Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
docela dlouho jsem všechny možné diskuze na téma snažení se o miminko jen „šmírovala“. Takže vím, že některé z vás (myslím tím na celém e-miminu) se nažíte roky a roky a máte za sebou několikanásobné pokusy IVF a podobně a pořád nic a pořád se tak hezky podporujete… Takhle virtuálně to vypadá, že všechny holky, které se snaží otěhotnět jsou statečné a pozitivně naladěné a jenom mně je v jednom kuse do breku (a pak je mi do breku z toho, že bulím a tak dále…
).
Jak to děláte???
Ahojik holky.
taky se přidávám. od prosince se s manželem snažíme o mimiska. Prášky mám vysazený od srpna 2015 ale až ten do toho chcem jít naplno
tak snad tu najdu pár rad co a jak ![]()
@brufikova píše:
Koukate ulici holky?
Já jo je to moje droga
![]()
@brufikova píše:
Koukate ulici holky?
Teď sem koukala a zas mě rozčílila Rozina…
![]()
@brufikova píše:
@MarťankaPmoje taky:-) a zítra růžovka
![]()
joo nej je bobo a heluš
![]()
@brufikova píše:
@MarťankaP prý budou těhotní:-) to by jim sedlo![]()
To jo se ještě nasmějem
a taky je supr malá Magdička ![]()
@Althea333 píše:
Ahoj holky,
docela dlouho jsem všechny možné diskuze na téma snažení se o miminko jen „šmírovala“. Takže vím, že některé z vás (myslím tím na celém e-miminu) se nažíte roky a roky a máte za sebou několikanásobné pokusy IVF a podobně a pořád nic a pořád se tak hezky podporujete… Takhle virtuálně to vypadá, že všechny holky, které se snaží otěhotnět jsou statečné a pozitivně naladěné a jenom mně je v jednom kuse do breku (a pak je mi do breku z toho, že bulím a tak dále…![]()
).
Jak to děláte???
Ahoj
Úplně tě chápu
ale není to tak jak to vypadá, já už jsem mockrát obrečela nevydařený pokusy, ale až co jsem si tu našla zpřízněný dušičky (holky ví
) tak to snáším mnohem mnohem líp
pěkně se tu podporujeme v dobrým i ve zlým a je nám hned líp
jestli tu s náma vydržíš, tak to taky poznáš ![]()
Ahoj holky, ode dneška se budeme s manželem snažit
Můžu se zeptat, když mě dneska bolí podbřišek, tak to je akorát před oči nebo po? díky ![]()