Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
23.2.11 22:44

Holky, vy jste dobrý, já to teď neměla dlouho - já marod, pak manžel marod, potom zase ta zatracená ms. :cry:
Někde sem slyšela, že když člověk něco hodně chce, tak se mu to většinou vyplní.....akorát za jak dlouho???? :think:
Ale dneska jsem si koupila kontryhel, tak tento měsíc se musíme smanžílkem polepšit… snažit se ob den, jenomže když on je při té naši stavbě někdy dost unavený… :-( Ach jo, fakt jinejm závidím.
Tak holky, dneska večer držím palce. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.2.11 08:26

Dobré ránko holky… :kytka:
veve…no je to fakt škoda, já si kolikrát říkám, že už měřit přestanu, ale nedá mi to, fakt podle toho vidím jak to funguje… :pankac: A nemysli si, taky nás někdy přepadne únava, taky to není ob den furt… :-P :mrgreen: A nutit se do toho určitě nemusíme, tak proč to nedodržet… :dance: :-D Dokonce jsem včera byla donucena dělat svíčku, nebo spíš byla se mnou dělána, jsem se smála a upozornila skoromanžílka že se snaží zbytečně, že tyhle povídačky stejně nefungujou… :lol: :lol: Jo a jsem zvědavá jestli konečně dorazí ty výsledky toho spermia… :cert:
pájo…no je fakt že chlap když je unavený z práce, tak je to kolikrát kámen úrazu… :think: Nedej bože když přijde nemoc… :-) Kontryhel taky popíjím, zrovna ho mám před sebou… :mrgreen: A doufám, že na tom že když člověk něco moc chce tak to dostane, něco je… :dance: :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.2.11 09:11

Ahoj holky, hezký den všem. :-)
pája80: Z toho si nic nedělej, že máte pauzy, my taky, včera to zase nevyšlo. :mrgreen: Ale uděláme si na další měsíc nějaký lepší plán, aby jsme nebyli tak mrtví. :twisted:
sonipa: No s tím spermiem, to je fakt doba. :cert:
Já asi zase začnu dělat ovu testy. Jen mě napadá, jestli o tom minulém víkendu to byla ms nebo co. Dva dny za sebou jsem měla špinění i s červenou krví, ale vždy jen chvilku a pak nic. :nevim:
U toho popisu svíčky jsem se musela smát, manža by mě pak nejradši pověsil ke stropu, kdyby to šlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
24.2.11 09:35

Dobré doboledne kočky :o)

Tak tady máme další (u nás) krásný sluníčkový den a hned je lepší nálada :dance: , tak jí kus pošílám i Vám ať dáte hlavu vzhůru a jste v pohodě. :palec: Všechno jednou bude a všechno jednou příjde.
Mé nové poznatky a žádost o radu zkušenější. Za jak dlouho od „vstříku“ :oops: se oplodněné vajíčko uhnízďuje?? Vychází to asi tak na osmej den?? Včera jsem malilinko začala špinit, ale jen trošku. Test si zatím dělat nechci, abych nebyla zase zklamaná. :zed: Jinak už mi asi slušně hrabe, protože se mi v noci zdálo, že jsem si dělala test a vyšel // a přítel byl tak šťastnej, že mě na rukou nosil. :lol: :-D :pankac:
Tak ještě jednou hlavu vzhůru a pěknej den. :mrgreen:
PS: v příloze Vám posílám ty své (zatím) dva miláčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.2.11 09:36

veve:lol: takže taky se manžílek snaží přelstít gravitaci… :lol: Tak to jsem ráda že v tom nejsem sama… :lol: S tím špiněním u tebe..no já fakt nevím, někdy to bývá i u ovu, někdy zahnizďování, někdy jen tak…člověk se v tom nevyzná… :roll: Kdyby jsi tak věděla kdy by ta normální ms měla dojít… :think: A nejsi třeba fakt těhu? Nezkoušela jsi další testík třeba? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.2.11 09:41

kiki…ahojky a dobré ránko.. :kytka: :-) No vajíčko se uhnizďuje 7-10 den po ovulaci, takže ten osmý den je v tom rozmezí jak píšeš… :pankac: :wink: Já když jsem byla loni v dubnu těhotná, tak jsem začla špinit asi tak týden po ms a špinila jsem až do termínu další ms, pak to přestalo a na testu jsem měla //(bohužel to nedopadlo)…takže všechno je možný a při uhnizďování špinění někdy bývá, jak už jsem psala… :wink: A z těch snů si nic nedělej, já už jsem měla mini tvrdé bříško a kojila jsem a kdo ví co ještě…nemluvě že se mi do toho ještě míchají předsvatební „noční můry“…takže… :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.2.11 09:44

kiki…teď jsem koukla na fotku, máš doma dvě šikulky… :wink: Copak to máte za pejska, myslím rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.2.11 09:56

