Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hodynka jéé tak gratuluji moc moc a ať se co nejdříve zadaří
![]()
@hodynka píše:
Holky tak co dalsi tehu?,ja mam taky novinku sice ne miminko, ale pritel me pozadal o ruku na me narozeniny…jeste k tomu to mimi a nema to chybu
Jee tak to je krasne gratuluju. Jeste tu tresnicku na dortu v podobe // a je to ![]()
@Bobby píše:
Jee tak to je krasne gratuluju. Jeste tu tresnicku na dortu v podobe // a je to
Hodynko gratuluji
Já si na tu ruku počkám
můj muž si mě prý vezme až mi vyraší třešně
Já si totiž trhala Barborku vykvetly mi pupeny a od kamarádky skoro 100 letá babička mi řekla že budu mít do roka a dne miminko
Ale jak znám tchýni svatba bude jak mile zapadnu
Ale já se nějak do vdávání neženu ![]()
@Bobby Já taky čekám ty dvě čárečky ten můj bude mít 14.2 narozeniny a navíc kulatiny
Mám doma Valentýna
![]()
Ta fotka je moc osvětlená ve skutečnosti je to tmavší zkusím to pak vyfotit znovu ☺ @brufikova to je ovu test, těhotensky test nemam doma, jenže zítra mi jede manžel už do práce tak snad to neprosvihnem
@ClauAlex vidíš to?
jsi v tom… to cítím a vnímám
ani jsem nevěděla co je to za test nějak jsem nebrala pozornost
a co řeknu tak to je
![]()
Saaakra člověk tady chvilku není a co se tady děje
@hodynka gratulace veliká ![]()
@brufikova píše:
@Bobby Já taky čekám ty dvě čárečky ten můj bude mít 14.2 narozeniny a navíc kulatinyMám doma Valentýna
![]()
![]()
![]()
![]()
já jsem na Valentýna 2014 byla požádaná a v dubnu 2015,byla svatba, týden před mýma narozkama
Teď už nám taky chybí jen ty //
@MarťankaP Jaký?
Holky která tu berete clostik nebo brala? Potřebuji něco vědět…
![]()
@Biba2009 píše:
Ahojky jakpak se citite dnes?
Dneska všelijak
Celej den mrznu v přetopeným bytě a v noci mě vzbudila blest v podbříšku, docela silná, tak uvidíme co z toho vyleze..
@brufikova píše:
@MarťankaP Jaký?Holky která tu berete clostik nebo brala? Potřebuji něco vědět…![]()
Co potrebujes vedet?