Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
12.2.11 11:21

Janulko…můj skoromanžílek má děti dvě a přesto nás doktor poslal na spermio, že za tu dobu se mohlo spoustu věcí změnit…ale tím tě nechci strašit, jen že jsem si taky myslela, že když už oba děti z předchozích manželství máme, tak nebude problém… :think: :roll:
clobrdinku…nejspíš ti skončila V.I.P. verze, pak si ji dál buď zaplatíš, nebo ti bude stačit tahle základní… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
12.2.11 11:25

sonipa: díky za info. Co špinění, stále trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.2.11 13:20

Ahoj holky, hezký víkend… :kytka:
sonipa: Tedaaaa. No jestli z tohohle nebude těhu, tak už vyhodím všechny testy asi. :cert: No pořád ti ale držím palce, aby to těhu bylo, dokud není ta mrcha červená, tak by přece jen mohlo… :-)
KaterinaKK: Ty jsi stejný nadšenec jako já, no ono nás to při tom snažení třeba taky pustí. :roll: Ale doufat je tak hezký… :dance:
janulka.83: Já vím, taky doufám, i teď… Ale dr se mnou zatím nic nedělá a jen jí musím přinést různá vyšetření. Ale dokud není ms, pořád tak přemýšlím nad tím, že co kdyby… A taky už mám pak někdy slzy na krajíčku, ještě že máme ty chlapy. :hug:
Jinak snažit se denně je asi opravdu zbytečné, spermie se nestačí ani moc obnovit, navíc jsou schopné počkat na ovulaci i pár dní, dva určitě, takže obden, nebo každý třetí, myslím na snažení určitě stačí a ovu nepromeškáš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.2.11 13:25

Krasny vikendik holky :wink: Tak jakpak se mame? teda soni, carecka je oprevdu spatne videt ale pri naklaneni sem ji tam nasla… :potlesk: to spineni jeste nemusi nic znamenat, urcite to zitra nedostanes a uvidis ze zadny prevoz spermiek se konat nebude :pankac: ja ti to rikala :wink: No jinak u me spineni stale je, o trosku silneni jak vcera ale intimka zatim staci…no zitra bych to mela dostat,tak uvidim…zatim jine priznaky krom toho spineni nemam,ani brisko nic me neboli…tak jestli budu do pondelka jen slabe spinit tak zkusim v pondeli test…ale pochybuji :roll: Preji vam holky krasny vikend… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.2.11 13:34

Petulena: No tak taky držím pěsti, ať z toho není nic jiného než pěkné těhu. :wink:
My se chystáme v úterý na ten spermiogram, ale pořád budu hlídat ovu, kdyby vyšla teď, budeme to odkládat. :-D
Potřebuju těhu bacilky… :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
12.2.11 14:00

Krasnou sobotu kocky
SonipaDrzim palce, at je to tehu a zadna ms zitra nedorazi :potlesk: :palec:
VeveMy jsme jistili vcera, dneska rano… I kdyz se na nas asi podepsala spis ta 4 denni abstinence :hug: Kdyz jsem bojovala s gravitaci a udela v posteli svicku, manzel se zacal smat :mrgreen: :lol:
Petulena Ja si udrzuju nadeji vzdycky, dokud ms neprijde :pankac:
JanulkaDekuju, sestra bude snad v poradku. A zadne slzy, je tu novy cyklus a nova nadeje. Zkousela jsi ovu nekdy cely cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.2.11 14:29

KaterinaKK: :lol: Akrobacii mám taky za sebou, manžel pode mě nacpal polštáře, div mě nepřeklopil z postele na zem. :lol:
No a teď nás zase čeká abstinence, až do úterka a pak to ještě vyplácá někam do nádobky, to je situace. :lol: Ještě že se u toho člověk aspoň zasměje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.2.11 15:39

1veverka mrzí mě kolik musíš absolvovat vyšetření, budu držet palečky, ať se to vše urovná a brzy se vám zadaří… za rady děkuji…
KaterinaKK To je dobrá zpráva, že sestra bude v pořádku. Slzy už jsem pustila k vodě, to ten první den, bylo mi z toho smutno. Celý cyklus jsem to zkoušela, ale prostě jsem tam ty dvě čárky nenašla :-( Uvidíme… nechám tomu teď volný průběh… snad budu za pár měsíců v jiné diskuzi. Přeji štěstíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.2.11 09:43