sonipa: To víš, že jsem test zkoušela, ale ničehož nic tam není… :roll: To špinění přišlo asi týden po tom, co jsem měla plodný hlen, ale podle testů ovu ne. Pokud to ovu byla, měla by být ms tak do pár dnů. Tak v tom mám pěknou bramboračku. Ale kdy má opravdu dojít ms, to absolutně netuším. :mrgreen:
Podle dr by měla být do půlky března, jinak vyvolávačka. Ale poslední mi začala 2. ledna a trvala měsíc, tak se v tom má někdo vyznat… :zed:
k ikina82: Hezké miláčky máš. :mrgreen: Není ten menší jack russel? Toho jsem chtěla já, ale manža si vydupal yorkšíra. :-D
Mám taky sny, tuhle jsme se ve snu snažili a pak jsem měla asi za minutu mimíse v náručí, jindy chodím na divné gyndy a těhotná už jsem taky byla, dokonce i před porodem, prostě nám všem hrabe stejně, no… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.2.11 10:30

veve..no tak to je fakt záhada.. :zed: :-) Tak uvidíš… :wink: Jinak my budem mít jednou doma mopse nebo buldočka pokud to bude podle skoromanžílka a pokud po mém, tak bílého boxera… :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.2.11 11:11

sonipa: Připadám si už jak v Akta x, pravda je tam někde venku… :lol:
Buldočka měla jedna známá, fenku, byla k sežrání. Ta fenka. :mrgreen:
Bílý boxer, to je jako ten obyčejný, jen že je bílý nebo je i nějak menší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
24.2.11 11:36

:o)

Tak to jsem ráda, že mi nehrabe samotné. :dance:
Těhotná a s miminem už jsem ve snu byla nesčetněkrát, to už neřeším, vždycky si po probuzení jen povzdychnu jak to bylo krásné a mastím do koupelny. :-?
Jinak uvidím, jak se odhodlám s testováním. :nevim:
Ta moje malá rošťanda je parson russel teriér, to je jack, který má delší nohy a není tak mohutnej. Ona je ještě fenka a poslední z vrhu, tak je to takový škvrně, ale je to moje láska. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.2.11 11:50

Holkyyy..tak konečně dorazily výsledky spermiogramu… :dance: No výsledky jakž takž…každopádně shnrnutím je že nález svědčí o snížené plodnosti ale nevylučuje oplodnění, takže je vhodné vyšetření partnerky a kontrola po 3 měsících… :think: Co jsem z toho vyčetla, tak některé hodnoty jsou ok, některé hraniční…takže katastrofa to není, dá se otěhotnět, možná by to jen chtělo nějaké vitamínky… :nevim: Zítra ráno skočím ke svému Dr. a uvidím co on na to… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.2.11 11:53

k ikina82: To věřím, my máme taky holku, je to mazlík největší, pořád se s ní oba ňuchňáme. Říkáme, že je to příprava na mimino. :mrgreen:
A tak já jdu dělat ovu test, už to tu dlouho nebylo a dám si teď měsíc testů v poledne. Aspoň obden. :-P :-D
sonipa: No tak slááááva… :cert: :-D My máme taky zhoršené možnosti těhotnění, ale primář říkal, že jsou jen trochu línější, oni na to mají hrozně přísné tabulky. :mrgreen: Manžel zobe Energyman a vitamín E a kontrola za dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
24.2.11 13:08

sonipa:
spermiogram super, nějaká šance je lepší než žádná, uděláte nějakou akrobatickou svíčku po :hug: a ty pršky tam vletí jako po másle. :wink:

Já stále váhám jestli testovat, nebo netestovat, už na sobě cítím jak jsem zase natěšená „co když už…“, ale zase se bojím toho zklamání. :zed: :zed: :zed: :nevim:

Jinak Amynka je taky teď takové „miminko“ naše i když bych jí někdy přetrhla na dvě malé do školky, ale pro mě je lepší mít hyperaktivku, než pecku. Aspoň nás donutí k pohybu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.2.11 13:19

veve…no asi tak nějak, taky budou línější a trochu jich je míň v ml než má být..má být 20 mln/ml a my máme 19 mln/ml ale zase máme více těch ml než je norma…5,5 ml a norma je 2-5 ml tak se to snad nějak vyváží… :-D Každopádně otěhotnět se s tím dá, možná trochu podpořit těmi vitamínky jako vy…ale to už nechám zítra na Dr… :pankac:
kiki…akrobatickou svíčku se mnou dělal skoromanžílek včera po :hug: , ale já tomu moc nevěřím, tak jsem se jen smála… :lol: Taky jsem zkoušela tu „prstíkovou metodu“ takže jsme jim pomohli jak nejvíc to asi šlo… :dance: :lol:
Testování se taky vždycky bojím, ale jak jsem nepoučitelná, tak to stejně vždycky zkusím… :zed: :-)
A ta vaše Amynka je pěkný pejsek, taky bych už nějakého doma brala, ale tady na baráku s tátou a babičkou to není tak jednoduché…tak snad někdy…zatím aspoň chováme křečky…teď máme dva dospělé a 9 malých… :jazyk: :-D Jo a andulku a kočku na zahradě, tak aspoň něco… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí