Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
21.2.11 11:29

Ahoj holky… :kytka:
Abbygail: Bacilky chytám co to jde, snad máš hodně nakažlivý. :-D Užívej si těhu, myslím, že to uteče hrozně rychle. :mrgreen:
Evita.83: Taky si myslím, že to jednou vyjde, ale nemám vůbec chuť se tím teď zabývat. Asi se budu soustředit na to, abych měla konečně pravidelnější ms a budu doufat, že všechny výsledky, na které čekám, budou v pořádku. :-)
A jak mám někde vzadu v hlavně pocit, že mimís bude, tak je tam i ten, že já na to prostě nemám dost štěstí. Ach jo. :zed:
Petulena: Mně to bylo hned podezřelé. :cert: Ale ms je taky dobrá, nebudu muset na tu vyvolávačku a pak snad i ovu zase bude… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.2.11 12:27

Holky tak jsem tady psala ráno a jaksi to tu nevidím tak to napíšu znovu.
SonipaDěkuju za povzbuzení.Snad nám to někdy vinde.
AbbygailMoc moc gratuluji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: To vám netrvalo dlouho.Od listopadu.To je krásný.Jak často v měsíci jste na to vlítli.???
VeverkaTak jsme na tom stejně.Já už nemám sílu.Snad se někdy zadaří. :-(Kde je to naše štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
21.2.11 12:31

Ahojky kocky,
ja jaksi take nevidim jednu celou stranku, takze nevim, co je noveho :cry:
Jsou tu nejake nove tehulky? :nevim: Myslim, ze jsem vcera cetla, ze Abby a Veve meli pozitivni test… Gratuluji :kytka: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.2.11 12:31

A už to tam naskočilo tak sorry že píšu 2 krát.Nějak to blbne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.2.11 12:47

AbbygailTak to skusím taky aspoň 3-krát.Když bude nálada.Já to už hrotit nebudu.Tak si to hezky užívej. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.2.11 13:19

KaterinaKK: Až se ti to bude zobrazovat, tak si to přečteš, ale já těhu nejsem… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
21.2.11 13:27

Konecne se mi to donacetlo… :cert:
veveTo je mi lito, ale alespon mas ted o neco kratsi cyklus :wink: Ja bych jasala, pac vyvolavacka trochu boli. Vzpominam, ze mi sestra rekla, ze to trosku stipe a ja mela slzy v ocich. To nebylo trosku :cert:
Abby Jeste jednou gratulace :kytka: :potlesk: Snad jsem tech tvych bacilek pochytala dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.2.11 14:01

KaterinaKK: Jéžiš, tak to jsem ráda, že na ní nemusím, zase by to bylo něco uměle vyvolaného a ještě když to bolí, komu by se chtělo… :cert: :-)
Jinak ms je dnes zase fuč, ale ona se objeví, podbřišek mě bolí a mám ještě dva týdny na to, aby přišla pořádně a sama. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
21.2.11 14:23

VeverkaTak držím pěste aby to bylo vpořádku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
21.2.11 15:34

veveOna nakonec dorazi 8-) Ja spatne snasim bolest, treba tobe by to ani neprislo. Tady jde v pondeli vecer porad, jmenuje se One born every minute, ano je o porodech. Divam se pravidelne :mrgreen: Manzel mi pokazde rika, proc se na to vidam, kdyz neco takoveho je jeste tak daleko… Ale videt, jak se rodi novy clovicek a jak jsou rodice stastni :dance: Chci taky, i kdyz vim, ze pro me to bude neprijemny zazitek… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.2.11 17:18

Evita.83: Děkuju, i já tobě držím palce, ať příště už to klapne, i když tomu třeba nebudeš chtít věřit do poslední chvilky… :wink:
KaterinaKK: Tak to já bolest snáším dobře a hlavně snesu fakt hodně, takže by to asi nebylo tak traumatizující, ale stejně… Nechci si nechat zbytečně oblbovat tělo, když už se tak hezky vzpamatovává z ha. :mrgreen:
Ty videa o porodech můžou být užitečný, prý když ženská ví, o co jde, co se děje a proč se to děje, není tak vystresovaná a líp snáší celý porod. Ale já po tom tedy ještě nějak nepátrám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
21.2.11 17:39

VeveJde to od 9hod. vecer jako dokument. Kdyz vydrzis tu hromadu reklam pred(je to verejnopravni televize), tady je odkaz. Jen musite byt starsi 16 let, pokud to chcete sledovat, coz jsme tu vsechny… :mrgreen:

http://www.channel4.com/…y-minute/4od#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.2.11 18:00

KaterinaKK: Ty jo, tak to se asi kouknu. :mrgreen: A šestnáct už mi bylo, no, za pár let dvakrát… :oops: :lol:
Ale spustit mi to nejde. Nechce ten noťas třeba něco jako tv kartu, aby mi to šlo? Píše mi to tam že služba není momentálně dostupná na mém území, možná že to tu ani nespustíme… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
21.2.11 18:27

Tak to asi spustit nepujde, to me nenapadlo :pocitac: Tak zkus tohle, melo by to jit :nevim:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.2.11 19:22

KaterinaKK: Tak tam mi to napsalo: Video obsahuje obsah partnera Channel 4, který ho ve vaší zemi zablokoval na základě autorských práv. :nevim:
Prostě v naší zemi to vidět nesmíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital