Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no nevim uvidime jak to dopadne…zkousela sem testovat vcera ale nic, jak rikala Dr. jestli jsem malo tak to nepozna zatim ani test ani doktorka tak zkusim za 14 dni a uvidime… ![]()
k ikina82: Ahoj, vítej ve frontě na mimíse…
![]()
Taky ti tu všechny určitě budem držet palce.
A už jste něco vyzkoumali, tedy spíš doktoři..?
Tamarka: No, šance je, tak budem doufat, že se ti zadaří a budeme mít další dávku těhu bacilů. ![]()
Ahoj holky,
veve: co našla na čípku, to ti nic neřekla? Nezbývá než čekat na výsledky a zase jen přemýšlet a tápat…
Moje kolegyně měli taky nepravidlenou ms a jedné se otěhotnění povedlo týden po ms a ta druhá- ti zkoušeli s manželem obden a pak to vyšlo… ![]()
Jo spousta známých a sousedů aj.pořád od nich jen slyším.....vy už by jste taky měli mít už rodinu…bla bla, a na druhou stranu nej kámoška říká: „co chceš, však máš ještě čas, je ti teprve 30“
no tak to mě podrž, jestli budu dalších pár let jen chodit po vyšetřeních a čekat…
Jo holky, dneska nám došly domů výsledky z genetiky. Tak je to božííííí
, jsou v normě…Ještě za týden ta imunolka..... ,tak snad.....prosím,prosím… ![]()
pája80: Řekla, prý mikrokondylomy. Tak mi nabrala cytologii, ale nic nezakázala, spíš mě zklamalo, že se mnou neřešila ani tu ms, ani žádnou podporu k těhotnění. ![]()
Když já ani nevím, jestli mám vůbec ovu. Po třinácti letech ha bych se ani nedivila, kdyby ne. ![]()
K výsledkům z genetiky, moooc gratuluju, to je důležité.
Nám přijdou až někdy příští týden, možná až ten další, to je doba… ![]()
Taky mi bude třicet a čekat už nechci ani minutu. ![]()
veve:můj gynekolog si mě zval každý týden, aby viděl, jestli mám ovu nebo ne.A na pravidelnou ms a na podporu jsem brala utrogestan. Tak to nechápu, co to máš za dr???
A léčila vůbec nějak ty kondylomata nebo si stojím na vedení?Ty chodíš do CAS? Já si spíš myslím, že to bude těma nemožnáma hormonama, dělaj si s náma co chtějí… ![]()
Nejenže člověk čeká dlouho na to vyšetření, ale i na ty výsledky…taky už nechci čekat, už mě to neba.Ke genetice tfuj, tfuj.....držím
pája80: No, já změnila gynekologa a u téhle nové jsem byla zatím jednou, není to žádné specializované centrum, prostě jen gynda. Ale doporučovala mi jí moje obvoďačka a vůbec jsem slyšela samou chválu.
Nic mi nijak neléčí. Ten nález to prý až se uvidí, jestli tam není nic zhoubného.
A ohledně toho ostatního mi neporadila nic.
Jsem z toho právě docela rozčarovaná, za týden mám výsledky té cytolky, tak uvidím, jak se zachová, ale zatím mi její přístup připadá pěkně blbý. ![]()
Díky za podporu a přivítání ![]()
u nás jsme zatím u doktorů nic neřešili, ale už máme tak nějak v plánu přítele poslat na spermiogram a pak se teprve bude řešit dál. Naštěstí je v pohodě a sám chce vědět na čem je a není ješita. ![]()
Na gyndu chodím do centra kde je i prenatal atd.,schválně jsem na doporučení přešla, že kdyby byl nějaký problém, tak nemusím nikam jinam docházet.
Ale stále se snažíme nepropadat panice a doufáme, že to půjde samo. ![]()
Nemám zatím žádné zkušenosti, tak uvítám nějaké „babské rady“
uvažuju si koupit Mojžíšovou, nemáte někdo osob. zkušenost, jestli to má smysl? ![]()
Tak Vám přeju pěkný den ![]()
Dobré ránko holky… ![]()
kikino…taky tě vítám…a doufám, že se vám co nejdřív zadaří..
S Mojžíšovou metodou nemám osobně žádné zkušenosti, takže ti asi moc neporadím, jinak z babských rad tak kontryhel a grepovou šťávu před ovu, po ovu zas prý ananas, po
podložit zadeček, nebo prý dělat svíčku, ale nevím jak moc je to založeno na pravdě, protože jsem to kdysi tak zkoušela a neotěhotněla a pak jsem nedělala naprosto nic a najednou jsem byla v tom…tak pak babo raď…
![]()
veve…mamatest nešvindluje jen u tebe, však víš, už si ho fakt koupím a budu testovat jen se zpožděním…a na duchy NEVĚŘIT !!! Ani nevím jestli tenhle měsíc zkoušet ovu testy, už se mi do toho nějak nechce, stačí že měřím BT, ta mi ji ukáže tak jako tak… ![]()
sonipa:
dnes mám namířeno do lékárny pro zinek, selen a vápník pro chlapa a pro sebe kyselinu listovou ![]()
Jinak svíčku jsem párkrát zkoušela, ale myslím, že gravitaci popřít nejde.
teď už po
lehávám aspoň deset minut na posteli, pod sebou ručník a volám „utíkejte pulečci, honem, honem“ ![]()
O té Mojžíšové zkusím ještě něco vykoumat na netu a uvídím, jestli zainvestuju.
Jinak už rozebíráme kdy ten spermiogram, ať víme na čem jsme.
kikino…
jj, taky je popoháníme…
Ale zatím se jim nějak nechce…
Listovku taky zobu už tři měsíce, přímo předepsanou od Dr… Ale já být váma tak ještě vyčkám, přece jen se snažíte teprve půl roku a rok na těhotnění je normální, takže bych ještě nestresovala, samozřejmě vím, že když se člověk rozhodne pro mimíska, tak by ho měl nejraději hned…
![]()
sonipa:
já vím, že na jednu stránku je to celkem krátká doba, ale na druhou stránku si zase říkám, že za to nic nedáme, když budeme vědět, jak na tom ti pulečci jsou. Nejsme s přítelem nejmladší, tak si myslím, že to není od věci. A gynekolog to bral v pohodě a říkal, že nám žádanku klidně vyplní.
Ona hlava to logicky všechno chápe, ale ty bio hodiny co ve mě tak drnčí to né a né pochopit, že musejí ještě nějakou dobu počkat. ![]()
Nepropadáme zatím žádné panice, to spíš já obřečím každé měsíčky a nemůžu se dočkat toho, až to klapne a budeme čekat na novej život. ![]()
kikino…myslím, že jsem četla že je ti 28, to přece nemůžeš myslet vážně s tím, že už nejste nejmladší…
Ale tím spermiem určitě nikdy nic nezkazíte…to je fakt…
Taky teď čekáme na výsledky…
![]()
****sonip:**
nemyslela jsem to tak, že jsme nějací staroušci
, ale když si vezmeš, že v říjnu mi bude 29, kdyby byl nějaký problém, tak je to zase nějaká doba, prostě si myslím, že už je nejvyší čas. ![]()
A hlavně, jáááááá už chci!!!
![]()