Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
28.11.18 15:27

@venisa Nooo, uz mi bradavky trnou hruzou, ze se budi :lol: Dneska zase krapet peklicko… Sice spinkal krasne, ale rano vse vyblinkal, tak jsem mu dala odstrikany mliko a uz dobry, ale kdyz jsem pak kojila, tak se silene kroutil :roll: To ted dela dost casto a ja vubec netusim proc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.11.18 22:12

36+2tt

@venisa Ahojky :mavam: @Syberia No, odvaha jsem, tohle mi nějak problémy nedělá…Termín dle UTZ máme 25.12.Je dobře,že sis dotazy na doktorku sepsala,aspoň na nic nezapomeneš :palec:
Tak holky kontrola za náma, vzali stěry na streptokoka, tlak i moč v pořádku, dole taky všechno v pořádku. Pí.doktorka opět mluvila o přirozeném porodu,ale já už od kamarádky věděla,že půjdu na císaře,ale stejně mě dr.rozhodila,takže jsme šli pak o patro víš na KTG a nechala jsem si zavolat primářku a všechno s ní probrala..Takže sekce je jasná a příští týden v rizikovce už naplánujeme termín. Jediná změna,která nastala je,že jsem se rozhodla pro celkovou narkozu místo spinálu. Dozvěděla jsem se totiž,že manžel nemůže být na sále semnou,takže jsem se rozhodla nemít stres se spinálem a budu raději v klidu „spát“ v celkvé anestezii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
30.11.18 07:44

@Kajule21 Aha a jak to, ze tam byt nemuze? A termin cs jste si urcili nebo jeste ne? Po celkovy ale hned malou neuvidis, ne? Ale nevim, asi bych se taky bala a zvolila tuhle variantu :think: Tezko rict, kdyz v ty situaci nejsem.
@venisa Malej vcera ani jednou nekakal a dneska druha plina a furt nic 8o Jen procurano… a to vzdycky kakal jak blazen. Ale teda prdi. Vcera jsem jeste byla celkem klidna. Vecer a i rano blinkal, tak jsem si rikala, ze to bude tim, ale ted si proste nejsem jista :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
30.11.18 09:30

@Syberia klidek, kojeny deti nemusi kakat klidne tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
30.11.18 09:40

@venisa Tak jsem nevydrzela a dala mu rourku a vykadil si snad uplne cely brisko :lol: Dneska mi prislo, ze ani moc uz neprdi, jen tak obcas nejakej prdanek a to driv byly sileny rany a prave plina v podstate porad plna :nevim: On uz vcera pres den naspal asi tak 2-3 hodiny dohromady, tak mi to prislo cely divny. Tak snad uz bude zase dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
30.11.18 09:52

@Syberia tak hlavně nepoužívat tu rourku moc často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
30.11.18 10:35

@venisa No jasny, tak ja doufam, ze to bylo ojedinely a bude zase krasne kakat sam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
30.11.18 11:52

@Syberia no ono nekdy to maji ty mimca… Ale opravdu to zkus vydrzet tak ty dva tri dny, kdyby to zase nastalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.11.18 12:22

36+3tt

@Syberia Nemůe tam být z hygienických důvodů. Byla jsem navnaděná z „Malých lásek“ a ono velké ho.no,ale i tak dobře… Aspoň mě uspí a popravdě se mi i ulevilo.Furt jsem nad tím špekulovala a byla nervózní z porodu,teď jsem klidnější,nechám si nechat dát narkózu a až se vyspinkám, bude malá na světě :) S kakáním bohužel neporadím, tuto zkušenost ještě nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
30.11.18 13:13

@Kajule21 já myslela, že u spinálu právě být tatínek může :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
30.11.18 14:33

@Kajule21 To je zvláštní, manžel u porodu syna byl a měla jsem spinál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
30.11.18 15:12

@Kajule21 Tak mozna zalezi na nemocnici, jestli to dovolujou nebo ne :think:
@venisa Uz zase nekaka, tak nevim, jestli se doslova vykakal z podoby nebo co :lol: Ale nerada bych tohle podstupovala vickrat tydne nebo dokonce denne. Zase tak moc nebrecel, ale vypadal pak fakt spokojene, jak to z nej teklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
30.11.18 15:53

@Syberia u těch dětí je to fakt normální, že nekakají… však když se vykakal po rource, tak už asi nemá co kakat… a opravdu nemusí kakat třeba týden… tak buď fakt vklidu… a opravdu vydrž ty tři dny… ono tu rourku používat každý den není vůbec dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
30.11.18 16:34

@venisa Kdyz on pak ani moc neprdel, jen tak obcas s velkym usilim vytlacil jeden prd :nevim: Zase trapit ho nenecham, kdyz to bude vypadat jako jedina pomoc, ale rozhodne se nechystam, ze pri kazdym krouceni mu tam tu rourku soupnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
30.11.18 16:40

@Syberia to bych nejdřív než rourku zkoušela cvičení nožičkama a nahřívat bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí