Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
11.2.11 10:03

Ahooooooj holky tak koukam,ze jste se poradne rozkecaly,super :palec: Ohledne „nemocnych vojaku“ podle me,pokud je neco v neporadku u chlapa tak se davaji vitaminky na podporu hbitost atd. horsi je potom vysledek takovy,ze je neplodny :-( No co jinak u vas noveho? veve: koukam,ze moc spokojena s tou novou dr nejsi :think: Soni: jak u tebe? dostavila se uz mrska? nebo zustava jen u spineni :wink:
Mmochodem vitam nove snzilky,super ze se tu tak rozrustame… :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
11.2.11 10:18

Petul…ahojky…špinění zmizelo, ale klesla i teplota, takže zítra ho očekávám zpátky a teda asi až v neděli ms… :cert: :zed: A jak jsi na tom ty… :dance: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.11 10:25
sonipa píše:
Petul…ahojky…špinění zmizelo, ale klesla i teplota, takže zítra ho očekávám zpátky a teda asi až v neděli ms… :cert: :zed: A jak jsi na tom ty… :dance: ???

No ja se zacinam citit na to ze to v nedeli dostanu,dneska rano sem na zachode zjistila ze malilinko spinim,zatim se to vice nerozjelo vice tak uvidim co se z toho vyklube…nezbyva nez fakt cekat do te nedele. No a ty mivas presnou ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.2.11 10:33

Ahoj holky… :kytka:
sonipa: Teda ty to máš tenhle měsíc ale napínavý. :-D Já včera testla ovu, zatím nic, to bude určitě až pojedeme na to spermio. :cert:
Petulena: Doktorka mě zklamala, sice je prý super odbornice, ale co je mi to platný, když se mnou nic nedělá. :nevim:
No ono obě dvě to máte jak román na pokračování. :mrgreen: Držím palce oběma, dokud není ms, je šance. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
11.2.11 11:04

Petul…no tak to jsem fakt zvědavá jak to u nás nakonec dopadne… :zed: :-) Pravidelnou ms…no to nemám, ale luteální fázi (tu po ovulaci) mám nejdelší 13 dní, no a dneska už jsem 14 DPO tak nevím proč se to tak natáhlo, jestli nějak těma hormonama, i když minulý cyklus byl naopak kratší, nebo tím kontryhelem, co jsem pila, nebo já už fakt nevím… :cert:
veve…no napínavé to fakt je…to mi povídej, ale ta teplota mluví jasně..ms je za dveřma… :pocitac: A jestli ti ovu vyjde až jak pojedete na spermio, tak to bude furt lepší než když vyjde na ty abstinenční dny… :pankac: :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.2.11 11:12

sonipa: To už vyjde nastejno, jestli to vyjde na ten nebo jinej den, prostě jak bude ovu, tak na to vlítnem a manža to bude překládat na jiný den, věda počká, moje ovu ne. :lol: Doktor to bude muste pochopit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.11 12:05
sonipa píše:
Petul…no tak to jsem fakt zvědavá jak to u nás nakonec dopadne… :zed: :-) Pravidelnou ms…no to nemám, ale luteální fázi (tu po ovulaci) mám nejdelší 13 dní, no a dneska už jsem 14 DPO tak nevím proč se to tak natáhlo, jestli nějak těma hormonama, i když minulý cyklus byl naopak kratší, nebo tím kontryhelem, co jsem pila, nebo já už fakt nevím… :cert:
veve…no napínavé to fakt je…to mi povídej, ale ta teplota mluví jasně..ms je za dveřma… :pocitac: A jestli ti ovu vyjde až jak pojedete na spermio, tak to bude furt lepší než když vyjde na ty abstinenční dny… :pankac: :-D :wink:

Vis co soni,ono to nejak dopadne…neklapne to,tak to neklapne…zacnu zase pit cajik,do toho sem si sehnala dalsi 2 „zazracne“ cajiky tak budu cajikovat,ovulovat,cekat a tak zase dokola jako kazdy mesic :mrgreen: a to by bylo aby z toho jednou neco nebylo :pankac: Miminko si k nam vsem snad nekdy cesticku taky najde a s tou netrpelivosti tomu moc nedopomuzeme. Takze holky hlavu vzhuru,uvidite ze za par mesicu uz tu budeme resit uplne neco jineho :wink: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.11 12:07
1veverka píše:
Ahoj holky… :kytka:
sonipa: Teda ty to máš tenhle měsíc ale napínavý. :-D Já včera testla ovu, zatím nic, to bude určitě až pojedeme na to spermio. :cert:
Petulena: Doktorka mě zklamala, sice je prý super odbornice, ale co je mi to platný, když se mnou nic nedělá. :nevim:
No ono obě dvě to máte jak román na pokračování. :mrgreen: Držím palce oběma, dokud není ms, je šance. :twisted:

veve: a co zkusit nejakou lecitelku? musi prece existovat nekdo kdo ti pomuze vyresit tu tvou chaotickou ms :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.2.11 12:15

