Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veve…no k moři mě to moc neláká, jsem spíš na ty hory, hrady, atd…
Jinak taky jezdíme především do Beskyd a i stanovat jsem kdysi jezdívala…teď jen na fesťáčcích…
A ty výsledky budou ok, uvidíš… ![]()
sonipa: Já k moři ráda, ale spíš tam musí být nějaká aktivita, plácnout sebou na deku a grilovat se, není nic pro mě a manža zase není extra plavec, takže ty hory to taky jistí. ![]()
Navíc hory v létě, to je prostě nádhera. ![]()
No, zítra až budu vědět výsledek, napíšu, ale bojim se bojim. ![]()
Jo a naše fenka začala hárat, potřebovala bych se inspirovat. ![]()
Veve, jsem zvědavá na ty tvoje výsledky, zítra písni. Myslím na Tebe! ![]()
Krasny den holcinky, jakpak se mate? Koukam,ze vysledky vam dopadly vsem dobre tak sem moc rada
Holky,vcera sem koukala na film Rodina a musela sem se smat,kdyz chtela rodinka pomoct mladym k otehotneni,jak babicka namichala mlademu celerovou stavu
a nedalo mi to a koukla sem na net a zkusim tetno zazracny lektvar asi pripravit i tomu memu
![]()
Soni: s dovolenim se se jukla na tve stranky kde planujete svatbicku a je to parada…skvely odvaz,poradne rebelska svatba to bude
Hlavne me dostaly ty svatebni „strevicky“
![]()
pája80: Děkuju moc, no to víš, že to přijdu hned zatepla vyslepičit. ![]()
Petulena: No vidíš, celer, ten tu taky mám.
Manža polkne ochotně všechno, když to nebudou například živý žížaly, ale ty ještě nikdo s lepší možností otěhotnění naštěstí nespojuje. ![]()
1veverka píše:
pája80: Děkuju moc, no to víš, že to přijdu hned zatepla vyslepičit.
Petulena: No vidíš, celer, ten tu taky mám.Manža polkne ochotně všechno, když to nebudou například živý žížaly, ale ty ještě nikdo s lepší možností otěhotnění naštěstí nespojuje.
veve: ja sem nasla i recept na tu stavicku tak hned zitra pujdu koupit celer a uvidime ![]()
Petulena: No, je mi jasný, že výsledek nebude přes noc, ale dej vědět, jak to chutná, to bude asi zatím pro nás rozhodující. ![]()
tak jakpak jste se měli od pátku?? Doufám, že fajn, že pulůečci se u vás kamarádí s vajíčkama............
Já jako pravá zvědavá ženská jsem to v pátek nevydržela a udělala si test s výsledkem /
ale co jsem „chtěla, to mám“, včera jsem to znova nevydržela a opět jsem testovala a hádejte co tam vyšlo. Stejný prd jako v pátek.
Ale včera mě to zase dostalo k zemi u topení a se slzičkama jsem to rozdýchavala. Ještě, že jsem byla sama doma. I když u mě celou dobu sedělo to moje zvířecí zlatíčko. Ta mimochodem začala v pátek hárat, tak to bude prča jí uhlídat, nebo že bych jí nechala připustit?
Ať má aspoň ona radost z potomků??Uvidíme...........
Tak pěkný den a žádné měsíčky, čilé pulečky, přístupná vajíčka a prostě ať už jste v tom. ![]()
PS:paradox pátku, jeden kolega měl pohřeb a druhému se 1/2 hodiny před pohřbem narodila dcerka.
Dobré ránko holky… ![]()
veve…neboj, bude všechno ok…už jsem myslela že to tady bude černé na bílém a ještě nic…
![]()
kiki…to je mi líto..ale před termínem ms bych už nikdy netestovala, nemá se to a po tom co mi posledně řekl doktor to fakt už dělat nebudu, je to jen zbytečné zklamání…
A kdy vlastně čekáš ms?