Ahoj holky, taky máte u vás zase bílo?
Mně se v noci zase zdálo o miminech, rovnou jsem jedno měla, asi minutu po snažení. :mrgreen:
No a ráno jsem zkoušela plodný hlen, mohlo by být, ale ovu testy nic neukazují, možná mám jen něco jako ovu bez uvolnění vajíčka. :nevim:
A to by jsme měli mít půst až do úterý, kvůli spermiogramu, tak nevím, co dělat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kokoska-Lucka
13.2.11 10:12

Ahoj holky, my se s partnerem snažíme od 4.10.2009 s pořád nic. V červnu 2010 jsme mysleli že už a byla mi nalezena cysta která našěstí praskla, no a po půl roce jsme i řekli že by i test se ukazal slabě pozitivní ale nebyla jsem těhotná opět cysta. Přešla jsem na ovulační testy od litopadu 2010 a taky furt nic beru vitamíny calibrum beby plan, před tím jsem brala femibion 800 tak uvidíme jak to dopadne dál. Naposled jsem měla menst 19.1 takže se mi blíží další ale jela jsem podle rad doktorky o ovul. testech tak jsem zvědavá zdali se nam to podaří nebo zas nikoli, v květnu bych už šla asi na testy s partnerem. Ja mam po testech a jsem v pořádku,i přes to že jsem před 3mi lety potratila a s partnerem co jsme dva roky tak mu před 4mi ey zemřel syn v nedožitých 3letech. Tak snad se zadaří. Sice se cítí jak kdybych měla dostat menst. ale i ty nevolnosti které mám od ovulace 29.1 trvají už dýl jak 10dní. tak snad nm to vyjde. Lucka

• Citovat
  • Upravit
182
13.2.11 10:22

Ahooooooj holciny, tak ja ohlasuji ze uz mam uvareny kontryhel a zaciname od znova…mrska se dostavila presne snad i na hodinu :lol: :pocitac: takze zase na novo :roll: Aaaach joooo :zed: no co se delat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
13.2.11 10:23
kokoska-Lucka píše:
Ahoj holky, my se s partnerem snažíme od 4.10.2009 s pořád nic. V červnu 2010 jsme mysleli že už a byla mi nalezena cysta která našěstí praskla, no a po půl roce jsme i řekli že by i test se ukazal slabě pozitivní ale nebyla jsem těhotná opět cysta. Přešla jsem na ovulační testy od litopadu 2010 a taky furt nic beru vitamíny calibrum beby plan, před tím jsem brala femibion 800 tak uvidíme jak to dopadne dál. Naposled jsem měla menst 19.1 takže se mi blíží další ale jela jsem podle rad doktorky o ovul. testech tak jsem zvědavá zdali se nam to podaří nebo zas nikoli, v květnu bych už šla asi na testy s partnerem. Ja mam po testech a jsem v pořádku,i přes to že jsem před 3mi lety potratila a s partnerem co jsme dva roky tak mu před 4mi ey zemřel syn v nedožitých 3letech. Tak snad se zadaří. Sice se cítí jak kdybych měla dostat menst. ale i ty nevolnosti které mám od ovulace 29.1 trvají už dýl jak 10dní. tak snad nm to vyjde. Lucka

Ahoj Luci, no koukam ze to taky nemate zrovna jednoduche :cry: Drzim palecky at si to ms rozmysli a nedorazi :kytka: a muzes nam se hodit par tehu bacilku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
13.2.11 10:31
1veverka píše:
Ahoj holky, taky máte u vás zase bílo?
Mně se v noci zase zdálo o miminech, rovnou jsem jedno měla, asi minutu po snažení. :mrgreen:
No a ráno jsem zkoušela plodný hlen, mohlo by být, ale ovu testy nic neukazují, možná mám jen něco jako ovu bez uvolnění vajíčka. :nevim:
A to by jsme měli mít půst až do úterý, kvůli spermiogramu, tak nevím, co dělat… :think:

veve: ja byt na tvym miste tak drzim pust…do utery uz je to chvilka a budete to mit aspon za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
13.2.11 10:34

Ahoj holky, nakoukla jsem do vaší diskuse. My už jsme s manželem letos v lednu začali třetí rok snažení a zatím pořád bez výsledku. Snad tento rok bude pro všechny úspěšnější :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
13.2.11 10:36
soptys píše:
Ahoj holky, nakoukla jsem do vaší diskuse. My už jsme s manželem letos v lednu začali třetí rok snažení a zatím pořád bez výsledku. Snad tento rok bude pro všechny úspěšnější :palec: :palec: :palec:

Ahoj sopty vitam te mezi nami snazilkami a cekatelkami :kytka: A berete nejake vitaminky,bylinky? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí