Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooooooj holky tak koukam,ze jste se poradne rozkecaly,super
Ohledne „nemocnych vojaku“ podle me,pokud je neco v neporadku u chlapa tak se davaji vitaminky na podporu hbitost atd. horsi je potom vysledek takovy,ze je neplodny
No co jinak u vas noveho? veve: koukam,ze moc spokojena s tou novou dr nejsi
Soni: jak u tebe? dostavila se uz mrska? nebo zustava jen u spineni ![]()
Mmochodem vitam nove snzilky,super ze se tu tak rozrustame…
![]()
Petul…ahojky…špinění zmizelo, ale klesla i teplota, takže zítra ho očekávám zpátky a teda asi až v neděli ms…
A jak jsi na tom ty…
???
sonipa píše:
Petul…ahojky…špinění zmizelo, ale klesla i teplota, takže zítra ho očekávám zpátky a teda asi až v neděli ms…![]()
A jak jsi na tom ty…
???
No ja se zacinam citit na to ze to v nedeli dostanu,dneska rano sem na zachode zjistila ze malilinko spinim,zatim se to vice nerozjelo vice tak uvidim co se z toho vyklube…nezbyva nez fakt cekat do te nedele. No a ty mivas presnou ms?
Ahoj holky… ![]()
sonipa: Teda ty to máš tenhle měsíc ale napínavý.
Já včera testla ovu, zatím nic, to bude určitě až pojedeme na to spermio. ![]()
Petulena: Doktorka mě zklamala, sice je prý super odbornice, ale co je mi to platný, když se mnou nic nedělá. ![]()
No ono obě dvě to máte jak román na pokračování.
Držím palce oběma, dokud není ms, je šance. ![]()
Petul…no tak to jsem fakt zvědavá jak to u nás nakonec dopadne…
Pravidelnou ms…no to nemám, ale luteální fázi (tu po ovulaci) mám nejdelší 13 dní, no a dneska už jsem 14 DPO tak nevím proč se to tak natáhlo, jestli nějak těma hormonama, i když minulý cyklus byl naopak kratší, nebo tím kontryhelem, co jsem pila, nebo já už fakt nevím… ![]()
veve…no napínavé to fakt je…to mi povídej, ale ta teplota mluví jasně..ms je za dveřma…
A jestli ti ovu vyjde až jak pojedete na spermio, tak to bude furt lepší než když vyjde na ty abstinenční dny…
![]()
sonipa: To už vyjde nastejno, jestli to vyjde na ten nebo jinej den, prostě jak bude ovu, tak na to vlítnem a manža to bude překládat na jiný den, věda počká, moje ovu ne.
Doktor to bude muste pochopit. ![]()
sonipa píše:
Petul…no tak to jsem fakt zvědavá jak to u nás nakonec dopadne…![]()
Pravidelnou ms…no to nemám, ale luteální fázi (tu po ovulaci) mám nejdelší 13 dní, no a dneska už jsem 14 DPO tak nevím proč se to tak natáhlo, jestli nějak těma hormonama, i když minulý cyklus byl naopak kratší, nebo tím kontryhelem, co jsem pila, nebo já už fakt nevím…
veve…no napínavé to fakt je…to mi povídej, ale ta teplota mluví jasně..ms je za dveřma…A jestli ti ovu vyjde až jak pojedete na spermio, tak to bude furt lepší než když vyjde na ty abstinenční dny…
![]()
![]()
Vis co soni,ono to nejak dopadne…neklapne to,tak to neklapne…zacnu zase pit cajik,do toho sem si sehnala dalsi 2 „zazracne“ cajiky tak budu cajikovat,ovulovat,cekat a tak zase dokola jako kazdy mesic
a to by bylo aby z toho jednou neco nebylo
Miminko si k nam vsem snad nekdy cesticku taky najde a s tou netrpelivosti tomu moc nedopomuzeme. Takze holky hlavu vzhuru,uvidite ze za par mesicu uz tu budeme resit uplne neco jineho
![]()
1veverka píše:
Ahoj holky…
sonipa: Teda ty to máš tenhle měsíc ale napínavý.Já včera testla ovu, zatím nic, to bude určitě až pojedeme na to spermio.
Petulena: Doktorka mě zklamala, sice je prý super odbornice, ale co je mi to platný, když se mnou nic nedělá.
No ono obě dvě to máte jak román na pokračování.Držím palce oběma, dokud není ms, je šance.
veve: a co zkusit nejakou lecitelku? musi prece existovat nekdo kdo ti pomuze vyresit tu tvou chaotickou ms ![]()
Petulena: Tak nad tím už jsem taky přemýšlela, asi zkusím nějakou léčitelku, bylinky neuškodí, navíc už mi jednou s jiným problémem pomohla.
Ale máš pravdu v tom, že jesti máme být těhu, tak si mimís prostě cestu najde. ![]()
Nakonec nebýt té mé nové dr, tak se nic nezmění, jen nebudu v takovém stresu. ![]()
tak devcata dnes jsem byla s vysledkem spermio u sveho gyndare a ten mi rekl ze mam pokracovat v zobani Clostiku a kdyz to do pristiho mesice neklapne tak zdvojnasobi davku a kdyz ani po tom ne tak uz me posle do poradny kde se zabyvaji umelim
no umite si predstavit moji reakci?? no sla sem odtamtud s placem ![]()
Tamarka: Tak to je nepříjemná zpráva. Ale neber to jako katastrofu… To není to nejhorší, co se může stát. Ještě máte tu dvojdávku a pak i to specializované centrum. Jste oba zdraví, máte reálnou šanci na mimi a i kdyby s pomocí doktorů, hlavně že mimi bude… Je tolik párů, co nemůžou mít děti vůbec, ať už ze zdravotních důvodů nebo už prostě všechno vyčerpali. Tak hlavu vzhůru. ![]()
Krasne patecni odpoledne
Jeden den jsem tu nebyla a nejak jste se rozepsali ![]()
Tamarka To prece neni zadna tragedie.
Pokud bude nakonec treba umele, tak to urcite vyjde. Ja jsem pripravena i na tu variantu a dokonce jsem manzela uz presvedcila i o tom, ze ani nahradni matka neni bez sance… Pripomnela jsi moji kamaradku. Jeji mamimka mi vypravela, ze se snazili o mimi 3 roky, pak to vzdali a zazadali o adopci. Kdyz jim ji schvalili, najednou byla tehotna ![]()
Holky, pokud je spatne spermio, tak se zkousi leky, pokud nezaberou, prichazi umele. Nic neni ztraceno, pokud neni chlap zcela sterilni ![]()
Veve Tak co ovu dnes? Me od rana pichalo v podbrisku, tak jsem testla a ovu je tu, takze na nas ceka o vikendu snazenicko
kde je Hi? Potrebuji ty jeji bacilky ![]()
KaterinaKK: Já ovu zatím nic. Včera tam byla druhá čárka fakt slabounká, takže to vypadá, že ovu bude až po víkendu, pokud vůbec. ![]()
V úterý by jsme měli jít oba na tu genetiku, nevím, jak dlouho trvají výsledky z krve, ale pak půjdu zaútočit na tu mojí doktorku, ať mi kouká něco napsat a pohne se to z místa.
![]()
veve…tak pak v tom máte jasno…a taky bych to tak udělala… ![]()
Petul…no máš pravdu, ono to nějak dopadne, já jsem zase dneska neodolala a zkusila odpoledne testík a jak tak na něj furt koukám, tak je tam dušík, sotva znatelný, ale v porovnání s tím testem co jsem dělala předevčírem tam prostě je…
Jenže to už se mi jednou stalo a nic z toho nebylo, tak to zkusím ještě ráno… ![]()
Tamarko…nestresuj se, nějak to určitě půjde, mně taky řekla sestřička že když bude spermio ok, tak mě pošlou na laparoskopii asi a uvidíme co dál…hlavně že se to nějak řeší, než jen nečinně čekat… ![]()
sonipa píše:
veve…tak pak v tom máte jasno…a taky bych to tak udělala…
Petul…no máš pravdu, ono to nějak dopadne, já jsem zase dneska neodolala a zkusila odpoledne testík a jak tak na něj furt koukám, tak je tam dušík, sotva znatelný, ale v porovnání s tím testem co jsem dělala předevčírem tam prostě je…Jenže to už se mi jednou stalo a nic z toho nebylo, tak to zkusím ještě ráno…
Tamarko…nestresuj se, nějak to určitě půjde, mně taky řekla sestřička že když bude spermio ok, tak mě pošlou na laparoskopii asi a uvidíme co dál…hlavně že se to nějak řeší, než jen nečinně čekat…
Soni, no NEKECEJ?? to vazne? sup sem s fotkou
Ja sem dnes taky neodolala,pac sice malilinko ale opravdu jen na itnimku na cely den ani ne spinim test sem si zkusila a byl negativni takze uz me vratil zpet na zem a cekam kdy se mi rozjede ms … Ty v podstate uz mas zpozdeni ze jo? mela si to dostat vcera
teda jestli jsi tehu taaaak
![]()