Petulena: Tak nad tím už jsem taky přemýšlela, asi zkusím nějakou léčitelku, bylinky neuškodí, navíc už mi jednou s jiným problémem pomohla.
Ale máš pravdu v tom, že jesti máme být těhu, tak si mimís prostě cestu najde. :-)
Nakonec nebýt té mé nové dr, tak se nic nezmění, jen nebudu v takovém stresu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
11.2.11 13:35

tak devcata dnes jsem byla s vysledkem spermio u sveho gyndare a ten mi rekl ze mam pokracovat v zobani Clostiku a kdyz to do pristiho mesice neklapne tak zdvojnasobi davku a kdyz ani po tom ne tak uz me posle do poradny kde se zabyvaji umelim :( no umite si predstavit moji reakci?? no sla sem odtamtud s placem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.2.11 13:57

Tamarka: Tak to je nepříjemná zpráva. Ale neber to jako katastrofu… To není to nejhorší, co se může stát. Ještě máte tu dvojdávku a pak i to specializované centrum. Jste oba zdraví, máte reálnou šanci na mimi a i kdyby s pomocí doktorů, hlavně že mimi bude… Je tolik párů, co nemůžou mít děti vůbec, ať už ze zdravotních důvodů nebo už prostě všechno vyčerpali. Tak hlavu vzhůru. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
11.2.11 14:00

Krasne patecni odpoledne
Jeden den jsem tu nebyla a nejak jste se rozepsali :-D
Tamarka To prece neni zadna tragedie. :wink: Pokud bude nakonec treba umele, tak to urcite vyjde. Ja jsem pripravena i na tu variantu a dokonce jsem manzela uz presvedcila i o tom, ze ani nahradni matka neni bez sance… Pripomnela jsi moji kamaradku. Jeji mamimka mi vypravela, ze se snazili o mimi 3 roky, pak to vzdali a zazadali o adopci. Kdyz jim ji schvalili, najednou byla tehotna :dance:
Holky, pokud je spatne spermio, tak se zkousi leky, pokud nezaberou, prichazi umele. Nic neni ztraceno, pokud neni chlap zcela sterilni :palec:
Veve Tak co ovu dnes? Me od rana pichalo v podbrisku, tak jsem testla a ovu je tu, takze na nas ceka o vikendu snazenicko :hug: kde je Hi? Potrebuji ty jeji bacilky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.2.11 14:18

KaterinaKK: Já ovu zatím nic. Včera tam byla druhá čárka fakt slabounká, takže to vypadá, že ovu bude až po víkendu, pokud vůbec. :nevim:
V úterý by jsme měli jít oba na tu genetiku, nevím, jak dlouho trvají výsledky z krve, ale pak půjdu zaútočit na tu mojí doktorku, ať mi kouká něco napsat a pohne se to z místa. :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
11.2.11 21:02

veve…tak pak v tom máte jasno…a taky bych to tak udělala… :wink:
Petul…no máš pravdu, ono to nějak dopadne, já jsem zase dneska neodolala a zkusila odpoledne testík a jak tak na něj furt koukám, tak je tam dušík, sotva znatelný, ale v porovnání s tím testem co jsem dělala předevčírem tam prostě je… :roll: Jenže to už se mi jednou stalo a nic z toho nebylo, tak to zkusím ještě ráno… :think:
Tamarko…nestresuj se, nějak to určitě půjde, mně taky řekla sestřička že když bude spermio ok, tak mě pošlou na laparoskopii asi a uvidíme co dál…hlavně že se to nějak řeší, než jen nečinně čekat… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
11.2.11 21:17
sonipa píše:
veve…tak pak v tom máte jasno…a taky bych to tak udělala… :wink:
Petul…no máš pravdu, ono to nějak dopadne, já jsem zase dneska neodolala a zkusila odpoledne testík a jak tak na něj furt koukám, tak je tam dušík, sotva znatelný, ale v porovnání s tím testem co jsem dělala předevčírem tam prostě je… :roll: Jenže to už se mi jednou stalo a nic z toho nebylo, tak to zkusím ještě ráno… :think:
Tamarko…nestresuj se, nějak to určitě půjde, mně taky řekla sestřička že když bude spermio ok, tak mě pošlou na laparoskopii asi a uvidíme co dál…hlavně že se to nějak řeší, než jen nečinně čekat… :kytka:

Soni, no NEKECEJ?? to vazne? sup sem s fotkou :pankac: Ja sem dnes taky neodolala,pac sice malilinko ale opravdu jen na itnimku na cely den ani ne spinim test sem si zkusila a byl negativni takze uz me vratil zpet na zem a cekam kdy se mi rozjede ms … Ty v podstate uz mas zpozdeni ze jo? mela si to dostat vcera :wink: teda jestli jsi tehu taaaak :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí