Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, vy jste dobrý, já to teď neměla dlouho - já marod, pak manžel marod, potom zase ta zatracená ms. ![]()
Někde sem slyšela, že když člověk něco hodně chce, tak se mu to většinou vyplní.....akorát za jak dlouho???? ![]()
Ale dneska jsem si koupila kontryhel, tak tento měsíc se musíme smanžílkem polepšit… snažit se ob den, jenomže když on je při té naši stavbě někdy dost unavený…
Ach jo, fakt jinejm závidím.
Tak holky, dneska večer držím palce. ![]()
Dobré ránko holky… ![]()
veve…no je to fakt škoda, já si kolikrát říkám, že už měřit přestanu, ale nedá mi to, fakt podle toho vidím jak to funguje…
A nemysli si, taky nás někdy přepadne únava, taky to není ob den furt…
A nutit se do toho určitě nemusíme, tak proč to nedodržet…
Dokonce jsem včera byla donucena dělat svíčku, nebo spíš byla se mnou dělána, jsem se smála a upozornila skoromanžílka že se snaží zbytečně, že tyhle povídačky stejně nefungujou…
Jo a jsem zvědavá jestli konečně dorazí ty výsledky toho spermia… ![]()
pájo…no je fakt že chlap když je unavený z práce, tak je to kolikrát kámen úrazu…
Nedej bože když přijde nemoc…
Kontryhel taky popíjím, zrovna ho mám před sebou…
A doufám, že na tom že když člověk něco moc chce tak to dostane, něco je…
![]()
Ahoj holky, hezký den všem. ![]()
pája80: Z toho si nic nedělej, že máte pauzy, my taky, včera to zase nevyšlo.
Ale uděláme si na další měsíc nějaký lepší plán, aby jsme nebyli tak mrtví. ![]()
sonipa: No s tím spermiem, to je fakt doba. ![]()
Já asi zase začnu dělat ovu testy. Jen mě napadá, jestli o tom minulém víkendu to byla ms nebo co. Dva dny za sebou jsem měla špinění i s červenou krví, ale vždy jen chvilku a pak nic. ![]()
U toho popisu svíčky jsem se musela smát, manža by mě pak nejradši pověsil ke stropu, kdyby to šlo. ![]()
Tak tady máme další (u nás) krásný sluníčkový den a hned je lepší nálada
, tak jí kus pošílám i Vám ať dáte hlavu vzhůru a jste v pohodě.
Všechno jednou bude a všechno jednou příjde.
Mé nové poznatky a žádost o radu zkušenější. Za jak dlouho od „vstříku“
se oplodněné vajíčko uhnízďuje?? Vychází to asi tak na osmej den?? Včera jsem malilinko začala špinit, ale jen trošku. Test si zatím dělat nechci, abych nebyla zase zklamaná.
Jinak už mi asi slušně hrabe, protože se mi v noci zdálo, že jsem si dělala test a vyšel // a přítel byl tak šťastnej, že mě na rukou nosil.
![]()
Tak ještě jednou hlavu vzhůru a pěknej den. ![]()
PS: v příloze Vám posílám ty své (zatím) dva miláčky.
veve…
takže taky se manžílek snaží přelstít gravitaci…
Tak to jsem ráda že v tom nejsem sama…
S tím špiněním u tebe..no já fakt nevím, někdy to bývá i u ovu, někdy zahnizďování, někdy jen tak…člověk se v tom nevyzná…
Kdyby jsi tak věděla kdy by ta normální ms měla dojít…
A nejsi třeba fakt těhu? Nezkoušela jsi další testík třeba? ![]()
kiki…ahojky a dobré ránko..
No vajíčko se uhnizďuje 7-10 den po ovulaci, takže ten osmý den je v tom rozmezí jak píšeš…
Já když jsem byla loni v dubnu těhotná, tak jsem začla špinit asi tak týden po ms a špinila jsem až do termínu další ms, pak to přestalo a na testu jsem měla //(bohužel to nedopadlo)…takže všechno je možný a při uhnizďování špinění někdy bývá, jak už jsem psala…
A z těch snů si nic nedělej, já už jsem měla mini tvrdé bříško a kojila jsem a kdo ví co ještě…nemluvě že se mi do toho ještě míchají předsvatební „noční můry“…takže…
![]()
kiki…teď jsem koukla na fotku, máš doma dvě šikulky…
Copak to máte za pejska, myslím rasu?
sonipa: To víš, že jsem test zkoušela, ale ničehož nic tam není…
To špinění přišlo asi týden po tom, co jsem měla plodný hlen, ale podle testů ovu ne. Pokud to ovu byla, měla by být ms tak do pár dnů. Tak v tom mám pěknou bramboračku. Ale kdy má opravdu dojít ms, to absolutně netuším. ![]()
Podle dr by měla být do půlky března, jinak vyvolávačka. Ale poslední mi začala 2. ledna a trvala měsíc, tak se v tom má někdo vyznat… ![]()
k ikina82: Hezké miláčky máš.
Není ten menší jack russel? Toho jsem chtěla já, ale manža si vydupal yorkšíra. ![]()
Mám taky sny, tuhle jsme se ve snu snažili a pak jsem měla asi za minutu mimíse v náručí, jindy chodím na divné gyndy a těhotná už jsem taky byla, dokonce i před porodem, prostě nám všem hrabe stejně, no… ![]()
veve..no tak to je fakt záhada..
Tak uvidíš…
Jinak my budem mít jednou doma mopse nebo buldočka pokud to bude podle skoromanžílka a pokud po mém, tak bílého boxera…
![]()
sonipa: Připadám si už jak v Akta x, pravda je tam někde venku… ![]()
Buldočka měla jedna známá, fenku, byla k sežrání. Ta fenka. ![]()
Bílý boxer, to je jako ten obyčejný, jen že je bílý nebo je i nějak menší?
Tak to jsem ráda, že mi nehrabe samotné. ![]()
Těhotná a s miminem už jsem ve snu byla nesčetněkrát, to už neřeším, vždycky si po probuzení jen povzdychnu jak to bylo krásné a mastím do koupelny. ![]()
Jinak uvidím, jak se odhodlám s testováním. ![]()
Ta moje malá rošťanda je parson russel teriér, to je jack, který má delší nohy a není tak mohutnej. Ona je ještě fenka a poslední z vrhu, tak je to takový škvrně, ale je to moje láska.
![]()
Holkyyy..tak konečně dorazily výsledky spermiogramu…
No výsledky jakž takž…každopádně shnrnutím je že nález svědčí o snížené plodnosti ale nevylučuje oplodnění, takže je vhodné vyšetření partnerky a kontrola po 3 měsících…
Co jsem z toho vyčetla, tak některé hodnoty jsou ok, některé hraniční…takže katastrofa to není, dá se otěhotnět, možná by to jen chtělo nějaké vitamínky…
Zítra ráno skočím ke svému Dr. a uvidím co on na to… ![]()
k ikina82: To věřím, my máme taky holku, je to mazlík největší, pořád se s ní oba ňuchňáme. Říkáme, že je to příprava na mimino. ![]()
A tak já jdu dělat ovu test, už to tu dlouho nebylo a dám si teď měsíc testů v poledne. Aspoň obden.
![]()
sonipa: No tak slááááva…
My máme taky zhoršené možnosti těhotnění, ale primář říkal, že jsou jen trochu línější, oni na to mají hrozně přísné tabulky.
Manžel zobe Energyman a vitamín E a kontrola za dva měsíce.
sonipa:
spermiogram super, nějaká šance je lepší než žádná, uděláte nějakou akrobatickou svíčku po
a ty pršky tam vletí jako po másle. ![]()
Já stále váhám jestli testovat, nebo netestovat, už na sobě cítím jak jsem zase natěšená „co když už…“, ale zase se bojím toho zklamání.
![]()
Jinak Amynka je taky teď takové „miminko“ naše i když bych jí někdy přetrhla na dvě malé do školky, ale pro mě je lepší mít hyperaktivku, než pecku. Aspoň nás donutí k pohybu atd.
veve…no asi tak nějak, taky budou línější a trochu jich je míň v ml než má být..má být 20 mln/ml a my máme 19 mln/ml ale zase máme více těch ml než je norma…5,5 ml a norma je 2-5 ml tak se to snad nějak vyváží…
Každopádně otěhotnět se s tím dá, možná trochu podpořit těmi vitamínky jako vy…ale to už nechám zítra na Dr… ![]()
kiki…akrobatickou svíčku se mnou dělal skoromanžílek včera po
, ale já tomu moc nevěřím, tak jsem se jen smála…
Taky jsem zkoušela tu „prstíkovou metodu“ takže jsme jim pomohli jak nejvíc to asi šlo…
![]()
Testování se taky vždycky bojím, ale jak jsem nepoučitelná, tak to stejně vždycky zkusím…
![]()
A ta vaše Amynka je pěkný pejsek, taky bych už nějakého doma brala, ale tady na baráku s tátou a babičkou to není tak jednoduché…tak snad někdy…zatím aspoň chováme křečky…teď máme dva dospělé a 9 malých…
Jo a andulku a kočku na zahradě, tak aspoň něco… ![]()