Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa No jasny, tak Oli se propina a rve u kojeni. Nicmene ne u kazdyho
Takze to spis proste bude tak, jak to je. Zase mu davat neco jinyho a zkouset, je mozna i horsi varianta
Uvidime, jak to bude dal
@Syberia tak to Domča se propínal a řval až po kojení… spíš až jakoby když mu to „trávilo“ no prostě až za nějakou dobu po kojení…
@venisa Ja se na to prave ptala, jestli neco neni spatne, jelikoz od zacatku to nedela, az ted nejakou dobu, a pry je to normalni, ze jak tim sanim spusti travici reflex a rozpohybuje streva, tak mu to muze byt neprijemny. Po kojeni je to spis vzduchem, co napolykal a i kdyz si neodkrkne hned, polozim a pak se zacne kroutit, tak mam zkusit znovu a to uz si vetsinou fakt krkne ![]()
@venisa Přesně tak, snad nám tento režim bude pasovat?
@Syberia Jj, děkuji za radu
Něco podobného nám říkala i PA v kurzu - odstříkat,ale jen „do úlevy“…Uvidíme - já si plánuju a třeba bude všechno jinak
Na té gyndě na tebe budou brát ohledy,když jsi po porodu (alespoň doufám) a přece jenom „už“ je to 6 týdnů,tak už by to mohlo být všechno zhojené ne?V tomhle budu mít výhodu,že ten spodek budu mít „OK“
A z čeho má Oli tu kýlu? ![]()
Jinak kočky, termín sekce mám 17.12. na 7 na ráno nalačno a jde se na věc
Takže za 11dní se zařadím mezi Vás - maminky ![]()
@Kajule21 Asi tak, clovek si planuje vse a pak kouka, jak si to ty prckove zaridi nebo telo
Kylu nevim z ceho, ja si myslim, ze z toho vztekani, ale cert vi a doktorka nerikala.Pry by jen nemel brecet, ale to jaksi zaridit nejde…
Tak 17. budu drzet palce
Jen si moc nemaluj ty Vanoce
Ja byla prvnich 14 dni totalne mimo… a to bych i rekla, ze byl Oli zlaty dite
Ted uz mam dost velky problemy s uspavanim atd. Oni dost u me sehraly roli hormony… Fakt psycho
Jsem necekala, ze me to tak semele
Ale nebudeme predchazet, vzdyt ty to muzes mit uplne jinak ![]()
Tak budu drzet palce. Na Vanoce uz budete rodina.
Jsem prekvapena, ze ses rozbodla pro celkovou narkozu. Ja osobne bych do toho nesla; uz jen kvuli tomu, abych byla pritomna u toho, kdyz se mala narodi. A nespokojila bych se s faktem, ze u toho muž nemůže být, pravděpodobně bych změnila místo porodu, myslím, ze většina nemocnic to umožňuje. Je to velice silný zážitek na cely život, proč se o nej připravit. Kamarádky, co měli celkovou narkozu, například kvůli akutním císaři, to nepopisovaly jako pozitivní zážitek. Prosím, neber to špatně, nemyslim to nijak zle. Jak sama říkáš, sto lidi, sto chuti a každý jsme jiný. Nejdůležitější ovšem je, aby jste byly zdravé. Přeji ti at je vše v pořádku ![]()
čaute kočeny, Domík měl taky lehkou břišní kýlu… ale srovnalo se to naštěstí samo… @Kajule21 no čoveče to to uteklo, viď
a nakonec to vše dobře dopadlo a jsi stále 2v 1… ![]()
@Syberia no oni to většinou mají z toho jak řvou a to by neměl být problém aby se to srovnalo… jen nám řekl doktor, že to máme hlídat, že jestli by to modralo nebo černalo, že máme jet okamžitě do nemocnice
@Syberia tak to rozhodně ne… to já doufala celých 6 měsíců, že ho přestane bolet bříško… naštěstí zabrala ta moje dieta…
@venisa Ja klidne i prestanu kojit
Ono teda to mozna neni daleko… Vecer jsem musela dokrmovat Sunarem. A jak mi pres den porad breci, tak si myslim, ze to je taky hlady. Kojim co hodinu max dve. Celou noc jsem jezdila s kosikem a pospala po pul hodkach… On teda jen broukal a knoural a nakonec jsem kojila az rano, ale ja byla tak hotova, ze jsem ani nedokazala vstat
Tak si rikam, jestli nezkusit i behem dne ![]()
@Syberia no to vypadá, že mu asi mlíčko od tebe nestačí… hele za zkoušku nic nedáš… a i kdyby si přestala kojit, vůbec to nevadí…nejdůležitější je aby bylo miminko spokojené a maminka byla odpočatá a měla sílu…