Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky… ![]()
Evito…to je mi líto, že to zase nevyšlo..ale další měsíc, další naděje, vím že teď nad tím uvažuješ jinak, já to mám taky tak, ale za týden zase bude líp, budeš doufat, že tentokrát…snad… ![]()
Abby…já mít zpoždění tak už dávno testuju…
Tak držím palečky aby ms nepřišla a mohla jsi na nás prskat bacilky…
![]()
veve…no teeeda…vítej…
Ale držím palečky aby ses spíš přidala do jiného klubu…
Kdy sis ho dělala?
sonipa: Dneska ráno mě to tak napadlo. ![]()
Ale nepřipadá mi to, že by to bylo těhu, navíc bych hned měla strach, že co ta cytologie, na tu si ještě týden počkám a pak výsledky z genetiky, to bude ještě nejmíň dva týdny.
Ale zaúkoluju manžu, aby mi ty testy ještě koupil a zkusím za pár dní, když ms nebude.
![]()
Za chvíli tu máme oboje rodiče na oběd, tak na to radši přestanu myslet, abych se neprokecla. ![]()
veve…no zkoušej a uvidíš, třeba to vyšlo…
To jsem teda zvědavá… ![]()
Ahoj holky, tak jsem to nevydrzela a testovala a jsou tam //
, porad tomu nemuzu uverit, budu si jista az po krvi..je to uzasny pocit…jedine co me trochu desi je ze par dni po ovulaci a tedy oplodneni jsem byla tyden na antibiotikach s chripkou.. Takze vsem snazilkam posilam bacilky
![]()
Abby…wau…tak to je paráda…obrovskááá gratulace a chytám bacilky, snad na ně ještě nejsem imunní…
![]()
Krasny nedelni vecer holciny,
Veve a Abby Gratuluji ke //, to je skvele
Vsechno bude ok, budou z vas maminky… A my snazilky ve fronte jsme zase o kousek postoupili
Jak se citite? Jsou nejake priznaky?
sonipa: Tak máme po návštěvě, horší je, že nemám už žádný test, to bude taky zase čekání. Ale zvědavá jsem, asi zblázním manžu a pojedem je koupit ještě teď. ![]()
Abbygail: Moc gratuluju!
Tak to je dobrá zpráva a s těma antibiotikama, to bych se nebála, bylo to hodně brzy, to se ještě mimís s tebou nekrmí. ![]()
KaterinaKK: No, u mě je to takový ten falešný duch, po limitu, navíc fakt jiná čárka, taková úzká, já asi těhu nebudu.
Ale snad chytím od Abbygail dost bacilů a chytnu těhu jako rýmu. ![]()
Tak se dostavila ms. Takže nic, mamatestům nevěřím a doufám, že cykly se zkrátí, teď je to asi 40 dní. ![]()
Ahoj Holka tak co jak se mate??Ja sem byla na jedno dennim vyletu v Belgii s pritelem, no cesta byla hrozne dlouha :/ no jinak celej tyden cekam na tu mrchu ale porad nic minulej tyden sem testovala a nic, vcera sem vecer trosku krvacela ale jen jednou a celou noc a celi dnesni den nic no tak jeste pockam a pak skocim k dr..
Abbygail: moc gratuluju k tehu
a preju hodne stesti..
1veverka: taky si testovala?? a vyslo??
Tamarka: Testovala jsem, ale zbytečně, v pátek to byl náznak ms a dnes už je to tu, takže já nic.
No, aspoň jedna z nás, co bude prskat těhu bacily. ![]()
Jinak to jsi měla fajn program, taky by jsme s manžou měli někam vyrazit.
![]()
Dobre ranko.. moc vam vsem dekuji za prani a vsem snazilkam posilam co nejvice bacilku
Pocity jsou to uzasny a priznaky zadne zatim nepozoruji, jen se mi trosicku mota hlava a mam trochu navaly a ty jsem mela vzdy kdyz se mela dostavit MS… Dnes se musim objednat na krev, porad tomu nemuzu uverit.. ![]()
AbbygailTak to koukám jak z jara.Gratuluji.
Jak dlouho jste se snažili?Tak už jsem to našla od listopadu.Tak to vám dlouho netrvalo.A jak často jste to.No víš.
Příspěvek upraven 21.02.11 v 09:28
veverkaNeboj veverko snad se na nás štěstí taky usměje.I když já už nevěřím.Já to prostě holky přestávám řešit.
SonipaMoc dík za podporu ale já se toho mimíse snad nikdy nedožiju.Ach jo.
Evita.83 píše:
AbbygailTak to koukám jak z jara.Gratuluji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak dlouho jste se snažili?Tak už jsem to našla od listopadu.Tak to vám dlouho netrvalo.A jak často jste to.No víš.Příspěvek upraven 21.02.11 v 09:28
Moc dekuji
myslim ze tak casto to nebylo, v tom ovulacnim tydnu tak 3-4× ![]()
Dobre raaaanko zenusky
dlouho sem tu nebyla,mela sem nejake litanicko ale vzdycky sem si vas sem sla alespon precist
Copak mame noveho? koukam ze jedna tehulinka,obrovska gratulace
A co u ostatnich? kdo ceka na ovu jako ja??
Uz aby tu mrska jedna byla …uz mi zase chybi to nekonecne cekani do ms
Veve: s tim falesnym testem me to mrzi
ty mamatesty pry byvaji casto falesny noo ![]()