Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia wow, vývoj v prvním roce je neuvěřitelný! A ráda na to vzpomínám… teď s uřvanym batoletem…
@venisa a co malý? Chodí, říká nějaká sluvka? Vzteka se? Na to je moje malá expert
, pošlete fotky, holky! ![]()
@Adelkadd malej už chodí nějaký ten měsíc, asi už čtvrt roku… vztekání je taky jeho oblíbená činnost
no s mluvením to tak uplně výborné není, má prár slůvek - máma, táta, bába, pe (pes), hav (haf), čičí, mná (mňau), bus (autobus) a dě (děda)… možná ještě něco ale to si teď nevybavím…
@venisa malá je na tom s mluvenim úplně stejně..Rozumí teda všemu, ale reagovat se ji nechce
@Syberia nadhernej chlapeček. Neuvěřitelné, jakoby jsi včera rodila..
Holky, jsem šťastná, ale v šoku. První měsíc, co jsme se nechranili a já dnes rano našla na testu dvě čárky! Tolik rozporuplnych emocí… naprosto jsme to nečekali, na malou jsme si hodně dlouho počkali…
@Adelkadd
gratuluji, tak tfuj tfuj tfuj a at se hezky drzi a je vse v poradku
![]()
@Syberia Bohužel…dneškem spontánní potrat…včera jsem začala krvacet, jela jsem do nemocnice a dle čísel to bylo jasné… ![]()
@Adelkadd No, az tak pristi rok bysme to zkusili
Mam RD jen na 2 roky, coz bude pristi rok v rijnu, tak doufam, ze do ty doby otehotnim, aby se to vyresilo samo ![]()
Ahoj holky, tak jak se mate v novem roce? Doufam, ze dobre a deticky vam delaji jen radost ![]()
@venisa Dost podobne
Vsude hracky a dost casto bolava noha, kdyz na nejakej ten kram splapnu
Ale jinak je to zlaticko, kdyz me zrovna necim nerozciluje ![]()
Ahoj holky, vsechno nejlepsi do Noveho roku. Nase mala za par dni slavi druhe narozeniny. V zari jsem mela SP…tento mesic jsem poprve nasla znovu //…ale řeknu vám, bojím se…zatím nemám žádné priznaky.
@Adelkadd píše:
Ahoj holky, vsechno nejlepsi do Noveho roku. Nase mala za par dni slavi druhe narozeniny. V zari jsem mela SP…tento mesic jsem poprve nasla znovu //…ale řeknu vám, bojím se…zatím nemám žádné priznaky.
Neboj, vse bude dobre. Ja 30.10. potratila v 20+5tt a za dva mesice byli //. Cele tehotenstvi jsem se modlila a mela neskutecny strach. Vse ale dobre dopadlo. Musis myslet pozitivne!