Petul…no bude přímo ďábelská, jak říkala paní z agentury…
Ale tak to chceme a proč si tu představu nesplnit, další možnost už mít nebudeme…
Jinak jsem koukala na ten celer a našla spoustu dalších tipů co jíst na lepší spermijky, tak se tím teď budu řídit při vaření…
![]()
Zatím jsem skoromanžílkovi donesla jen ten vit. E a B-komplex, no moc se na to netvářil ten první den, tak jsem to schovala do skříně, ale včera se o to sám přihlásil a pěkně zobal co jsem mu nachystala na talířek…
Ještě sehnat selen, vitamin C a možná zinek, ale ten je dobrý na testosteron a toho má prý dost…
No každopádně jak jsme tu teď měli všechny dětičky tak jsme krááásně prošvihli všechny plodné dny, snaženíčko bylo přesně před nimi a pak až po nich…no spíš taková ukázková antikoncepční metoda…
![]()
sonipa:
právě, že přesně nevím kdy mám ms čekat, protože minulý měsíc jsem si to práškama posouvala skrze víkend v termálech, normálně jsem to čekávala koncem měsíce, tak kolem 28., tak uvidíme, jak to bude.
Nikdy neříkej nikdy. ![]()
Ještě nejsem tak zkušená ve všem tomhle kolem otěhu. ![]()
SonipaNo to uvidíme co přinese ale že přinese // tak s tím nepočítám.V tomhle jsem už realistka.Ani nevím jestli to má smysl dělat i ty ovu testy jak jsem původně chtěla.Co myslíš Soni?
Dnes jsem 10 den cyklu a mám 4 testy.Kdy začít testovat?Víc si ich kupovat nechci protože si myslím že je to zbytečné.Hmm???? ![]()
Soni: nooo o tom celeru sem vubec netusila,ale proc ho nezkusit kdyz uz nase baby korenarky ho doporucovaly k otehotneni
Navic se neda nic pokazit s takovym zdravym vitaminkem…huhu uz se tesim az ten lektvarek drahouskovi pripravim
S tim,ze jste plodne dny tento mesic prosvihly vubec neres…treba budes jeste mile prekvapena za 14dni
Me plodne dny konci zitrkem a taky jsme to nehrotili, sexik byl jen 11 a 15DC takze zadna slava
ale rada bych to „dopojistila“ jeste zitrkem
a pak at se deje co dit ma ![]()
Ahoj holky, tak musím s potěšením konstatovat, že dr mě opravdu zbytečně plašila, cytologie vyšla dobře a tak se nic neděje.
Dobře jste držely palce…
![]()
Ale nasrala mě zase maximálně. Její organizace je nulová, snaha pomoct v těhotnění taky, manža tam byl se mnou a už na ní vylítnul, že po nás chce pořád kraviny a neléčí. Tak se budu asi ptát zase po novém doktoru. ![]()
k ikina82: Jé, naše hárá zrovna taky.
A já taky.
Ale už se to snad rozběhne pořádně, aby se to zase netáhlo a mohla jsem se zase začít brzy snažit. ![]()
sonipa: Já bych tu bývala byla brzy, ale manža chtěl něco u obvoďačky, tak že by jsme sjeli rovnou na tu krev, co ještě gyndařka chtěla, no samozřejmě že to nešlo, obvoďačka že to vypsat nemůže, tak jsme šli na gyndu, ta že to taky vypsat nemůže, no nakonec jsme tam tři hodiny lezli zbytečně a na krev nás objednali na jindy.
A to už mě teda nebaví. Manža cestuje se mnou, musí si brát volno v práci a o doktorce sám prohlásil, že je příjemná, cituji, jak osina v prdeli. ![]()
veverko:
tak jak píšeš o té tvé gyndařce, tak od té bych brala nohy na ramena
pro mě je teda hodně důležitý ten přístup, já mám díky bohu jen dobré zkušenosti.
Tak teď jste doma dvě háravky, co? ![]()
Holky, přemýšlím, že bych si koupila ty ovu testy, máte nějaký reference na dobrý a odzkoušený?
Sim, sim…
Tak se mi ms zase zastavila.
To je bordel. Ale té pošahané gyndařce už to volat nebudu, udělám si kontryhel, kapnu Gynex, zobnu listovku a uvidím. ![]()
k ikina82: Já taky budu dělat zase ovu testy. Kupuju spíš podle ceny, v Tescu mají dva za třicet káčé, to ještě jde. Ale žádný dobrý nebo odzkoušený nemám, oni je věčně nikde nemají a nebo mají poslední balení. ![]()