Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
30.11.18 16:48

@venisa No jasny, to jsem prave predtim vsechno delala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.11.18 18:58

36+3tt

@venisa To jsem si myslela z „Malých lásek“ taky a ono prd. Možná se to povoluje jen v některých nemocnicích - třeba v té Plzeňské :nevim: Pro mě bylo klíčové,aby tam byl a abychom společně hned slyšeli a viděli malou. Když tam nemůže být,tak to dost zásadně mění situaci. A než být ve stresu,že tam uvidím a uslyším celý ten šrumec, o čem se doktoři baví,co zrovna v tu chvíli dělají a pak taky cítit,jak se mi někdo hrabe v břichu… Raději chci spát,ať se probudím a už je po všem a budu máma :srdce: :dance: S malinkou si to určitě vynahradíme :srdce: @kočkodlak Jak říkám - asi jak která nemocnice.Nevím,proč to někde jde a někde ne.. A on s tebou byl přímo na sále?Mohl tě držet za ruku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
30.11.18 19:06

@Kajule21 tak jasně, že když tam nemůže být chlap je to pak akorát stresující… takhle si krásně pospíš… manžel uvidí malou skoro hned a ty až se vyspinkáš :mrgreen: jinak myslím, že v Praze tam kde jsem rodila já taky povolují aby byl tatínek u spinálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.12.18 08:07

@Kajule21 Je to zajimavy, asi se kazda nemocnice ridi svyma vnitrnima predpisama :think: A kdyz se pekne prospis, tak ti to taky pomuze :lol: Ono se totiz bez preruseni takhle krasne dlouho nevyspis ;)
Dneska super noc :srdce: Malej usnul v 9 a probral se az v pul 7 :srdce: Ale v podstate cely den nespal, jen asi 3× max hodku :roll: A tu noc predtim taky marnota 8o Takze mi to vynahradil. I kdyz jsem se v noci vzbudila nekolikrat. Nejdriv jsem mela hnusny sny a pak malej knikal, tak me tim taky vzbudil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.12.18 12:35

37+0tt

@venisa Já si právě myslela,že je to standard u toho spinálu a ono ne 8o Ale to je jedno,jsem ráda,že mi to tak „ulehčilo“rozhodování :) I kdyby tam můj byl,tak bych stejně byla i tak asi ve stresu,jestli něco neucítím atd. @Syberia To je fakt, možná to bude na dlouhou dobu poslední „klidný“ spánek :mrgreen: Ale určitě to bude stát za to :srdce:

Tak holky, další týden za náma, dneska jsme 37+0tt - ve čtvrtek kontrola v poradně a domluvení termínu CS. Klidně už příští týden bych mohla mít porod za sebou :nevim: Ale nedělám si moc plané naděje - sice říkali,že od ukončeného 38tt (což bude příští úterý),ale že bych měla takové štěstí a šla bych hned tak rychle…Ale chtěla bych se domluvit tak,abychom byli s Ellinkou na Vánoce doma a nemusely trčet v nemocnici. Včera porodila známá,co měla termín 3dny před náma (22.12.)

Jinak jak to tak čtu, vždycky jsem si říkala,že budu malou na kojení budit i v noci,aby se tvořilo mléko atd.,ale zase jsem četla,že si ji pak naučím na buzení a nebude mi spinkávat,takže to asi nechám na ní,ať si spinká, jak chce a až se vzbudí na kojení,tak ji nakojím a jinak ji nechám spinkat. Jak jste to měly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
4.12.18 12:44

@Kajule21 no tak je fajn, že ti to ulehčilo rozhodování… ono to bude asi lepší, než abys byla v nějakém stresu… tý jo to to uteklo… no tak já myslím, že když budou doktoři normální, tak se s nima na nějakém rozumném termínu dohodnete… jinak co se kojení týče, tak mě se Domča budil sám po třech hodinách… nebo respektive chtěl jíst po třech hodinách… takže já budit nemusela a pak když začal spát dýl tak jsem ho nebudila nechala jsem ho spát… asi záleží na každé mamince zvlášť jak si to udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.12.18 12:52

37+0tt

@venisa Nechám ji spinkat,ať si sama řekne,kdy má hlad…Nakonec to třeba i ocením,že se taky vyspím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
4.12.18 13:23

@Kajule21 jo to bude nejlepsi… A jak pises muzes se vyspat i ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
4.12.18 16:15

@Kajule21 Super, tak to je dobre, ze se mala takhle drzi a uz brzy si ji pochovas :hug: S tim kojenim v noci… kdyz ti bude krasne pribirat, tak ji nech spat, pokud ti to nevadi ;) Kdybys mela mlika moc, ze by te to bolelo, tak vstan, odstrikej a zase jdi spat. Zabere to min casu nez celej proces s malou :lol: Ale odstrikej vzdy jen tak max 30ml, abys podporila laktaci a ulevilo se ti, ale zase mysli na to, ze kdyz vycucas moc, tak se ti bude tvorit rychleji, protoze si telo bude myslet, ze mala tak moc pije ;) Mne se to kojeni zase srovnalo a vypada to, ze mu to staci, ale pro vsechny pripady mam Sunar pripraven ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
4.12.18 16:21

Kontrola v 6.tydnech

Tak dneska je to presne 6 tydnu, co se nam narodil Oli :srdce: Byli jsme na kontrole a vazi 4430g a meri 56,5. Pry tabulkovy dite :lol: Ma teda malou kylu, ale pry to nijak zatim resit nebudeme, kdyz se to nebude horsit. Ptala jsem se na prikrm a rikala, ze se nemame oba trapit, kdyz mlicko nebude stacit a klidne mu mam dat. Ale pry nedoporucuje Bebu, ze po tom byva zacpa. Jinak to je jedno.
Ve ctvrtek jdeme na kontrolu s kyclema, tak jsem taky zvedava, jak dopadne a v patek jdu na gyndu. Z toho mam primo des… Nejak si furt neumim predstavit, ze se mi tam dole nekdo stoura 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
4.12.18 17:15

@Syberia no jo my od začátku jedeme mimo tabulky :lol: jinak co příkrmu se týče, myslím, že to je jen o vyzkoušení… někomu vadí sunar někomu beba… je to takové individuálníněco jako s vigantolem… někdo tvrdí, ž epo tom má dítě bolení, někomu to vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
4.12.18 17:20

@venisa Ja si po Vigantolu zmeny nevsimla :nevim: Je to s nim ted celkove tezsi, ale zase si nemyslim, ze by to bylo tou kapkou :think: Ja teda obcas i zapomenu :oops: Ale jak rikas, kazdymu vyhovuje neco jinyho. Tak samo s tim buzenim na jidlo… nektery se budi pravidelne co 3 hodky treba s nektery vydrzi celou noc a nektery v noci nespi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
4.12.18 17:23

@Syberia přesně, u všeho ale opravdu u všeho je to individuální… my jsme taky po vigantolu nepoznali nějakou změnu, ale jak měl furt to bolení bříška, tak jsme to vyměnili a pořídili i jiné kapky na prdíky…prostě už sme zkoušeli všechno… no a moc velká změna to nebyla teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
4.12.18 20:31

@venisa Tak ja to resit nebudu. Holt sestreva vyviji a srovnavaji a deje se tohle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
4.12.18 20:37

@Syberia jako kdyby měl nějaké extra bolení - neskutečný pláč a řev a kroutil by se a nic by nefungovalo, stálo by to za změnu… ale jinak by to asi nemělo ani smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí