Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
10.2.11 20:39

Amálenka: A co toho tvého odmítače dotáhnout na nějakou kontrolu s sebou a domluvit se s doktorem, aby mu řekl on, že ten spermiogram je prostě na řadě? Třeba by tolik neprotestoval, doktor by se ho jistě zeptal, proč to odmítá…
Taky ti budu držet pěsti, ať se zadaří. :pankac: :wink: Jinak já se pozoruju, že se začínám právě nebezpečně stresovat se vším tím, manža taky, jsme na nejlepší cestě si to pěkně zkomplikovat, ale jak tomu poručit… :nevim:

Příspěvek upraven 10.02.11 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.2.11 20:42

1veverka Já teď změnila doktorku – naštěstí, ta mi našla cystu a udělala vyšetření, jinak bych se asi ničeho nedočkala. Žádné podpůrné léky mi ale nedala, doporučila cvičení dle Dr. Mojžíšové a ať nestresuju, že to je to nejhorší.
Tak uvidíme jak dopadne ta krev. A tobě držím palečky ať ti ta cytologie dobře dopadne, ať jsi klidnější, to se pak líp plodí.
Však já toho lajdáka dotáhnu, třeba i za uši. Néé, uvidíme, počkám na krev a pak mu vyložím karty na stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.11 20:42

Aha aha..no já právě jsem ve fázi, že jsi jdu vyřizovat cvičení Mojžíšové neboť jsem o něm hodně četla a od operace mě totiž bolí hodně záda..gynda mi to doporučila ale tvrdila mi že mi to nemůže předepsat, že prej nejsem sterilní nebo co…takže jsem se musela objednat k obvodákovi a snad to už napíše…A ty si to cvičení platíš?nebo máš taky poukaz? A čajík mojžíšové taky piju :-D Máme to opravdu hodně podobné..Můžu se zeptat kolik Vám je?mě je 26 a přítelovi 29…Nu, já asi nalistuji nějaký článek o problému s početím a nechám ho na PC a uvidím zda si ho přečtě a zamyslí se nad sebou..protože jsem jednoučetla nějaký článek že je nejlepší aby muž první podstoupil spermiogram než žena začne podstupovat vyšetní…

Příspěvek upraven 10.02.11 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.2.11 20:47

Já jsem se na cvičení objednala sama, bez doporučení. Chodím jednou týdně, 1 hodina stojí 100,–. Ale cvičit by se mělo každý den. Ale je to fajn, takový odreagování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.11 20:49

Aha, tak to je levný…já četla jedno nabídku 250Kč hodina..a zjistila jsem si že to lze i předepsat na poukaz že to bude hradit ZP, tak bych aspon se to naučila a pak bych si cvičila sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.2.11 20:54

Tak to netuším, vím akorád, že pak ty prohlídky a testy hradí pojišťovna. 250,– Kč je teda dost, to nechápu. Ale rozhodně doporučuju, je lepší si to nechat vysvětlit a vidět to, doma pak budeš trénovat. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.2.11 20:55

katerina.kaca: S tím spermio máš pravdu, je to nejjednodušší vyšetření, chlapům to nic neudělá, obzvlášť když už se to dneska odebírá doma a jen doveze a tím je chlap vyšetřený a může se vyloučit jako ten „zádrhel“, proč to nejde.
Jo a ještě dodávám, že v dnešní době jsou spíš chlapi náchylní k opravdové neplodnosti, i když to neradi slyší. :cert:

Příspěvek upraven 10.02.11 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.11 21:02

My jsme původně z Tábora z jihu čech, ale nyní kvůli práci a škole bydlíme v Praze…Do budoucna bych se chtěla vrátit zas do Tábora, protože přítel může pracovat i z Tábora..a kdyby se nám zadařilo // tak bych se snad stěhovala hned:-D a odkud jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.2.11 21:06

Já jsem z Brna, kdyby jsi byla poblíž, tak doporučím kliniku, ale Praha je daleko :) No každopádně držím palečky ať vše klapne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.11 21:09

aha ale děkuji:-D Brno je pro mě fakt daleko:-D Jinak holky jsem ráda, že jste mě přijaly mezi sebe..dneska jdu spát jsem nějaká veká unavenka:-) Přeji všem ať se c nejdříve dočkáte //.
A budu si průběžně pročítat Vaše příspěvky abych byla více v obraze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
10.2.11 21:12

Měj se krásně, já taky mizím, má ještě práci :-(
Holky krásné sníky a co nejdříve radostný úsměv ve tváři!!! :-D
Brzy papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.2.11 21:16

Tak dobrou, holky, já už taky zalezu, vstávala jsem brzy a zítra je taky den. :mrgreen:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
10.2.11 21:29

Tak já jsem nějak usnula u telky a koukám že tady už nikdo… :cert: :lol:
veve…no ty tvoje dlouhé cykly ti teda nezávidím, to musí být strašné to čekání…už tak je, když je to jen měsíc… :think: :roll:
katerino.kaco…taky tě tu vítám a doufám, že brzy najdeš dvě //… :kytka:
Amálenko…doufám, že toho svého nějak přesvědčích, přece jen je to dneska tak jednoduché a vyloučí se tím třeba zásadní problém…a nebo se tím začne řešit, ale bez toho…no nevím…každý doktor nejdřív doporučí tohle vyšetření…
Tamarko…gratuluju k ok spermiu, tak aspoň už máte jednu část za sebou…a já bych byla teda raději kdyby to naše bylo taky ok, raději budu léčit sebe… :pankac: :-D A ani vlastně nevím co se dělá když to u chlapa není v pořádku… :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.2.11 08:02

Sonipa: no taky jsem byla rada ze to vyslo v poradku dokonce jsme ty jeho vojaky videli jak je nazyval Dr. :D akorat mu rekl ze by mel omezit koureni ze to pro spermie nedela dobre :) no jinak taky nevim co se dela s chlapem kdyz mu rekne ze neni v poradku on to fakt nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
11.2.11 09:16

Tamarko:lol: to jsem zvědavá jestli taky uvidím „vojáky“… :lol: Od zítřka začínáme abstinovat… :pankac: A myslím, že když není v pořádku spermio, tak se toho asi moc dělat nedá…leda vitamínky nebo pak jim trochu pomoct IUI nebo IVF…asi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí