hlídá, myslím, že to spermio mu ani nevadí, směje se tomu, že povezu kelímek mezi prsama.
Já jsem celkem v pořádku, až na nález na čípku mi dr řekla, že jsem v pohodě, tak snad… Mojí léčitelce taky docela věřím, už kdysi vzkazovala manžovi, že má jíst zinek, tak jsem mu ho naordinovala teď. ![]()
Petulena: O Sarapisu už jsem taky četla, mám teď ten Gynex, tak ho asi doberu (což bude ještě tak měsíc trvat) a pak možná zkusím ten Sarapis. Taky budu mít nějaký ten pročisťující čaj, hlavně abych to nepřekombinovala. ![]()
katerina.kaca2: Jo, jo, letošní rok je prý rok zajíce, takže množení.
![]()
Já jsem taky „nastartovaná“ až od ledna, takže snažení předtím bylo stejně marné.
Předtím mi skoro vůbec nepřišla ms a pak se měsíc mohla zbláznit, když nedostanu ms do měsíce, budu muset na vyvolávačku, vůbec nevím, jestli mám ovu a dr se tím zatím nezabývala. Je to práce. ![]()
veverka
manžel má výsledky špatný, tak nějak na hranici, takže nám dopravu nedoporučili a radší přímo odběr v Motole, aby se to k nim dostalo co nejčerstvější. Já jsem teď tedy po 3 IUI a čekám jak to dopadne a to čekání je na tom to nejhorší. pořád si říkám co by, kdyby… jednou se to přeci musí u každého otočit k lepšímu