Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
18.11.18 13:49

@Syberia no nakonec to nic nebylo… já jsem psala k dr e-mail a oni mi napsali, že mám donést vzorek stolice… a nakonec bylo vše v pořádku… někde píšou, že je to normální, ale kdyby kakal tu pěnu více krát zítra bych brnkla doktorce a domluvila se s ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
18.11.18 13:59

@venisa Takze jsi nemela tu bez mlecnou dietu a tim se to vytratilo? On ma i pupinky na tvari a ted jsem nekde cetla, ze by to mohlo byt to. On tu penu obcas miva, jakoze fakt si takhle hodne naprdi do pleny treba 2×-3× denne, ale pak zase jen jakoby priprdnuti a nic. Nicmene neni nejak moc uplakanej a prdi krasne :nevim: No tak prave nevim, ja myslela, ze to je normalni, jen me vyplasil manzel, kdyz me k tomu volal 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
18.11.18 14:01

@Syberia tu bezmléčnou dietu jsem si nasadila sama… už jsme nevěděli jak Domčovi pomoc od bolení bříška, tak jsme to zkusili a zabralo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
18.11.18 14:05

@venisa A to jsi vysadila jen jogurty a mliko nebo fakt total vsechno mliko? Jakoze bez masla, mlecnych produktu jako pomazankovy maslo atd., veskery pecivo a ja nevim co vsechno, kde je mliko? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
18.11.18 14:08

@Syberia no vysadila jsem naprosto všechno kde byla nějaká mléčná složka… ze začátku to bylo trošku těžky ale pak jsem si zvykla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
18.11.18 14:28

@venisa No ja si prave myslim, ze bych nenasla nic, co bych mohla jist 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.11.18 20:10

34+6tt

@venisa Děkuji :) @Adelkadd Už se těším, už aby to bylo a malá byla tady :) @kočkodlak Děkuji :) Super, mám z bublinky velkou radost a moc ti přeju,aby bylo vše už OK :srdce: Já mám taky rozdíl 4 dny. Dneska jsem 34+6tt dle UTZ a dle MS bych byla 34+2tt.

Jinak jsme holky naštěstí pořád doma, pořád 2v1 a pořád bez „komplikací“,tak snad tak ještě týden vydržíme a pak uvidíme.. :nevim: Rizikovku máme až 29.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
19.11.18 20:19

@Syberia určitě bys našla co bys jedla… však já taky musela jíst :lol: :lol: :lol: kdybys chtěla poradit tak poradím co se dá jíst a pít… ;)

@Kajule21 určitě to vydržíte aspoň ten týden… když se opravdu opratruješ, tak to zvládnete určitě ještě déle :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.11.18 20:23

Mohlo to vyjít holky?

Ahoj holky, chci se zeptat, dnes jsem 20 DC, týden po aplikaci Ovitrelle tt negativní (asi to už vyprchalo). Začala mi být nezvyklá zima (jinak je mi pořád vedro). Mám strach, že si to vsugerovávám, jsem z toho čekání nešťastná, pořád nám to nevychází.
13 DC jsem měla dva folikuly 19 mm a 20 mm, paní doktorka mi píchla Ovitrelle na vyvolání ovulace a pohl. styk jsme měli 13DC,14DC,15DC i 16DC. Pátnáctý den mne hodně bolel vaječník na pravé straně a pak to odeznělo. Teď to bolí občas. Od 17 DC do 26 DC si zavádím Utrogestan. Myslíte, že ovulace mohla nastat a že se povedlo? Snažíme se přes dva roky, já mám dg. PCO a jsem již po laparce a hormonální léčbě, manžel spermiogram v pořádku. Tento cyklus je první, kdy se udělaly folikuly dostatečně velké po Clostilbegytu.

Snad už se konečně zadaří.....
Mějte se, Carrie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
20.11.18 03:22

@venisa Vcera to kakani mel zase uplne normalni, tak to asi resit nebudu. Leda by se to zhorsilo :think: To bych se pak urcite ozvala na tipy, co jist a nezemrit hlady :lol: Kdyby mel tu alergii, tak si myslim, ze by to mel porad, ne? :nevim:
@Carrie-S Tak vyjit to mohlo urcite, ale s jistotou to budes vedet az kdyz nedorazi ms a najdes // ;) Budu drzet palce, aby se to povedlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
20.11.18 07:37

@Syberia tak ta alergie by měla víc příznaků a asi by spokojeně po kojení neusnul… já prakticky na tu dietu najela, protože Domču furt bolelo bříško a už jsme nevěděli čím mu ulevit a tohle zabralo… to že si dvaktrát káknul pěnu je normální a nic to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
20.11.18 08:47

@venisa Tak brisko ho taky boli, ale je videt, ze kdyz si prdne nebo pokaka, tak je hned lip :lol: To mam taky :mrgreen: Budu mu to vic sledovat a uvidi se ;) Ale snad to bude dobry :palec: Dneska je to teda pan Poblijon zase :roll: Takze od rana jede pracka, abych mu mela co dat na sebe, protoze vcera zase jel procuranou ligu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
20.11.18 09:09

@Syberia dobře on… no jo no je s těma drobečkama radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
20.11.18 11:02

@venisa Ja ti povim, od rana jen breci :roll: Nakrmim, je chvilku ticho a do pul hodky zase rev :nevim: Tezko rict, jestli po vyhozeni vseho ma furt hlad. Ale od prsa vzdy odpadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
20.11.18 11:05

@Syberia no typuju to na bříško… tohle dělal dominik… se najedl a do půl hoďky řev řev řev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí