Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veve…a kde sis ho objednala? Nebo jsi ho koupila v lékárně? Já jsem se dočetla že píšou 3-9 kapek 1-3× denně, tak jsem se právě chtěla zeptat jak to kdo a podle čeho užívá… ![]()
sonipa: Mně ho sehnal manža v místní prodejně, kde prodávají bylinky a homeopatika, v lékárnách to neměli.
Mají ho určitě na prozdravi.cz, tam je asi o dvacku dražší než jsme ho koupili my, kdybys ho měla nějak problém sehnat. http://www.mj-krasazdravi.cz/…Y-Gynex-30ml tady je jinak nejlevnější, ale zase neznám obchodní podmínky, z toho prozdravi to posílají hodně brzy. ![]()
veve…tak to já se taky kouknu nejdřív někde tady, než platit poštovné, už tak je to dost peněz…ale zase kdyby to opravdu pomohlo… ![]()
sonipa: No jasně.
Myslím, že se to sehnat dá, těch bio a homeo krámečků je už dnes všude dost.
A hlavně v lékárně hned věděli, kde to prodávají, asi se na to ptá dost lidí… ![]()
Na tom Gynexu přímo je napsáno, že se užívá 2-7 kapek, 1-3× denně, ale už jsem četla příspěvky, kde se holky ládujou devíti kapkama třikrát denně, to se mi zdá moc, je to fakt koncentrát, mimo to mi jedna lahvička vydrží počítám tak na tři cykly. ![]()
Zdravim snazilky po vikendu…
Nejak jste se rozepsali. Ja jsem se venovala jen manzelovi a snazeni
Zkusili jsme poprve pouzit Conceive plus, protoze ja mam problem s ovulacnim hlenem, tak uvidime za 14 dni, jestli to zabralo.
Priznavam, ze co jsem ted cetla, uz jsem zapomnela, takze moje story ze soboty, kdy me fakt dostala manzelova maminka. Rikla manzelovi, jak je smutna, ze jeste nemame mimisko. Pry kdyz si manzelova maminka vzala do hlavy, ze chce vnouce, muzu byt jen rada, ze bydlime tak daleko a ze jeho maminka nemluvi anglicky. Jinak by byla schopna mi kazdy den volat, ze bychom se meli snazit
Ja ji mam rada, ale tohle by na me bylo trosku moc a vsadim se, ze by se mi manzel smal. ![]()
KaterinaKK: No to my se snažili jen před víkendem, protože teď máme půst na to spermio.
Já mám zase hlen, ale asi ne ovu.
Tak schválně, jestli u tebe ten gel zabral.
Čekat 14 dní budem spolu, já pak budu muset buď na vyvolávačku a nebo se poradit, co po ms začít dělat a brát, aby se zadařilo…
S tchýní, ale i s našima, to by bylo to samý.
Kdykoliv jsou u nás, tak do nás hučí, že už by jsme měli mít mimi, manžel schválně dělá jako že neslyší a že nechce a já taky že ne, jinak by nám snad přijeli radit i při snažení. ![]()
Což mi tuhle říkal ve srandě můj táta, jestli prý manža ví, jak se to dělá. Moje odpověď byla: A co jestli umííí? ![]()
Ale už abych jim mohla říct, že jsem těhu, jinak se z nich zbláznim.
![]()
Zdravim vsechny snazilky
Rada bych se k vam pridala. My se s pritelem snazime od listopadu 2010 a zatim nic a ted mne ke vsemu jeste asi 3 dny po ovulaci zklatila nejaka viroza, takze jsem na antibiotikach, tudiz dalsi mesic nic
Chtela jsem vas zeptat, jak tady vidim, jak vsechny (vcetne me samozrejme) merime BT, kontrolujeme hlen, pocitame tak dale, ale premysleli jste nekdy nektera o tom, ze nemusi byt chyba u vas, ale na strane manzela/pritele? Mne to posledni dobou nejak hodne trapi, vim ze se clovek nema stresovat a tak, a ani se vlastne nestresuji, jen na to myslim, protoze hodne kolem slycham, jak muzi (i velmi mladi) maji problem s mnozstvim a rychlosti spermii a to pak muzeme merit jak chceme a vlastne marne
Jen bych chtela znat vas nazor na to, moc dekuji a vsem vam preji at se brzo zadari!!! ![]()
veve..no tak to je super, že to vydrží tak dlouho…tak do toho asi taky půjdu…
To už není zase tak hrozná suma, já se bála že to ztěží vydrží na ten jeden cyklus… ![]()
Katerino…tak to bych ten gel taky mohla vyzkoušet, protože typický ovulační hlen taky nemám… ![]()
Ahoj holky,
my se snažíme od srpna po revizi…Zatím se nedaří, užívám 3.měsíc Utrogestan…Dnes jsem 28DC, bolí mě na pravé straně a MS nikde, zkusila jsem test a negativní, takže zase zklamaná…
Jeste jsem chtela dodat, ze me je 31 a pritelovi 33. A co me privedlo na ty spermie je to, ze pritel moji sestry (26let) byl na spermiografu a zjistili mu ze ma tak malo spermii, ze kdyby se se sestrou snazili prirozene, tak se jim to asi nikdy nepovede.. Oni byli na umelem oplodnene kvuli problemum u sestry (musela mit darkyni vajicek) a povedlo se jim to, ted je v 6. mesici, takze parada ![]()
sonipa: Ono právě záleží na tom dávkování a četla jsem taky, že začíná se i na dvou kapkách dvakrát denně, to by vydrželo věky, ale to mi přijde zase málo. ![]()
Abbygail, bublinkaLIN: Vítejte, holky… ![]()
bublinkaLIN: No to znám.
Samý zklamání. Já už jsem si dokonce snad vsugerovala bolest v podbřišku, bolí mě už tak pět dní, i je mi divně, ale ovu ani těhu nic…
Ale všechny tu doufáme, že letošní super plodný rok se bude týkat nás všech. ![]()
Abbygail: To víš, že nás to už napadlo. My jdeme na spermio zrovna zítra a hodně holek teď s drahoušky chodí, je to tu jak epidemie.
Docela mám obavu, aby zprávy nebyly moc špatné, ale tak to už se uvidí… Třeba bude pak rovnou umělé a bude.
Nás na genetice čekají i krevní testy, beru to spíš jako víc možností k tomu, najít další problém.
![]()
1veverka: No muj pritel rikal sam od sebe, ze na to taky pujde, jsem rada, ze ho nemusim nutit, ze je takovy zlaticko a samotneho ho to napadne
No ale pujde asi az v cervnu, rikal ze to zatim jeste budeme zkouset a doufat, ze tam ani nebude muset jit
Tak preji at vam to dobre dopadne ![]()
Abbygail: Díky, pak hodím info, ale výsledky asi budou až jindy. ![]()
Jo, to by byl nejlepší scénář. Nemuset tam vůbec.
Manžel se taky nijak nebránil, snaží se jak může a nemá problém s tím, aby přiznal, že chyba může být na jeho straně, i když spíš myslím, že u nás je to mnou, po mnoha letech braní HA a od pubery šílenou ms, to prostě asi není s ovu ideální. ![]()
Sonipa: No právě, že mi ten gel poradila jedna známá, ale nevím zda jí pomohl ten gel…Nemohla otěhotně asi půl roku a pak koupili gel a za 3 měsíce byla v tom…
Jinak ano snaženíčko proběhlo..ale mám ted hodně stresu z práce takže nevím nevím ,ale kéž by:-D
Krásný večer holky!Tak aby se nám všem ten Valentýnek vydařil ![]()
![]()