Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
3.1.19 10:50

Holky mám úplně debilni dotaz…mám týden spozdeni, ale byla jsem nachlazena…to spozdeni asi patří k té nemoci co? Test dělat nechci, nechci bejt zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
3.1.19 10:52

@EllEff ja nevim no… Ja kdyz byla nemocna, tak jsem nikdy spozdeni nemela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
3.1.19 10:59

@venisa já tomu taky nerozumím…poslední půl roku chodily moje dny jak hodinky bez hormonu a dokonce podle doktora probíhala ovulace. A když si naplanuju směny podle ovulace tak se mi to takhle rozhaze :,(
Zatím ještě asi počkám a pokud M/S nepřijde asi udělám test a zajdu si na vyvolavacku…jen se toho testu děsím, ze zase budu zklamana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
3.1.19 11:05

@EllEff no bohuzel je tam riziko zklamani no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
3.1.19 11:09

@venisa já jsem s tím smířena, ale vidět to pak na tom testu bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
3.1.19 11:53

@EllEff Taky se mi to kolikrat stalo :roll: Jeste treba tyden vydrz. Ono zklamani to bude pripadne tak jako tak ale :( Jestli to nevyslo, tak i pres vsechno si budes tu nadeji drzet, dokud se to nepotvrdi nebo nevyvrati :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.1.19 18:38

@Syberia diky za radu.jsem teď v praci v Německu a jedu až 9.1 domu…takže vydrzim než pojedu domu a hned si zavolam k doktorovi aby mi dal vyvolavacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
4.1.19 21:43

@EllEff Ale drzim palce, aby jsi ve finale nasla // :palec: Ale uz se mi to po nachlazeni taky stalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.1.19 22:38

@Syberia bylo by to krasny, ale nevěřím tomu…proto ani testovat nebudu a půjdu rovnou na tu injekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
5.1.19 06:42

@EllEff A doktor te predtim prohlizi? To ja bych pro klid duse test udelala, ale az po delsi dobe. Ono se teda muze stat, ze do ty doby i ms prijde sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.1.19 07:07

@Syberia má tam utz. Ale i kdyby se zázrak stal, tak vyvolavacku neublizi… uvidime no ještě má cas mrcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
5.1.19 07:27

@EllEff Drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
5.1.19 21:07

@Syberia Přesně - teď je to takové oťukávání.Malinká je zlatá,akorát máme někdy období slziček,takže ještě musíme vychytat proč - jestli je to bříškem nebo tím,že by chtěla spinkat,ale nemůže zabrat…Usíná, je třeba 5 min klid, člověk už si myslí,že spinká a zničeho nic začne plakat a tka to jde dokola třeba i hodinu. Jednou dokonce od kojení po kojení. :( A člověk neví, jak jí pomoct.Máme Vigantol, pak ProbioMaxík a i Balonix Med na prdíky.Bříško večer namažeme i tymiánovou mastí.Ale to se všechno upraví a ustálí..Jinak je to mateřství něco nádherného :srdce: :srdce:
Jak pšete o tom chození,tak naše malá už snad od narození krásně zvedá a chce držet hlavičku 8o V pondělí bude mít 3 týdny a už je strašně šikovná - všechno vnímá,dívá se,objevuje..Je skvělá :srdce: @EllEff Taky jsem z nachlazení neměla nikdy zpoždění :nevim:

Jinak holky vše nej do nového roku :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
5.1.19 23:11

@Kajule21 Malej kolikrat zabreci ze spanku, ale hned usne. Delal to tak od zacatku a ja k nemu hned nehnala a pockala, co z toho bude. Nebo soupnu dudlik a on se zase uklidni a chrni dal. Sestinedeli bylo opravdu nejtezsi obdobi v tom, co jsem zazila zatim. Ale brzy se naucis proc place. Malej uz ted nechce byt v kosiku, takze breci, kdyz ho tam polozim a vi, ze neni cas spanku a to vecer. Pres den s tim usinanim bojujeme. Vetsinou se pretahne a jen tak nezabere. Musim pustit sum a drncat a kosikem a vytuhne nebo ho vzit ven a to v kocarku taky zarucene usne nebo v aute :mrgreen: Tak at hezky roste :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.1.19 17:03

@Syberia Auto a kočárek zabírá i u nás…A myslím,že už nás netrápí bříško,ale taky to přetažení,že nemůže zabrat :( Ale každý den to víc a víc vychytáváme :) Je to lepší a lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí