Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
15.8.19 18:38

@Syberia wow, vývoj v prvním roce je neuvěřitelný! A ráda na to vzpomínám… teď s uřvanym batoletem… :mrgreen: @venisa a co malý? Chodí, říká nějaká sluvka? Vzteka se? Na to je moje malá expert :roll:, pošlete fotky, holky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.8.19 22:45

@Adelkadd Je to masakr, jak se meni a uci novy a novy veci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
17.8.19 10:43

@Adelkadd malej už chodí nějaký ten měsíc, asi už čtvrt roku… vztekání je taky jeho oblíbená činnost :lol: :zed: no s mluvením to tak uplně výborné není, má prár slůvek - máma, táta, bába, pe (pes), hav (haf), čičí, mná (mňau), bus (autobus) a dě (děda)… možná ještě něco ale to si teď nevybavím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
19.8.19 18:23

@venisa malá je na tom s mluvenim úplně stejně..Rozumí teda všemu, ale reagovat se ji nechce :lol: @Syberia nadhernej chlapeček. Neuvěřitelné, jakoby jsi včera rodila..

Holky, jsem šťastná, ale v šoku. První měsíc, co jsme se nechranili a já dnes rano našla na testu dvě čárky! Tolik rozporuplnych emocí… naprosto jsme to nečekali, na malou jsme si hodně dlouho počkali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
19.8.19 20:55

@Adelkadd :potlesk: gratuluji, tak tfuj tfuj tfuj a at se hezky drzi a je vse v poradku :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
4.9.19 18:28

@Syberia Bohužel…dneškem spontánní potrat…včera jsem začala krvacet, jela jsem do nemocnice a dle čísel to bylo jasné… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
4.9.19 22:43

@Adelkadd :,( tak to me moc mrzi :,( Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
5.9.19 00:34

@Syberia děkuji..

A co vy? Plánujete plánování? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
5.9.19 06:23

@Adelkadd No, az tak pristi rok bysme to zkusili :think: Mam RD jen na 2 roky, coz bude pristi rok v rijnu, tak doufam, ze do ty doby otehotnim, aby se to vyresilo samo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
13.1.20 11:43

Ahoj holky, tak jak se mate v novem roce? Doufam, ze dobre a deticky vam delaji jen radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
13.1.20 11:50

@Syberia my se máme báječně :lol: Domča řádí jak drak a co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
13.1.20 11:57

@venisa Dost podobne :lol: Vsude hracky a dost casto bolava noha, kdyz na nejakej ten kram splapnu :lol: Ale jinak je to zlaticko, kdyz me zrovna necim nerozciluje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
13.1.20 12:15

@Syberia tak koukám je to všude stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
17.2.20 14:52

Ahoj holky, vsechno nejlepsi do Noveho roku. Nase mala za par dni slavi druhe narozeniny. V zari jsem mela SP…tento mesic jsem poprve nasla znovu //…ale řeknu vám, bojím se…zatím nemám žádné priznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
18.2.20 14:14
@Adelkadd píše:
Ahoj holky, vsechno nejlepsi do Noveho roku. Nase mala za par dni slavi druhe narozeniny. V zari jsem mela SP…tento mesic jsem poprve nasla znovu //…ale řeknu vám, bojím se…zatím nemám žádné priznaky.

Neboj, vse bude dobre. Ja 30.10. potratila v 20+5tt a za dva mesice byli //. Cele tehotenstvi jsem se modlila a mela neskutecny strach. Vse ale dobre dopadlo. Musis myslet pozitivne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí